Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι ξέρω ο δίσκος του XBOX360 δεν χρησιμοποιείτε για να φορτώνουν τα game ποιο γρήγορα, γιατί απλώς δεν είναι στάνταρ όπως αυτός του PS3. Ελάχιστα game (πχ Oblivion) το χρησιμοποιούν αλλά μόνο σαν cache memory, δλδ σαν προσωρινή μνήμη. Δεν αντιγράφουν δεδομένα από το DVD στο σκληρό για να το τρέχουν από εκεί. Αυτό φαίνεται πολύ εύκολα στα game που κάνουν χρήση την Unreal Engine 3 κυρίως, όπως τα Gear of War, Mass Effect, Bioshock, τα οποία έχουν υφές πολλών MegaBytes και το DVD ζορίζεται πολύ.

Να δούμε πως θα τα καταφέρει η Rockstar με το GTA4...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

xvagos πολλα games χρησιμοποιουν το δισκο.

απλα το unreal engine δεν υποστηριζει αυτη τη δυνατοτητα,

και κατα συνεπεια ολα τα games που ειναι χτισμενα με αυτο

Δημοσ.

ρε παιδες ακυρο...οποιος 3ερει ας απαντησει...

8ελω να αγορασω το dead rising αλλα απ οτι βλεπω το πλαισιο δν το εχει...απο που 8α μπορουσα να το αγορασω????

Δημοσ.

το 8εμα ειναι οτι δν 8ελω να μπλεκω με πιστωτικες κ τετοια...

αν 3ερει κανεις καποιο καταστημα ή καποιο μαγαζι στο ιντερνετ π να πληρωνεις με αντικαταβολη...αυτα !για πειτε...

(αν κ μαλλον εχω βρει τη λυση)

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλω πολύ σοβαρά να πάρω Xbox 360...

Μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το XboX LIVE???

Τι ίσχυε? Τι ισχύει και τι πρόκειται να ισχύσει από δω και πέρα??

Μέχρι πρότεινος ήξερα ότι δεν υποστήριζόμασταν επίσημα σαν χώρα για το xbox live, αλλά δηλώνοντας στο account άλλη χώρα μπορούσες να παίξεις κανονικά. Είχες πρόσβαση εκτός απ'το online gaming και στις υπολοιπες υπηρεσίες LIVE....

Τις τελευταίες μέρες τι έγινε? Δεν μπορείς πλέον να παίξεις ούτε αν δηλώσεις άλλη χώρα?? Ή μπορείς να παίξεις κανονικά αλλά δεν έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο υλικό του Live?

Please κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται για να δω αν θα την αγοράσω την κοσνόλα τελικά...

Δημοσ.
Ρε παιδιά θέλω πολύ σοβαρά να πάρω Xbox 360...

Μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το XboX LIVE???

Τι ίσχυε? Τι ισχύει και τι πρόκειται να ισχύσει από δω και πέρα??

Μέχρι πρότεινος ήξερα ότι δεν υποστήριζόμασταν επίσημα σαν χώρα για το xbox live, αλλά δηλώνοντας στο account άλλη χώρα μπορούσες να παίξεις κανονικά. Είχες πρόσβαση εκτός απ'το online gaming και στις υπολοιπες υπηρεσίες LIVE....

Τις τελευταίες μέρες τι έγινε? Δεν μπορείς πλέον να παίξεις ούτε αν δηλώσεις άλλη χώρα?? Ή μπορείς να παίξεις κανονικά αλλά δεν έχεις πρόσβαση στο υπόλοιπο υλικό του Live?

Please κάποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται για να δω αν θα την αγοράσω την κοσνόλα τελικά...

αυτό... αγόρασε,δεν θα το μετανιώσεις..

Δημοσ.

διλωνεις αλη χωρα και παιζεις κανονικα! και εχεισ και ολεσ τισ ιπιρεσιες κανονικα! απλα θα πρεπει πλεον να αγοραζει προπλιρομενε καρτεσ για το live kai για τουσ ποντουσ

Δημοσ.

Πως ξέρεις αν έχεις Ευρωπαίκο ή Αμερικάνικο account στο live? Ξέρω είναι χαζή η ερώτηση που κάνω..

Στο email που έδώσα όταν έκανα το account, η διεύθυνση σπιτιού ήταν απο Αμερική, και τώρα τις τιμές για το subscription στο gold μου τις εμφανίζει σε δολάρια.

Δημοσ.

στο lost odyssey ρε παλικάρια στην πρώτη αποστολή τον δρακο πως τον βγαλατε?

ολο το παιδευω και ολο ξάπλα βρίσκομαι μαζι με ολη την παρεα...χαχαχα.

εαν μπορει καποιος να βοηθησει ....

Δημοσ.
στο lost odyssey ρε παλικάρια στην πρώτη αποστολή τον δρακο πως τον βγαλατε?

ολο το παιδευω και ολο ξάπλα βρίσκομαι μαζι με ολη την παρεα...χαχαχα.

εαν μπορει καποιος να βοηθησει ....

Μην παραλειπεις να κανεις heal με τον μαγο!

Ασε την επιθεση κυριως στους 2 αλλους!

Πολυ damage κανει το flare spell!

Δημοσ.
Μην παραλειπεις να κανεις heal με τον μαγο!

Ασε την επιθεση κυριως στους 2 αλλους!

Πολυ damage κανει το flare spell!

έπεσε ο άτιμος....χαχαχα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω αυτή την οθόνη και σύντομα θα αγοράσω το XBOX 360. Σκέφτομαι να πάρω ένα καλώδιο HDMI to DVI και να συνδέσω το XBOX με την οθόνη μου. Λογικά θα δουλέψει έτσι; Το θέμα είναι οτι θα μεταφερθεί μόνο η εικόνα. Μπορώ εγώ μετά να συνδέσω με το κλασικό καλώδιο του ΧΒΟΧ τα 2 RCA σε ενα στέρεο και να έχω ήχο ή θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα; Θα χρειαστεί να αγοράσω κάτι άλλο (εκτός φυσικά από το HDMI to DVI καλώδιο) ή για τον ήχο θα με καλύψουν τα περιεχόμενα του κουτιού; Ευχαριστώ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...