mihranalthaqafi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 και εγω αυτο νομιζα αλλα τελικα ειναι τα RB + LB .. η τιμονιερα αυτη την στιγμη εχει 2 ΛΒ + ΡΒ κουμπια συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο;;;
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 μια ερωτηση κ απο μενα γτ εχω αποσυντωνηστει... το 360 μου ειναι κατασκευη 28-9-07...ειναι απο τα καινουργια??? για δωστε μια απαντηση !
Wolfidis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Έπαιξα τις προάλλες το Kameo σε coop local την πρώτη πίστα αλλά αφού τελείωσε η πίστα δεν ξεκλειδώθηκε η επόμενη. Βέβαια τα πήγαμε χάλια (πήραμε F) . Τι πρέπει να κάνεις για προχωρήσεις παρακάτω? Εν το μεταξύ saves δεν μπορείς να κάνεις?
Apokleiros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 KAMEO best platform , μου αρεσε παρα πολυ , και μου κρατισε το ενδιαφερων μεχρι το τελος , οπου το οποιο με συγκινησε μπορω να πω...Το πρωτο παιχνιδι που τερματισα στο 360 και μετα το condemned!!!KOLASH!!!
jimaros Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2008 Ναι, και μενα ηταν το πρωτο μου παιχνιδι.Τα εσπαγε!!!
trojan21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Lot number: 0742 ? Team number: FDOU ? Falcon 175W ? TI σημαινουν ολα αφτα ?
christos.p25 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 φίλε trojan21 επειδή είσαι αρκετά ανορθόγραφος θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τον firefox μαζί με αυτό το addon για να σου διορθώνει αυτόματα τα λαθάκια... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/14063/english_-_greek_spelling_dictionary-0.4-firefox+tb+sm.xpi
fits1979 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Christos.p25 Έχεις απόλυτο δίκιο το συγκεκριμένο addon είναι τέλειο. Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ όποτε μπορώ. +1 και από εμένα λοιπόν γι' αυτό το addon
modecris Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Lot number: 0742 ?Team number: FDOU ? Falcon 175W ? TI σημαινουν ολα αφτα ? Ότι έχεις ένα απ`τα νέα,χαμηλότερης κατανάλωσης 360.
hexenlord Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 εδω και 2 μερες παιζω ασταματητα puzzle quest και omega five.ειδικα το δευτερο το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους τους αρεσουν τα side scrolling shooters.μακαρι να βγουν ολα τα shooters του DC στο live arcade. Τελος μονο εγω βρηκα το δεμο του tourok σχετικα εως πολυ μουφιτσα?
Wolfidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 εδω και 2 μερες παιζω ασταματητα puzzle quest και omega five.ειδικα το δευτερο το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οσους τους αρεσουν τα side scrolling shooters.μακαρι να βγουν ολα τα shooters του DC στο live arcade. Τελος μονο εγω βρηκα το δεμο του tourok σχετικα εως πολυ μουφιτσα? Το Puzzle quest είναι, για μενα, μέσα στα ΤΟΠ 5 του arcade του live! Το omega five πάρα πολύ ωραίο πράγματι αλλά νομίζω ότι κάπου διάβασα ότι είναι λίγο μικρό σε διάρκεια, πολύ καλό πάντως το demo που έπαιξα. Το Τουροκ είναι ασήκωτη μάπα, και ποντάρει στην ωμή βία επειδή ή βία πουλάει. (σφάξτο κι άστο δλδ) Αλλά με την προχειρότητα που το διακρίνει θα πάει άπατο όπως κ το προηγούμενο (άλλη σάχλα από κει) στο xbox1.
Bougas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2008 Τελος μονο εγω βρηκα το δεμο του turok σχετικα εως πολυ μουφιτσα? οχι απλα μουφα,αλλα για τα πανυγηρια ειναι το παιχνιδι.απο τα χειροτερα ολων των εποχων. αθλια οπλα,αθλια δεινοσαυρακια,τοπια αδεια και χωρις γραφικα. απαραδεκτο.
afentiko7 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Εφαγα rrod (το κουτί δεν ανοίγει και βγάζει κόκκινο κύκλο).Επειδή το χα πάρει από carrefour τι διαδικασίες ακολουθώ για να πάρω καινούργιο.Αφλασάριστο είναι και με ελάχιστη χρήση(συνολικά 2-3 ώρες) Μετά από 5 άνοιξε κλεισε δούλεψε.Τώρα ο κύκλος είναι πράσινος αλλά φωτίζεται μόνο το 1/4 του πάνω αριστερά(το ίδιο κει με το χειριστήριο κι ας του άλλαξα μπαταρίες).Τι γίνεται?
pinakas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2008 Inside Source Reveal the Truth About Xbox 360 "Red Ring of Death" Failure Ολη η αλήθεια.... http://blog.seattlepi.nwsource.com/digitaljoystick/archives/129866.asp
ultralisk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2008 Μετά από 5 άνοιξε κλεισε δούλεψε.Τώρα ο κύκλος είναι πράσινος αλλά φωτίζεται μόνο το 1/4 του πάνω αριστερά(το ίδιο κει με το χειριστήριο κι ας του άλλαξα μπαταρίες).Τι γίνεται? τίποτα δεν γίνεται...δουλεύει κανονικά τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις