Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι γιατί είμαι άσχετος στο LIVE?

Τα arcade games όπως το metal slug, για παράδειγμα και κάποια άλλα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς είναι μόνο για το Live ή μπορείς να τα παίξεις και σε φλασαρισμένη κονσόλα κανονικά?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Federer, ακριβως το ιδιο ειναι στην ποιοτητα.

fanpan, τα arcade δεν εχουν καμια σχεση με τη φλασαρισμενη κονσολα.

Ρε συ smurf δεν ειναι και τοσα πολλα τα λεφτα.. :P

Δημοσ.
Federer,Απο που αυτο το καλωδιακι με 15εβρα θελω και εγω :-)

Ειναι πολλα τα λεφτα Jim:lol:

Κανε search στο http://www.skroutz.gr "VGA XBOX" και θα σου βγαλει αρκετα καταστηματα που εχουν φθηνο καλωδιο...το θεμα ειναι αν προσθετωντας τα μεταφορικα που ειναι 5-6 ευρω αξιζει να το παρεις

Δημοσ.

Big help θελω παιδια προμηθευτικα απο ενα καταστημα την ακολουθη καρτα δικτιου Asus NX 1101 και αφου επριξα τον πωλητη αν θα ταιριαζει στον Η/Υ μου τελικα την πειρα και το πρωτο προβλημα αρχιζει με την (ημι)επιτιχημενη προσπαθεια μου να την συνδεσω ενω τη βαζω κανονικα στην μητρικη υπαρχει και ενα ασπρο καλωδιακι το οποιο συνδεεται με 3 δοντακια πανω στην καρτα δικτιου ΠΡΟΦΑΝΩΣ ομως πανω στην μητρικη Πουθενα δεν βρηκα τετοια πραγματα λοιπον ως εδω ημικαλα καθως συνδεσα το Ethernet με τον Η/Υ και το Xbox παω να συνδεθω στο Live και εκει μου λεει unable to connect βρε γιατι κανω το check και μου λεει Network Adapter Ok και κολαει στο IP adress Και εγω ως Νυχτωμενος απο τετοια ζηταω την βοηθεια σας Δωστε λιγο ελεως πλζ :-)

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά, συνδέεις το 360 με το ίδιο το PC? Τα συνδέεις με cross καλώδιο? Ενεργοποίησες από το PC το Internet sharing? Έδωσες κάποια καρφωτή IP στην κάρτα του PC αλλά και του 360 ή δουλεύεις με DHCP?

Δημοσ.

Λοιπον αυτα που λες ειναι κινεζικα για μενα :-) 1ον συνδεσα το xbox με τον Η/Υ με το καλωδιο που ειχε μεσα 2ον στο check μεσω του xbox δεν περναει το τεσ τησ IP adress Εδωσα μια Adress απο ενα Ip checker αλλαζοντας το τελυταιο ψηφιο δηλ xx.xxx.xxx.xxy καπως ετσι αλλα παλι τιποτα πραγματικα αν μπορουσες εσυ η καποιος αλλος να δωσει εναν Step By step ψιλο guide θα ειμουν ευγνωμων

Δημοσ.

guys με την JAP (region free) έκδοση του Kingdrom under fire από το group Caravan κινδυνεύω περισσότερο να banaristw από ότι με την έκδοση PAL του group ΜΟΜΕΝΤ; ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Σκέφτομαι την αγορά ενός 360 για το υπνοδωμάτιο, αλλά ήθελα να ξέρω ποια είναι η πιο αθόρυβη έκδοση... Κάποια βοήθεια; Αν πάω και πάρω ενα core, ένα premium ή ένα elite, ποιο θα τα πηγαίνει καλύτερα στο θέμα της ησυχίας;; :s

Δημοσ.
Σκέφτομαι την αγορά ενός 360 για το υπνοδωμάτιο, αλλά ήθελα να ξέρω ποια είναι η πιο αθόρυβη έκδοση... Κάποια βοήθεια; Αν πάω και πάρω ενα core, ένα premium ή ένα elite, ποιο θα τα πηγαίνει καλύτερα στο θέμα της ησυχίας;; :s

οτι και να παρεις, guarantee δεν κλεινεις ματι μεχρι να τελειωσει η ταινια. :lol:

(παρε 170w)

Δημοσ.

+1 για πειτε μας ποια εκδοση εχει το ποιο αθορυβο drive - ανεμηστηρες γιατι ενδιαφερομαι να παω να το αγορασω... μου δανεισε ο ξαδερφος το δικου του με drive lg hitachi και εκανε σαν σκουπα δεν πεζοταν ο θορυβος....

παντως.... τα του καισαρος το καισαρι... η SONY σε θεμα κατασκευης hardware ειναι....πολλες κολωνες μπροστα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...