Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια Καλη Χρονια καταρχας και ο,τι επιθυμητε!

Μια ερωτηση θελω να κανω αλλα το τονιζω ειμαι ασχετος απο κονσολες..ειναι δυνατον να χρησιμοποιησω το σκληρο δισκο του xbox για να γραψω τηλεοπτικο προγραμμα ή να περασω ολοκληρη ταινια dvd και να την γραψω μετα σε αδειο δισκακι?

κοινως μπορω να χρησιμοποιησω το xbox (ή αλλη κονσολα) ως dvd-writer???

Δημοσ.

Φυσικα απαντημενη αλλα επειγομαι...Αν παρω ετοιμη κονσολα αναβαθμισμενη με το τελευταιο firmware θα μπορω να παιζω περα απο τις αντιγραφες με ασφαλεια live?Η θα φαω ban?

Δημοσ.

παιδια please βοηθηστεμε!Εχει κανα μηνα που μπαινω live και δεν ξερω πως να

βρω ελληνες!Παιζω συνεχεια με (βλαμμενους)αγγλους!Ας με βοηθησει οποιος

μπορει please!

Δημοσ.
Εξαρτάται τι games θα βάλεις...

Με αντίγραφα δεν υπάρχει ποτέ 100% ασφάλεια... το ρίσκο είναι δικό σου...

Ωπα,με σκαλωσες τωρα ασχημα...Θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος?Πιστευα οτι η ερωτηση ηταν τυπικη και απλως επιζητουσα μια επιβεβαιωση.Τωρα ομως μου λες αλλα.Μπορεις να μου εξηγησεις?

Δημοσ.

αυτό ακριβώς που σου είπε ο φίλος,το φλασαρισμα εμπεριέχει το ρίσκο του ban ,τίποτα δεν είναι σίγουρο,αλλιώς αυθεντικά...

Δημοσ.

Bladerunner, απλα, αμα το φλασαρεις ξεχνα το live...Αν δε σε διωξουν με το που μπεις θα σε διωξουν πιο μετα.Αυτη ειναι η αποψη μου.

Reliner, στο myxbox.gr εχει λιστα με ολους τους Ελληνες χρηστες xbox live.Απλα δες το gamertag και κανε τους add.

Sotirisl, οταν λες dvd cases τι ακριβως εννοεις?

Δημοσ.

Παιδια να σας κανω μια ερωτηση μαλλον σημερα αυριο θα παρω μια οπως την αποκαλουν next gen κονσολα και δεν μπορω να αποφασισω αν θα ειναι χβοχ ή πς3 γερνω προς το 360 παρα πολυ αλλα με το που ακουω ROD και οτι κανει

σαν πιστολακι γαι τα μαλλια το μηχανημα τρελενομαι μαλλον ειμαι προς το χβοχ και ζηταω την πειρα σας για τα παραπανω, σιγουρα το ROD ειναι ενα ρισκο και ισως με τα πολλα στειλε παρε στη γερμανια καποτε θα φτιαχτει στην ιστατη δοκιμαζεις και xclam και τα λοιπα αλλα για τον θορυβο δεν ξερω θα ηταν χρησιμο ενα reply στηριζομαι σε εσας...(ελεος για ορθογραφικα λαθη ειναι 1η ωρα το βραδυ και δεν βλεπω το πληκτρολογιο απο την νυστα)thanx in advance

Δημοσ.

Ειδικά για όσους αγοράζουν τώρα το xbox, δε καταλαβαίνω γιατί κολλάτε με τα κόκκινα λαμπάκια. Το πρόβλημα σίγουρα δεν εμφανίζεται όπως παλιά απλά κοιτάξτε να πάρετε από τη παρτίδα που γράφει πίσω στο αυτοκόλητο το 175w που σημαίνει ότι έχει τη νέα m/b.

Στη τελική, η MS δίνει 3 χρόνια εγγύηση οπότε κανένα ρίσκο δεν είναι η αγορά του xbox. 'Αντε να μείνετε για 3 εβδομάδες χωρίς κονσόλα μέχρι να γίνει η επισκευή και αυτό ΑΝ χαλάσει. Ο θόρυβος για εμένα που έχω τη παλιά κονσόλα ναι είναι εκνευριστικός όταν φορτώνει το παιχνίδι αλλά όταν παίζεις δε τον ακούς καν. Τώρα για τα νέα xbox δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως τα παιχνίδια και το Live είναι αυτά που παίζουν ρόλο στην αγορά μιας κονσόλας και όχι ο θόρυβος που κάνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...