Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

JRPG σε XBOX360; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Να πεις για το Oblivion πάω πάσο. Αλλά ο Sakaguchi καλά θα κάνει να πάει να φτιάξει τα game του εκεί όπου άρχισε. Το αίμα νερό δεν γίνεται.-

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
JRPG σε XBOX360; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε; Να πεις για το Oblivion πάω πάσο. Αλλά ο Sakaguchi καλά θα κάνει να πάει να φτιάξει τα game του εκεί όπου άρχισε. Το αίμα νερό δεν γίνεται.-

Ελπιζω να μην το εννοεις αυτο που λες!

Δηλαδη επειδη αφησε την sony του τα χωνουμε?Εννοειται JRPG και στο xbox και αυτο κονσολα σαν το playstation ειναι!

Οποιος πληρωνει και πουλαει αυτος παιρνει και τα καλυτερα games!Και να μην βγει καλο το Lost odyssey (που δεν το νομιζω) αν τον πληρωνει η ms για να κανει games για την κονσολα της αυτος εκει θα παει!

Αν σου αρεσουν τα JRPG παρε χβοχ ή αλλιως περιμενε τιτλους για το playstation (αν εχεις)

Αυτα τα λεω φιλικα και δεν θελω σε καμια περιπτωση να χαρακτηριστω Fanboy.

Απλα το σχολιο δεν μου αρεσε και τοσο....ειναι λιγο γενικευμενο και απολυτο!

:-)

Δημοσ.

Απλα φοβερο το Lost odyssey!

Μολις το αρχισα...μιαμιση ωριτσα και δεν ξεκολαγα!

Εχω παιξει ολα τα Final Fantasy.Αν δεν ηξερα οτι ειναι το Lost odyssey θα νομιζα οτι ειναι το καινουριο FF.

Επιτελους στα χβοχ μας και αποκλειστικα!

Οπως ειπωθηκε και νωριτερα καλυτερη ονομασια θα ηταν Final fantasy:Lost odyssey.

Μεχρι τωρα αψογο...ακριβως οτι περιμενα απο ενα καινουριο FF.

Αν και το story κελαίδαει τοτε θα ειμαι πανευτυχης!

Δημοσ.

Εγώ ρε γμτ δεν μπορώ να το βρω ακόμα για να το ελέγξω, ούτε καν σε rapidshare. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, ας ρίξει ένα pm.

Δημοσ.

Παίδες έβαλα κι εγώ το Lost odyssey, αλλά να πω την αμαρτία μου ψιλοβαρετό μου φάνηκε. Με κούρασε η όλη διαδικασία στην πόλη και το γέγονος ότι κάνει κάθε 2 λεπτά Loading(όχι ότι κάνει ώρα, αλλά είναι σπαστικό). Επίσης, αυτά τα dreams, πολύ καλογραμμένα ,αλλά πολύ κουραστικά ρε παιδί μου. Διάβασα όλο το πρώτο, αλλά μετά βαρέθηκα και πήδηξα το δεύτερο. Εξυπηρετούν σε κάτι ιδιαίτερα ουσιαστικό; Κατά τα άλλα ωραία η turn based μάχη, ΦΟΒΕΡΑ γραφικά και γενικά ένα σύνολο, που αν και δεν είμαι φαν του είδους, θα του δώσω μια ευκαιρία.

ΥΓ: Τι τυπάς είναι αυτός ο jansen ρε σεις!!!

Δημοσ.

ετσι ειναι τα made in japan noda..

story, mama!! papa!! κλαμα!! και παιζεις. :-D

xvagos το αλλο με τον τοτο που λεει οτι ο sakaguchi και η ομαδα του θα ξανακουμπησουν playstation, το ξερεις εσυ?

sheep, jump in ρε κοταρα!! :lol:

και επι του θεματος, θα περιμενω να κυκλοφορησει το original.

Δημοσ.

xvagos το αλλο με τον τοτο που λεει οτι ο sakaguchi και η ομαδα του θα ξανακουμπησουν playstation, το ξερεις εσυ?

Ποτέ μη λες ποτέ, φίλε. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Όταν θα δει ο Sakas τι εστί ΧΒΟΧ και JRPG μαζί τότε θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

"Ποτέ μην δαγκώνεις το χέρι που σε τάισε" λέει μια παροιμία. :-)

Δημοσ.

ρε παιδια στο Lost Odyssey ειμαι στην αρχη. και μπηκα στην πολη .πηγα στο συμβουλιο και μετα εβγαλε δυο ρομβους στο χαρτη. στο ενα ειναι ενα μαγαζι με οπλα οπου λειπει το αφεντικο και το αλλο ενα ξενοδοχειο.πηγα κοιμήθηκα σε αυτο και ειδα και ενα ονειρο. μετα φευγω αλλα που παω ??

και μαλιστα ενας τυπος με ακολουθησε και το επιασα...xaxaxa

μετα τι πρεπει να κανω βρε παιδια ?

Δημοσ.
Ποτέ μη λες ποτέ, φίλε. Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Όταν θα δει ο Sakas τι εστί ΧΒΟΧ και JRPG μαζί τότε θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

"Ποτέ μην δαγκώνεις το χέρι που σε τάισε" λέει μια παροιμία. :-)

οπως εχουμε ξαναπει, ο sakagutchi πλεον διακοπευει στα γραφεια του στη χαβαη και ειναι γενικο αφεντικο.

ποιο χερι τον τάισε ακριβως? η sony? lol. ας τα βρει τωρα πια πρωτα η sony με την υπολοιπη square enix, και τον sakagutchi ας τον αφησει σε 2ο πλανο :D

oσο για το saka με την enix, τα εχει τσουγκρισει χοντρα, και φυσικα δεν εχει λογο να γυρισει

p.s. milt βαλε παραγγελια και για μενα ενα plz :D

Δημοσ.
ρε παιδια στο Lost Odyssey ειμαι στην αρχη. και μπηκα στην πολη .πηγα στο συμβουλιο και μετα εβγαλε δυο ρομβους στο χαρτη. στο ενα ειναι ενα μαγαζι με οπλα οπου λειπει το αφεντικο και το αλλο ενα ξενοδοχειο.πηγα κοιμήθηκα σε αυτο και ειδα και ενα ονειρο. μετα φευγω αλλα που παω ??

και μαλιστα ενας τυπος με ακολουθησε και το επιασα...xaxaxa

μετα τι πρεπει να κανω βρε παιδια ?

ok solved :)

Δημοσ.

Απλώς στεναχωρήθηκα που ο Sakagutsi εγκατέλειψε την σειρά Final Fantasy (το FF12 για εμένα είναι η ταφόπλακα στην σειρά και γενικά καμία σχέση με Final Fantasy -το παράτησα κάπου στην αρχή- ). Ελπίζω το Lost Odyssey να είναι αυτό που περιμένω, ένα ανάλογο FFX για το XBOX360.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...