Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι, και αυτο. (το λεει στην "ουγια" το 170watt, οτι εκδοση και να ειναι)

απο εκει και περα, να εχετε ολοι στο μυαλο σας οτι οταν ενα dvd γυρναει χ12, κανει καποιο θορυβο.

αυτο δεν αλλαζει.

Δημοσ.

Αγόρασε κανείς το arcade χειριστήριο του 360 σαν αυτό στην φώτο? Είναι καλό το μοχλουδάκι δλδ κάνει μικρές κινήσεις?

Και ακόμα μια ερώτηση : To αναγνωρίζει το PC? (με τους ανάλογους drivers του απλού gamepad)

Άλλη μια ερώτηση για το Sensible : Παίζει στο live απρόσκοπτα ή έχει Lag? :whistle:

post-22065-129062958609_thumb.jpg

Δημοσ.

Παο για αγορα ps3 δεν αναστηθικε το 360 εκανα τα παντα ,ΟΤΑΝ τρωσ μπαν i microsoft δεν στο στελνη για σερβισ δεν το ηξερα και κανεισ δεν το επισημανε(αλλιωσ 90EUROservise)με κουρaσε η κονσολα τα εβαλα κατω αργα η γριγορα το προβλημα rod παρεμενει ,και θα παρουσιαστη ξανα...θα μου πειτε εχει καλυτερα παιχνιδια ναι το ξερω το 360,και απο το θειο (με dvd 1.50 euro)....3 φορεσ το ειχα στηλη πριν το φλασαρο ελεοσ...freezeng kai ROD τερμα ....

Δημοσ.

Wolfidi και Κυριακο ενταξει μην ειστε σκληροι με το παιδι που ηταν ατυχο και ειχε αυτα τα προβληματα αν απο εκει και περα θελει να παρει πς3 κακο δικο του δεν νομιζω οτι ηταν και πολυ σωστος ο τροπος που τον χαιρετησατε :-)anyway καλα να περασεις με το πς3 Trojan

Δημοσ.

Κάνοντας μια βόλτα απο τα multirama είδα ένα πακέτο 360 με viva pinata & forza 2. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι τα 360 ήταν των 175w.. ΑΛΛΑ άν πρόσεχε κάποιος λίγο καλύτερα και στο φώς... το αυτοκόλλητο ήταν κολλημένο ΠΑΝΩ απο το παλιό των 230.... !! Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση; (πέραν της προφανούς εξαπάτησης)

Δημοσ.
Παο για αγορα ps3 δεν αναστηθικε το 360 εκανα τα παντα ,ΟΤΑΝ τρωσ μπαν i microsoft δεν στο στελνη για σερβισ δεν το ηξερα και κανεισ δεν το επισημανε(αλλιωσ 90EUROservise)με κουρaσε η κονσολα τα εβαλα κατω αργα η γριγορα το προβλημα rod παρεμενει ,και θα παρουσιαστη ξανα...θα μου πειτε εχει καλυτερα παιχνιδια ναι το ξερω το 360,και απο το θειο (με dvd 1.50 euro)....3 φορεσ το ειχα στηλη πριν το φλασαρο ελεοσ...freezeng kai ROD τερμα ....

φιλε εχεις δικιο για το rod ειναι σπαστικο,αλλα αν τα βαλεις κατω ετσι και παρεις ενα παιχνιδι για το ps3 εχεις πληρωσει χαλαρα μια 70Ε οποτε δεν πας να φτιαξεις το 360 η ακομα καλυτερα με 100 ευρω ανταλλαγη να παρεις ενα νεο?Για να μην μιλησουμε για τιτλους κτλ...

Δημοσ.
Κάνοντας μια βόλτα απο τα multirama είδα ένα πακέτο 360 με viva pinata & forza 2. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι τα 360 ήταν των 175w.. ΑΛΛΑ άν πρόσεχε κάποιος λίγο καλύτερα και στο φώς... το αυτοκόλλητο ήταν κολλημένο ΠΑΝΩ απο το παλιό των 230.... !! Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση; (πέραν της προφανούς εξαπάτησης)

Ενα τηλεφωνακι στην M$ Χελάς ίσως βοηθούσε να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιόν... (εκτός κ αν είμαστε υποψιασμένα καχύποπτοι. Πάντως πακέτο με Pinata k Forza 2 δεν ακούγεται τόσο καινούργιο)

Δημοσ.

Παιδιά εγώ που πήρα το xbox πριν 1,5 μήνα, ξέχασα να δω τη τροφοδοσία του στο αυτοκόλλητο του κουτιού. Τώρα κοιτάω και βλέπω οτι έχει mfr date 19/9/2007 και στον μετασχηματιστή λέει output 175w. Έχει την καινούρια m/b;

Δημοσ.

καλησπερα... βρηκα το xbox 349 το premium πακετο με δωρο το fortza το gears και το viva peinata εχει hdmi και ειναι 175watt.... να τρεξω η υπαρχει κατι καλητερο?

..το χβοχ δεν θα το φλασαρω... μονο αυθεντικα.... με το θεμα του live τι θα κανω?

το benq drive που κατα πασα πειθανοτητα θα φοραει, απο θορυβο πως παει?

τιποτα αλλο που πρεπει να ξερω να προσεξω πριν την αγορα?

Δημοσ.
Ενα τηλεφωνακι στην M$ Χελάς ίσως βοηθούσε να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιόν... (εκτός κ αν είμαστε υποψιασμένα καχύποπτοι. Πάντως πακέτο με Pinata k Forza 2 δεν ακούγεται τόσο καινούργιο)

το πακετο ειναι απο την καινουργια φουρνια...

κ εγω αυτο εχω παρει απο multirama και ηταν των 170w...

Δημοσ.

παιδια εκει που ημουνα ετοιμοσ να αρπαξω το ps3 ,σκεφτηκα τοσα λεφτα εδωσεσ για 360 αγορασεσ original παιχνιδια ,καλωδια pad,και θα τα βαλεισ στο μπαουλο...αρπαξα to arcade 280euro ....το ανοιξα για να βαλο το dvdrom απο το παλιο (δεν παιζη)και επαθα πλακα με την καινουργοα ψηκτρα CPU,το dvd rom αθοριβο πιο μικρο απο τα παλια ,δεν ξερω αλλα νιωθο οτι τρεχει η κονσολα φωρτονει πιο γρηγορα .δεν μπαινω live ποτε ξανα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...