Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες μετά από σχεδόν ένα χρόνο ξανά γραφω .μετα από αποχή από το Xbox live για το ίδιο χρονικό διάστημα πήγα χθες με νέα σύνδεση να ξαναμπώ στο live και κατά λάθος πάτησα recover στο gamer tag.αυτό ήταν επέστρεψα στο παλιό gamer tag και το άλλο χαθηκε.halo 3,assassinʼs,bios hock,cod4 και αλλά τερματισμένα εχασαν τα achievements τους, ξενέρωσα απίστευτα και σαν να μην έφτανε αυτό το account μου δεν κάνει ούτε login(είχα αλλάξει πιστωτική κατά την διάρκεια και δεν ανανέωσα με αποτέλεσμα να κάνουν το λογαριασμό silver πάλι και τώρα όταν μπαίνω λέει ότι το account είναι suspended και ότι πρέπει να το ρυθμίσω αλλά όταν μπαίνει στην σελίδα των settings με πετάξει έξω). τουλάχιστον έκανα ένα νέο account και κάνω δουλεία.

το κουλό είναι ότι το pes έκανε update χθες χωρίς να ειμαι live.και φαίνεται και στην καρτέλα μου με το τραγικό prey(παει ενας χρονος) δεύτερο.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γεια χαρα,

ειπα να δοκιμασω το xbox live με τον ενα μηνα δωρεαν gold που δινουν στην αρχη. Η ερωτηση ειναι τι locale διαλεγουμε? Θυμαμαι οτι μου ειχαν πει οτι βγαινουμε μεσω Ιρλανδιας και διαλεξα Ιρλανδια. Σωστα επραξα?

ευχαριστω

Δημοσ.

Έπαιζα με το faceplate και έβγαλα το πορτάκι που είχε για τις usb θύρες.Παίζει τπτ με την εγγύηση?Ξέρετε αν ξαναμπαίνει και πως το μόνο που βρήκα ήταν ένα ελατηριάκι

Δημοσ.
Έπαιζα με το faceplate και έβγαλα το πορτάκι που είχε για τις usb θύρες.Παίζει τπτ με την εγγύηση?Ξέρετε αν ξαναμπαίνει και πως το μόνο που βρήκα ήταν ένα ελατηριάκι

Ειναι μαπα μην το ψαχνεις το πιο πιθανον ειναι να εσπσε ενα μικρο κομματι πλαστικο που στηριζεται το ελατηριακη!

Και εγω το επαθα απο την πρωτη μερα....πρωτη φορα που το αγγιξα εσπασε!

Παλιο ποιοτητα και παλιοκατασκευες....που ειναι η ποιοτητα του χβοχ1....μαλλον μπηκε μεσα η ms με την πρωτη κονσολα και πρεπει εμεις να πληρωσουμε τα σπασμενα!

Δημοσ.

Α μπράβο, κι εγώ το έχω πάθει αυτό το πράγμα, έσπασε ένα από τα δύο ελατηριάκια εκεί κάτω και είναι λίγο ξεχαρβαλωμένο το πορτάκι. Πλάκα πλάκα, την ποιότητα του Xbox1 δεν την φτάνει τίποτα, πολύ σωστό το παραπάνω σχόλιο.

Ακόμα το έχω το 1 και δεν λέγεται το τι σκόνη, τρίχα και μπίχλα έχει φάει τα τελευταία 3 χρόνια που είναι ανοιχτό (αφού δεν χωράει αλλιώς το εξωτερικό dvd-rom). Κι όμως δεν έχει πάθει τίποτα το σκυλί, παρά τις χιλιάδες ώρες που έχει δουλέψει στο φουλ (παιχνίδια και divx).

Δημοσ.
γεια χαρα,

ειπα να δοκιμασω το xbox live με τον ενα μηνα δωρεαν gold που δινουν στην αρχη. Η ερωτηση ειναι τι locale διαλεγουμε? Θυμαμαι οτι μου ειχαν πει οτι βγαινουμε μεσω Ιρλανδιας και διαλεξα Ιρλανδια. Σωστα επραξα?

ευχαριστω

και μέσω Αγγλίας και μέσω Ιρλανδίας μπορείς να μπεις...απλά πολλοί προτιμούν Ιρλανδία που δεν απαιτεί ΤΚ στα στοιχεία

Δημοσ.
Γεια σας παίδες μετά από σχεδόν ένα χρόνο ξανά γραφω .μετα από αποχή από το Xbox live για το ίδιο χρονικό διάστημα πήγα χθες με νέα σύνδεση να ξαναμπώ στο live και κατά λάθος πάτησα recover στο gamer tag.αυτό ήταν επέστρεψα στο παλιό gamer tag και το άλλο χαθηκε.halo 3,assassinʼs,bios hock,cod4 και αλλά τερματισμένα εχασαν τα achievements τους, ξενέρωσα απίστευτα και σαν να μην έφτανε αυτό το account μου δεν κάνει ούτε login(είχα αλλάξει πιστωτική κατά την διάρκεια και δεν ανανέωσα με αποτέλεσμα να κάνουν το λογαριασμό silver πάλι και τώρα όταν μπαίνω λέει ότι το account είναι suspended και ότι πρέπει να το ρυθμίσω αλλά όταν μπαίνει στην σελίδα των settings με πετάξει έξω). τουλάχιστον έκανα ένα νέο account και κάνω δουλεία.

