Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι' αυτό ακριβώς εξακολουθούμε να γκρινιάζουμε που δεν συνεργάζεται η G25 με το 360. Για να πουλάει η MS τη σαβούρα της.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λιγο help ρε παιδια...

Καταρχας 8ελω να συνδεσω το 360 στο xbox live...(για 1η φορα)

Στο σπιτι εχω ασυρματο δικτυο γτ εχω ενα laptop και ενα στα8ερο pc...

Πως μπορω να συνδεσω το 360 στο live !!! (oxι ασυρματα ) !!!

Πρεπει να το συνδεσω αμεσως στο router μ ή να χρησημοποιησω ενα αλλο modem ??

hlp γιατι 8ελω πολυ να μπω ! ! !

ty...

Δημοσ.

Κατευθείαν σε μία από τις ethernet του router σου.

Επίσης, καλύτερα δώσε manual την ip address του 360 σου ( μέσα από το 360). Αυτό βολεύει ειδικά στην περίπτωση που το router σου υποστηρίζει DMZ, οπότε δίνεις και DMZ στην IP του 360 και δεν μπλέκεις με port forwarding κτλ. ( αυτό για να μην έχεις strict, αλλά open nat)

Ρύθμισε και τους dns servers σου.

Και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.
Κατευθείαν σε μία από τις ethernet του router σου.

Επίσης, καλύτερα δώσε manual την ip address του 360 σου ( μέσα από το 360). Αυτό βολεύει ειδικά στην περίπτωση που το router σου υποστηρίζει DMZ, οπότε δίνεις και DMZ στην IP του 360 και δεν μπλέκεις με port forwarding κτλ. ( αυτό για να μην έχεις strict, αλλά open nat)

Ρύθμισε και τους dns servers σου.

Και είσαι έτοιμος.

oταν λες να δωσω Manual την ip,πρεπει να βαλω κατι συγκεκριμενο???:rolleyes:

EDIT : καλωδιο ethernet crossover η κανονικο ??? κανει αυτο π εχει μεσα ττο 360 ???

Δημοσ.

Ναι μωρέ, απλά να μην αφήσεις να δίνει αυτόματα IP ο DHCP server, αλλά να δώσεις εσύ μία δική σου η οποία θα παραμείνει σταθερή. π.χ. αν η ip του router σου είναι 192.168.1.1 μπορείς να δώσεις στο xbox π.χ. την 192.168.1.36 . Στη θέση του 36 όποιο νούμερο θες ανάμεσα στο 2 και το 255, εκτός φυσικά από τις διευθύνσεις ip των άλλων pc που πιθανά έχεις συνδεδεμένα στο δίκτυό σου ( στα οποία βέβαια αν έχεις dhcp πιθανότατα δεν υπάρχει πρόβλημα).

Γενικά είναι πολύ πιο απλό απ'ό,τι το έκανα να φαίνεται παραπάνω.:-)

Και το dmz ουσιαστικά απενεργοποιεί το NAT στην ip που του δίνεις. Οπότε αν του δώσεις μετέπειτα την ip του 360 σου, δεν χρειάζεται να μπλέξεις με το ποιές θύρες θα πρέπει να ανοίξεις ώστε να μην έχεις προβλήματα στο live.;)

ΥΓ. : Κάνει αυτό που έχει μέσα, είσαι ΟΚ.

Δημοσ.
Ναι μωρέ, απλά να μην αφήσεις να δίνει αυτόματα IP ο DHCP server, αλλά να δώσεις εσύ μία δική σου η οποία θα παραμείνει σταθερή. π.χ. αν η ip του router σου είναι 192.168.1.1 μπορείς να δώσεις στο xbox π.χ. την 192.168.1.36 . Στη θέση του 36 όποιο νούμερο θες ανάμεσα στο 2 και το 255, εκτός φυσικά από τις διευθύνσεις ip των άλλων pc που πιθανά έχεις συνδεδεμένα στο δίκτυό σου ( στα οποία βέβαια αν έχεις dhcp πιθανότατα δεν υπάρχει πρόβλημα).

Γενικά είναι πολύ πιο απλό απ'ό,τι το έκανα να φαίνεται παραπάνω.:-)

Και το dmz ουσιαστικά απενεργοποιεί το NAT στην ip που του δίνεις. Οπότε αν του δώσεις μετέπειτα την ip του 360 σου, δεν χρειάζεται να μπλέξεις με το ποιές θύρες θα πρέπει να ανοίξεις ώστε να μην έχεις προβλήματα στο live.;)

ΥΓ. : Κάνει αυτό που έχει μέσα, είσαι ΟΚ.

ευχαριστω πολυ ...

αυριο 8α το δοκιμασω...τρεμε xbox live :devil:

Δημοσ.

Χμμ...Εχει το live κανενα προβλημα τελευταια????Ενω την τετερτη επαιζα μια χαρα NFSproStreet χθες και προχθες, σημερα ακομα δεν το δοκιμασα, δεν μου βρισκει κανενα server..Τιποτα..Κι ολα τα race day κενα..Χωρις καθολου κινηση..Και μου κανει συνεχεια Connection tmed out επειδη δεν βρισκει κανα παιχνιδι..

Δημοσ.

Help για αλλη μια φορα....

Στο τεστ για συνδε8ει στο live,τα κανει ολα confirmed και μολις φτασει εκει π λεει xbox live συνδεεται (μαλλον) στο live και μ λεει

"a console update is required..." και τελωσπαντων μ λεει οτι πρεπει να την κανω...παταω "yes,update now" και μ δειχνει οτι παει να αρχισει αλλα ξαφνικα πεταει ενα παρα8υρο που λεει

"upload failed,test your connection and try again..."

τι πρεπει να κανω ???:rolleyes::fear:

Δημοσ.
Υπομονή.Το live είναι down αυτήν την στιγμή.

δλδ δν υπαρχει καποιο προβλημα στη συνδεση,το προβλημα ειναι στο live...NiCe:-):-):-)

λετε να αργησει να φτιαχτει ? ?

Δημοσ.

Το Blue Dragon αν δεν το βαρεθείς στην αρχή (που εξελίσσεται πάααααρα πολύ αργά) τότε πιστεύω θα σου αρέσει. Εγώ, που έχω να παίξω jrpg από την εποχή των FF7 και 8, το παράτησα μετά από κανα πεντάωρο, αλλά έχω σκοπώ να το ξαναπιάσω σύντομα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...