panos_sxh Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 του ξαναδωσω μια ευκαιρια του burnout αλλα ειμαι αρνητικα προκατελημενος πια....Γιαυτο μαλλον ξεσκιζω τωρα το flatout UC. το flatout uc γ@μαει! Το επαιξα χ8ες στο live ομως, και με μπερδεψε με τα stunts που εχει, δε με ενθουσιασε.
Blackjim Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Παιδες , μπορει κανεις να μου πει πως δι@ολο παιζεται αυτο το Lost Odyssey? Διοτι ουτε tutorial υπαρχει , ουτε τα κουμπια λεει πουθενα... Με λιγα λογια χριστο δε καταλαβα... btw , το burnout paradise ωραιο παιχνιδακι. Για το στυλακι του δλδ , απολαυστικο.
mixalisss Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 poli kalo to lost den to perimena toso einai kai 4 dvd
christos.p25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 και εγώ σκάλωσα με το Lost Oddyssey, πρώτη μάχη μετά την φοβερή εισαγωγή του και κόλλησα φαίνεται πολύ επιμελημένο παιχνιδάκι. Ο δημιουργός του ποια άλλα games έχει φτιάξει;
anamenos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 και εγώ σκάλωσα με το Lost Oddyssey, πρώτη μάχη μετά την φοβερή εισαγωγή του και κόλλησα φαίνεται πολύ επιμελημένο παιχνιδάκι. Ο δημιουργός του ποια άλλα games έχει φτιάξει; final fantasy...
hexenlord Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 τι λενε αυτοι?την παλευουνε?Εχουν Ιαπωνικο account?Μηπως account απο τον gates κατευθειαν?
Blackjim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 και εγώ σκάλωσα με το Lost Oddyssey, πρώτη μάχη μετά την φοβερή εισαγωγή του και κόλλησα φαίνεται πολύ επιμελημένο παιχνιδάκι. Ο δημιουργός του ποια άλλα games έχει φτιάξει;Ε βλεπεις το ωραιο cinematic , και μετα το μονο που κανεις ειναι να πατας attack...Εκτος αν δε καταλαβαμε κατι δηλαδη. Το disk1 εβαλα μονο και πατησα new game... Ξερει κανεις να μας πει πως παιζεται ή τζαμπα το δισκακι?
The_Sheep Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ε βλεπεις το ωραιο cinematic , και μετα το μονο που κανεις ειναι να πατας attack...Εκτος αν δε καταλαβαμε κατι δηλαδη. Το disk1 εβαλα μονο και πατησα new game... Ξερει κανεις να μας πει πως παιζεται ή τζαμπα το δισκακι? χαλαρωσε ντε! η πρωτη μαχη ειναι.οντως το μονο που κανεις ειναι επιθεση και κανα heal που και που.παιζεται οπως ολα τα rpg.εγω εχω παιξει 2 ωρες και ακομα δεν εχω κανει μια μαχη της προκοπης....μετα τις πρωτες 10 ωρες λενε γινεται καλο !!!!
Blackjim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 χαλαρωσε ντε! η πρωτη μαχη ειναι.οντως το μονο που κανεις ειναι επιθεση και κανα heal που και που.παιζεται οπως ολα τα rpg.εγω εχω παιξει 2 ωρες και ακομα δεν εχω κανει μια μαχη της προκοπης....μετα τις πρωτες 10 ωρες λενε γινεται καλο !!!! Ωπα , μισο. Δηλαδη το να χτυπας επι 5-10 λεπτα μια μηχανη ( με μια μονοτονη επιθεση που θελει τον πολυπλοκο συνδυασμο A-A ) ειναι η ... μαχη?Ουτε στορυ σου λεει , ουτε τα κουμπια σου εξηγει , ουτε τιποτα. Ειναι φυσιολογικο την πρωτη φορα που θα βαλεις το παιχνιδι να κανεις 124 attack στον ιδιο αντιπαλο για να προχωρησεις? Δεν εχω ξαναπαιξει RPG με turns , εγω νομιζα οτι το game ειναι σε στυλ 99 nights.
p3tran Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 και εγώ σκάλωσα με το Lost Oddyssey, πρώτη μάχη μετά την φοβερή εισαγωγή του και κόλλησα φαίνεται πολύ επιμελημένο παιχνιδάκι. Ο δημιουργός του ποια άλλα games έχει φτιάξει; ο δημιουργος ειναι ο sakagutchi, πρωην αφεντικο της square enix και δημιουργος των final fantasy, και τωρα τελευταια δημιουργος του blue dragon (στο 360) ειναι ο λατζερης που λεγαμε μερικες σελιδες πριν Δεν εχω ξαναπαιξει RPG με turns , εγω νομιζα οτι το game ειναι σε στυλ 99 nights. οχι ειναι σε στυλ mortal kombat ;pppPPPpppPP p.s. the sheep, τι θα γινει? offline for ever εσυ?
Apokleiros Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 LOST ODYSSEY : Επος, παιδες αντε γεια, το πρωτο rpg που με ενθουσιασε τοσο πολυ, κορυφαια γραφικα, ηχος φοβερος, soundtrack μοναδικο! Παιδες κορυφαιο, και με πολυ καλη ιστορια , ηδη εχω κλεισει 1,30 ωρα παιχνιδιου!!!!
The_Sheep Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 p.s. the sheep, τι θα γινει? offline for ever εσυ? σκεφτομουνα ρε πετραν να παρω ενα δευτερο , και να το εχω μονο για online, να μη το χακεψω, αλλα ακομα ακουω για προβληματα στο λαιβ,η πιστωτικη που ειχα τωρα πια δεν την δεχεται ,..και μου την ψιλοβαρεσε.Ισως μόλις ακουσω οτι εστρωσε το λαιβ παλι....Οχι τιποτα αλλο αλλα παει και τσαμπα το 1 ΜΒ upload που εβαλα. Y.Γ Εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος?Δεν σε επηρέασαν τα ...κυματα να μπεις για ..μπανιο?
Chris_13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά ,τι αρχεια media παιζει το χβοχ?
dakangr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2008 lost odyssey ειναι 4 dvd?? Αμα ειναι ετσι αξιζει να το παρω αυθεντικο καθω θα μου βγει κοντα στην τιμη να το παρω κοπια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις