theoritikos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά, σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι που θα πάρω να είναι είτε το assasin's creed είτε το mass effect είτε το Lost odyssey . Ποίο απο τα τρία λέτε να αγοράσω? (Εκτός και αν βρω τα δυο πρώτα σε πολύ καλή τιμή στο ebay , και πάρω και το τρίτο )
modecris Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα ένα εκ των mass effect / Lost odyssey. Το assasin's creed προσωπικά μου άρεσε αλλά σαφώς και υπολείπεται έναντι των άλλων 2.
Apokleiros Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Lost Odyssey, πραγματικα δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψω αυτο το παιχνιδι, μετα απο 2.3 ωρες παιχνιδιου εχει καταφερει και με εχει πορωσει τρελα...Τα ονειρα ειναι η καλυτερη φαση!!! Το game απλα σπερνει!!!!
The_Sheep Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 πωπω μου την βαρεσε...σε ενα σημειο μετα απο το..'μαγικο σκουληκι' πρεπει να ξεφυγεις απο κατι security drones , και αν δεν τα καταφερεις σε ξεκιναει συνεχεια απο την αρχη. χοντρη βλακεια....#@!# καλο να εναλλασεται το gameplay, αλλα οταν κατι δεν το κανεις σωστα, μην το κανεις καθολου..
nzeppos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Το βράδυ ελπίζω να το παίξω κι εγώ. Να δω επιτέλους τι λέει. Δεν μπορώ να περιμένω.
BillGS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Οριστε και οι εντυπωσεις του ντεμο του DMC4, το οποιο μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα.Να αναφερω εδω πως,οπως σου θυμιζει και πριν το παιχνιδι,προκειται για ντεμο και παιζει καποια πραγματα να αλλαξουν (χλωμο για μενα). Τα γραφικα σε γενικες γραμμες ειναι καλα.Οχι τιποτα το ιδιαιτερο (GOW φαση) ουτε ασχημα.Τα περιβαλλοντα επιβλητικα και λεπτομερη,με πολλα μερη να καταστρεφονται.Τα μοντελα εξισου καλα με 2 μειονεκτηματα: οι σκιασεις φαινονται προχειρες (οι σκιες δεν επηρρεαζουν τον φωτισμο του πρωταγωνιστη αλλα ουτε και η σκια του πρωταγωνιστη πεφτει σε αλλα αντικειμενα),και οι εχθροι εξακολουθουν να εχουν τον περιεργο σχεδιασμο της σειρας (κουκλες απο σακια και μαχαιρια,κατι διαολια με παγακια κλπ).Α επισης το animation αλματος του πρωταγωνιστη ειναι τουλαχιστον γελοιο,λιγο πιο ομαλο δε μπορουσαν να το κανουν?Τα in-game cinematics παντως ειναι αλλου....αρκετα εντυπωσιακα και με πολυ λεπτομερεια. Απο ηχο τωρα καλα τα παει,κανοντας και πολυ καλη χρηση του Dolby Digital.H μουσικη του περιβαλλοντος ατμοσφαιρικη,δυνατο και το κομματι που παιζει κατα τη διαρκεια των μαχων.Το μονο που με ξενερωσε ειναι κατι ατακες που πεταει ο Νερο οταν βαραει (ξες τι ειναι να εισαι και καλα ο γιος του Οξαποδω,με οπλα και γιαταγανια και το χερι του διαβολου και απολα, να αρπαζεις και να κοπανας το μπαρμπαδελι και ο Νερο να φωναζει "Slam Dunk"?Ξενερα...)Δεν ειχα προβλημα με το στυλ rock star που ειχαν δωσει στον Dante στα προηγουμενα παιχνιδια,αλλα αυτο με χαλασε αρκετα. Απο χειρισμο τωρα...χμμμ... Καταρχην για ενα σουπερ ηλιθιο λογο εβαλαν το lock-on target στο RB (αντι στο RT που ειναι πολυ πιο φυσικο) με αποτελεσμα μετα απο λιγο χωσιμο να κουραζεται το χερι σου,μιας και πρεπει να το κρατας πατημενο το lock on.To RT παλι δε κανει τιποτα (?).Το LT απο την αλλη φορτιζει το γιαταγανι (με μια διαδικασια που θυμιζει μαρσαρισμα μηχανης υψηλου κυβισμου).Και αυτο λιγο χαζο.Και το αλλο που μου την εσπασε ειναι ο τροπος που εκαναν το Νερο να σπρινταρει.Αντι να βαλουν το σπριντ σε ξεχωριστο κουμπι (και ειναι και 3 κουμπια που δεν κανουν τπτ απολυτως)θεωρησαν σωστο να τον κανουν να τρεχει μετα απο 7-8 βηματα,αυτοματα!