το κουλό είναι ότι το pes έκανε update χθες χωρίς να ειμαι live.και φαίνεται και στην καρτέλα μου με το τραγικό prey(παει ενας χρονος) δεύτερο.

Rebel έτσι την πάτησα και εγώ περίπου. Είχα Gold με gamerscore 6000+ Points και 3-4 arcade games και δεν είχα ανανεώσει την συνδρομή μου για ένα τρίμηνο, με αποτέλεσμα να μου ακυρώσουν το gamertag μου. Έτσι τα έχασα όλα και αναγκάστηκα να κάνω ένα νέο gamertag από την αρχή για να μπαίνω τουλάχιστον Live. Ξεφτίλα... τι άλλο να πω. Από τότε τέρμα τα Gold και arcade. Για μ@λ@κ3ς ψάχνουν;

Δημοσ.
Rebel έτσι την πάτησα και εγώ περίπου. Είχα Gold με gamerscore 6000+ Points και 3-4 arcade games και δεν είχα ανανεώσει την συνδρομή μου για ένα τρίμηνο, με αποτέλεσμα να μου ακυρώσουν το gamertag μου. Έτσι τα έχασα όλα και αναγκάστηκα να κάνω ένα νέο gamertag από την αρχή για να μπαίνω τουλάχιστον Live. Ξεφτίλα... τι άλλο να πω. Από τότε τέρμα τα Gold και arcade. Για μ@λ@κ3ς ψάχνουν;

Έμενα δεν το έσβησαν μπαίνει κανονικά αλλά πετάει μια καρτέλα και μου λέει να ρυθμίσω το account μου το παταω και μετά πάει στο account management και με πετάει έξω .έβαλα και το pes2008 μέσα και δια μαγείας μου ξεκλείδωσε τα 3 achievements που είχα. δοκίμασα και με αλλά χωρίς τύχη εκτός από το bioshock που με το που το έβαλα ξεκλείδωσε και αυτό 1 achievement από μόνο του.

To Xbox live μου φαίνεται γενικά πολύ αργό σε σχέση με παλιά, κάνει πολύ ώρα να ανοίξει τις καρτέλες και τα downloads είναι πολύ αργά .Η πλακά είναι ότι μου φαινόταν ποιο γρήγορο με την 2mbit που είχα παλιά σε σχέση με τα 17ambit που έχω τώρα.

Δημοσ.

Μήπως άλλαξες router;

Επιπλέον εκτός από την ονομαστική ταχύτητα, έχει σημασία και πόσοι είναι στον ίδιο κόμβο με εσένα σε αυτή την ταχύτητα.

Π.χ. αν στον κόμβο σου βάλουν 100 άτομα 24mbit, και ξεμμείνει ένας με 2mbit, πιθανόν να πιάνει καλύτερο ping timer και ίσως και ταχύτητα, καθώς θα είναι μόνος του.

Δημοσ.

επαιξε κανεις burnout paradise? δεν μου αρεσε παρα πολυ.καλα γραφικα καλες τρακες,αλλα σε καθε κουρσα χανομαι,και στριβω σε λαθος στροφες,η προχωραω ευθεια αντι να στριψω αριστερα η δεξια.δεν σου εχει ουτε βελακια ουτε τιποτα.πρεπει δηλαδη να κοιταμε συνεχως τον χαρτι,και οταν βλεπουμε γεφυρες με τριπλες τετραπλες λωριδες,να διαλεγουμε 1 στην τυχη? λαλακια αυτο.

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα και γω bougas και αναφερεται και ως ¨θεματακι¨ απο το ριβιου στου ign.Δυστυχως μεχρι το μυαλο να αποστηθισει ενα μεγαλο μερος του χαρτι θα εχεις αυτο το προβλημα.Θελει δλδ μερικες ωρες παιξιματος.Το οτι δεν εχει πουθενα την επιλογη restart race που το πας?Και πως να την ειχε βεβαια,αφου ειναι σαν sandbox game.Γενικως εμενα αυτα τα παιχνιδια δεν μου αρεσουν,ουτε το GTA,ουτε το saints row (που το αγορασα κιολας).To μονο που μου αρεσε ηταν το crackdown και αυτο γιατι ο ηρωας ειχε δυναμεις και τετοια.

Θα του ξαναδωσω μια ευκαιρια του burnout αλλα ειμαι αρνητικα προκατελημενος πια....Γιαυτο μαλλον ξεσκιζω τωρα το flatout UC.

By the way, αν εχει παιξει κανεις το naruto και μπορει να πει με σιγουρια πως φερνει σε crackdown, ...γιατι ψηνομαι να το παρω,αλλα δεν ξερω.

Δημοσ.

οταν πρεπει να στριψεις καπου, αναβοσβηνει η πινακιδα της διασταυρωσης που πρεπει να στριψεις , πανω στο κεντρο της οθονης και κανει και εναν ηχο σαν φλας.το απαραδεκτο για μενα ειναι που δεν μπορεις να βαλεις εσυ ενα στοχο στον χαρτη και να σε κατευθυνει εκει μετα το παιχνιδι

Δημοσ.

υπαρχει η δυνατοτητα μεσω ενος update να διορθωθουν αυτα τα bugs? δηλαδη να σου βγαλει βελακι,και οποιο αλλο προβλημα εχει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...