Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eν μερη ολα παιζουν τον ρολο τους hal9000 , αλλα ειναι πιο σημαντικα και αλλα λιγοτερο, βεβαια σαν gamer θα κοιταξεις καθαρα την gaming εμπειρια και υστερα ολα τα αλλα..

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια παω για το χβοχ εν ολιγο αλλα κατι ακομα με απασχολει ειναι καλο να παρω ενα wire για να το ενωσω με την οθονη του Η/Υ 17" Samsung 1024χ768 η αναλυση της αναριωτιεμαι θα κερδισω τιποτα παραπανω;

Δημοσ.
Ευχαριστω παιδια παω για το χβοχ εν ολιγο αλλα κατι ακομα με απασχολει ειναι καλο να παρω ενα wire για να το ενωσω με την οθονη του Η/Υ 17" Samsung 1024χ768 η αναλυση της αναριωτιεμαι θα κερδισω τιποτα παραπανω;

αν δεν έχεις τηλεόραση ΗD πρέπει να ζητήσεις από το μαγαζί το λεγόμενο VGA cable , για να μπορείς να παίζεις το παιχνίδι στην οθόνη του PC σου...

Δημοσ.
Ειδικά για όσους αγοράζουν τώρα το xbox, δε καταλαβαίνω γιατί κολλάτε με τα κόκκινα λαμπάκια. Το πρόβλημα σίγουρα δεν εμφανίζεται όπως παλιά απλά κοιτάξτε να πάρετε από τη παρτίδα που γράφει πίσω στο αυτοκόλητο το 175w που σημαίνει ότι έχει τη νέα m/b.

Στη τελική, η MS δίνει 3 χρόνια εγγύηση οπότε κανένα ρίσκο δεν είναι η αγορά του xbox. 'Αντε να μείνετε για 3 εβδομάδες χωρίς κονσόλα μέχρι να γίνει η επισκευή και αυτό ΑΝ χαλάσει. Ο θόρυβος για εμένα που έχω τη παλιά κονσόλα ναι είναι εκνευριστικός όταν φορτώνει το παιχνίδι αλλά όταν παίζεις δε τον ακούς καν. Τώρα για τα νέα xbox δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως τα παιχνίδια και το Live είναι αυτά που παίζουν ρόλο στην αγορά μιας κονσόλας και όχι ο θόρυβος που κάνει.

OK για το πρωτο συμφωνω, αλλα οχι και να μην κοιταμαι και τον θορυβο....Το ps3 σε αυτον τον τομεα υπερτερει (ασχετο αν ειναι ο μονος:P) και μερικοι το αγοραζουν γι αυτο...Εγω παντως το pc μου θα το προτιμουσα υδροψυκτο, να μην κουνιεται φυλλο.B).

Υ.Γ. (Noob) Τα benq εχουν αθορυβο mode απο τη μαμα τους?.Ή στο φλασαρισμα διαλεγεις?

Δημοσ.

Είναι πολύ πιο ήρεμα πάντως απο hitachi/toshiba.. Η βούρτσα με την φούτσα...

Τώρα για mode κτλ δεν μπορώ να σε διαφωτίσω.. αλλα το σίγουρο είναι πως ο ήχος είναι "χαλαρός".

Μέχρι στιγμής ελάχιστα με έχει ενοχλήσει.. :)

Δημοσ.

παιδιά έχω δοκιμάσει να παίξω divx ταινίες απο dvd στο xbox μου αλλά δεν μου τις άνοιγε, ξέρει κανείς γιατί?

Δημοσ.
Παιδες γνωριζει κανεις αν μπορω το τελευταιο dashboard update(με divx υποστηριξη) να το περασω σε ενα cd και να το κανω σε εναν φιλο?

Εδώ το έχει:

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/softwareupdatesredirect.htm

http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm

Δημοσ.
παιδιά έχω δοκιμάσει να παίξω divx ταινίες απο dvd στο xbox μου αλλά δεν μου τις άνοιγε, ξέρει κανείς γιατί?

Πρέπει να είσαι Online για να κατεβάσει τους codecs

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα τη τιμονιερα απο το Πλαισιο και ειναι οτι ακριβως θα περιμενε κανεις απο μια τιμονιερα των 20?!

Πλαστικουρα κακης ποιοτητας,το τιμονι εχει πολυ σκληρη αισθηση τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα και το force feedback ειναι για γελια.

Απορω πως εκανε αυτο το κατασκευασμα αρχικα 100?...

Δημοσ.
Σημερα παρελαβα τη τιμονιερα απο το Πλαισιο και ειναι οτι ακριβως θα περιμενε κανεις απο μια τιμονιερα των 20?!

Πλαστικουρα κακης ποιοτητας,το τιμονι εχει πολυ σκληρη αισθηση τουλαχιστον για τα δικα μου γουστα και το force feedback ειναι για γελια.

Απορω πως εκανε αυτο το κατασκευασμα αρχικα 100?...

Και εμενα μου ηρθε σημερα.. Της Logitech πηρε ο κυριακος σαν και εμενα την drive FX..Οντως τπτ ιδιαιτερο πολυ μετρια , αλλα επιτελους θα μπορω να χαρω το forza2 σαν ανθρωπος και οχι με joypad :P

Ενταξει οντως για 20 ευρω μια χαρα ειναι..

Δημοσ.
Οnline ήμουν, μήπως χρειάζεται GOLD συνδρομή ?

Πρέπει να είσαι online, να έχεις κάνει login στο live έστω με silver account και να βάλεις να παίξεις μια ταινία divx. Από ίντερνετ δεν υπάρχει διαθέσιμο για download, για 2 λόγους από ότι ακούγεται:

1. Για να μετράει πόσα 360 το κατέβασαν, ώστε να πέσουν τα ανάλογα μπικικίνια στην Divx που έχει τα δικαιώματα

2. Για να μη το πάρουν και οι banαρισμένοι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...