Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για ποιο down μιλατε ρε μαγκες?

Χθες επαιζα,τωρα εριξα κανα 2ωρο COD4...ολα μια χαρα

Εντάξει,όχι ακριβώς down...στο forza πχ μια έβρισκες αγώνες και μια όχι,στα demo έβγαζε error,όπως και σε ένα update που έπρεπε να κάνει το uno.Εκτός και αν είχα εγώ κάποιο πρόβλημα.

Τεσπα,τώρα είναι οκ.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
λέτε να βλάψει το 360 η επικράτηση (πλέον) του blu ray στην αγορά??

πολύ δύσκολη ερώτηση...

Δεν το νομιζω. Σιγουρα υπαρχει αρκετος κοσμος που θελει μια all around λυση και ειδικα απο μια media-based κονσολα με ενσωματωμενο ενα next gen format, αλλα υπαρχει και ακομα μεγαλυτερη μαζα που απλα θελει απο την παιχνιδομηχανη της να κανει αυτο που ειναι και ο σκοπος της. Να παιζει παιχνιδια δλδ. Και εκει το 360 εχει μια αριστη πλεον βαση χρηστων/game devs απο πισω να το προμοταρουν.

Εχω δηλωσει επισης επανειλλημενα οτι μου αρεσει το γεγονος οτι δινει ξεχωριστα το hd dvd player και δεν στο χρεωνει στην τελικη τιμη του προιοντος με το ετσι θελω.

Δημοσ.
Δεν το νομιζω. Σιγουρα υπαρχει αρκετος κοσμος που θελει μια all around λυση και ειδικα απο μια media-based κονσολα με ενσωματωμενο ενα next gen format, αλλα υπαρχει και ακομα μεγαλυτερη μαζα που απλα θελει απο την παιχνιδομηχανη της να κανει αυτο που ειναι και ο σκοπος της. Να παιζει παιχνιδια δλδ. Και εκει το 360 εχει μια αριστη πλεον βαση χρηστων/game devs απο πισω να το προμοταρουν.

Εχω δηλωσει επισης επανειλλημενα οτι μου αρεσει το γεγονος οτι δινει ξεχωριστα το hd dvd player και δεν στο χρεωνει στην τελικη τιμη του προιοντος με το ετσι θελω.

+φωνω ακριβως με οσα λες...

το 360 ειναι κυριως μια παιχνιδομηχανη η οποια κανει αριστα τη δουλεια της...

Δημοσ.

ας περιμένουμε να δούμε και τι θα είναι αυτή η αναμενόμενη ανακοίνωση από τον Βill Gates στη CES...

Δημοσ.
λέτε να βλάψει το 360 η επικράτηση (πλέον) του blu ray στην αγορά??

πολύ δύσκολη ερώτηση...

καθόλου...απλά αν επικρατούσε το HD DVD θα ωφελούνταν από το χαντάκωμα της SONY αφού έχει ενσωματώσει το φορμάτ της στο PS3

Δημοσ.

Εμ καλημερα και παλι παιδια μετα απο ενα μικρο break 2 ημερων επανηλθα με τερματισμενα AC kαι COD4 :-)

Τωρα αυτο που με απασχολει ειναι το εξης:Μου ηρθε τωρα στο μυαλο να μπω στο Xbox Live ψαχνω που λετε μεσα στα μανυαλς και μου λεει συνδεστε το με το μοδεμ σας ε το ηλιθιο δεν μπαινει στο sagem τι να το κανω εχω σπαστει απιστευτα ιδεες πλζ :cry:

Δημοσ.

αν εχεισ modem τοτε θα σινδεσεισ το καλοδειο στι καρτα δυκτιου του PC σου και θα πρεπει να κανει conncet στο internet απο το pc σου.

αν εχεις router τοτε απλα κοτσαρεις το καλωδιο στι θυρα του router!

Δημοσ.

θανξ για το ρεπλυ αλλα θελω μερικες διευκρινισεις σιγουρα εχω καρτα δικτιου? ειμαι ασχετος απο Η/Υ το ξερω αλλα δεν νομιζω να εχω δεν φαινεται τιποτα που να παραπεμπει σε τετοια εισοδο:-(

Δημοσ.

Ωχ..Κι ακομα δε σου πε τιποτα για ICS...Αν εχεις καρτα δικτυου θα πρεπει να υπαρχει ενα βυσμα (σαν αυτο που εχει το καλωδιο που ηταν μεσα στο 360) ,θηλυκο ομως σε μια θυρα πισω στον υπολογιστη σου..Και να μην εχεις μια καρτα δικτυου κοστιζει καπου στα 10 euro..Κοιταξε λοιπον αυτο και συνεχιζουμε. : D

Δημοσ.
Ωχ..Κι ακομα δε σου πε τιποτα για ICS...Αν εχεις καρτα δικτυου θα πρεπει να υπαρχει ενα βυσμα (σαν αυτο που εχει το καλωδιο που ηταν μεσα στο 360) ,θηλυκο ομως σε μια θυρα πισω στον υπολογιστη σου..Και να μην εχεις μια καρτα δικτυου κοστιζει καπου στα 10 euro..Κοιταξε λοιπον αυτο και συνεχιζουμε. : D

Προφανως δεν εχει ειπαμε αχρηστος αλλα οχι και ετσι :D

πουσου παλι λεφτα να δινουμε ειμαστε ;)

( Αυτο το θηλυκο που λες.... χεχε πλακα κανω:P)

Δημοσ.

Καλήσπερα!Θα αγορασω ενα καλωδιο VGA για να συνδεω το XBOX με την οθονη μου...το ερωτημα ειναι αν αξιζει να δωσω 30 ευρο για το αυθεντικο της microsoft η θα ειναι ακριβως το ιδιο και με ενα των 15...Ξερει κανεις αν υπαρχει σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...