Ειναι πιο σημαντικο αποσο ακουγεται γιατι πχ αν εισαι σε φαση να μετρησεις ενα δυσκολο αλμα και την τελευταια στιγμη αρχιζει να παει σαν παλαβος,το εχασες... Μετρητη Combo δεν ειδα.Απλα γεμιζει μια μπαρα με το που φτασεις σε συγκεκριμενο αριθμο χτυπηματων,και μετα μετραει αναποδα γραμματα (D to A) οπως και στα προηγουμενα.Για καποιο λογο δεν ευχαριστηθηκα το ξυλο οσο στα προηγουμενα,ισως ομως και να φταει το οτι ο Νερο δεν εχει πολλες κινησεις στο ντεμο (θα τις κερδιζει αργοτερα μαλλον). Τα πραγματα με την καμερα δεν ειναι τοσο δραματικα οσο στα προηγουμενα της σειρας (σε μπερδευει ακομη ωρες-ωρες,αλλα τουλαχιστο εχουνε βαλει μια ρυθμιση περιστροφης γυρω απο τον πρωταγωνιστη) Αυτο παντως που με ανησυχησε περισσοτερο ειναι οι χρονοι φορτωματος.Κατανταει εκνευριστικο.Για καθε 1 λεπτο που κραταει το καθε δωματιο εχεις 15-20 δευτερα loading με το που θα περασεις την πορτα για το επομενο.Θυμιζει τα πρωτα παιχνιδια της σειρας RE.Τοτε οντως δε μας πειραζε μια,αλλα οταν εχεις δει παιχνιδια οπως τα GTA η το God Of War II πχ που φορτωνουν μια φορα καθε 2 μερες ,τοτε στη δινει.Θελω να πιστευω οτι φταιει και το μεσο (το demo το επαιζα απο CD)αλλα στη τελικη μορφη ποσο πιο γρηγορο μπορει να ειναι?Τεσπα θα δειξει. Αυτα τα λιγα,αντε μια υπομονη ακομη για το ολοκληρο...
nzeppos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Νταξ... Δε λέω... Καλό είναι... Θα καούμε πάλι. (από το BD πάντως μου φαίνεται χιλιάδες φορές καλύτερο) ps: Μετά από 3 ώρες και 16 λεπτά πρώτης γνωριμίας, νομίζω ότι δικαιούμαι να πάω για ύπνο και το πρωί συνεχίζουμε. Lost Odyssey, τέλος. Επιτέλους ξαναπαίζω jrpg μετά το FFVIII.
xvagos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 BillGS καλό το mini review σου. Σε πολλά πράγματα με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Πάντως να ξέρεις πως οι χρόνοι φορτώματος επιπέδων είναι 3-4 δευτερόλεπτα με το σκληρό δίσκο.
xvagos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 nzeppos πάλι το ξενυχτίσαμε σήμερα; Πρέπει να είναι καταπληκτικό αυτό το Lost Odyssey!
nzeppos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Είναι, είναι! Ξαναβάζω. Έχω 2 ώρες μέχρι να πάω στη δουλειά, προλαβαίνω να το προχωρήσω λίγο ακόμα!
privateer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 BillGS καλό το mini review σου. Σε πολλά πράγματα με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο. Πάντως να ξέρεις πως οι χρόνοι φορτώματος επιπέδων είναι 3-4 δευτερόλεπτα με το σκληρό δίσκο. 1-2 sec είναι και στην final έκδοση θα μπορείς να κάνεις configure τα κουμπιά όπως θέλεις
christos.p25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 να ρωτήσω μια απορία που μου δημιουργήθηκε ... Όταν έχεις σκληρό δίσκο στο xbox 360 τον χρησιμοποιούνε τα games για faster loading times ή είναι μόνο για downloaded content κλπ;
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 εχει partitioned ενα κομματι του που χρησιμοποιειται συνηθως για scratch pad την ωρα που παιζεις. και λεω συνηθως, γιατι δεν το χρησιμοποιουν ολα τα games. οσο για το dmc... αρκετα καλοφτιαγμενο αλλα δεν μου εκανε κουκου το demo.
christos.p25 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 thanx p3tran, να υποθέσω ότι το lost odyssey τον χρησιμοποιεί τον δίσκο; σκέφτομαι να αγοράσω έναν αν βοηθάει στο loading time, γιατί δυστυχώς έχω αγοράσει την core έκδοση . άντε και με το καλό να βγεί το xbmc 360 να βλέπουμε τα .mkv 1080p στο σαλόνι να γουστάρουμε.
p3tran Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 δεν ξερω τι κανει το odyssey, αλλα δισκο παρε ετσι κι αλλιως. μπορεις να βρεις και σε καλυτερη τιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις