xrest Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 καλοριζικο φιλε μου.να σαι σιγουρος οτι μονο κακη επιλογη δεν εκανες
jimaros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γιατι ρε παιδια.Το παιδι μπορει να πεθυμισει forza
nonilious Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Παιδια Καλη Χρονια καταρχας και ο,τι επιθυμητε! Μια ερωτηση θελω να κανω αλλα το τονιζω ειμαι ασχετος απο κονσολες..ειναι δυνατον να χρησιμοποιησω το σκληρο δισκο του xbox για να γραψω τηλεοπτικο προγραμμα ή να περασω ολοκληρη ταινια dvd και να την γραψω μετα σε αδειο δισκακι? κοινως μπορω να χρησιμοποιησω το xbox (ή αλλη κονσολα) ως dvd-writer???
dreaming123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 nonilious όχι φίλε...Μάλλον σε λίγα χρόνια με το 720!
sotirisl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παιδια ξέρει κανείς που μπορώ να βρω πράσινα dvd cases καλής ποιότητας?
BladeRunner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Φυσικα απαντημενη αλλα επειγομαι...Αν παρω ετοιμη κονσολα αναβαθμισμενη με το τελευταιο firmware θα μπορω να παιζω περα απο τις αντιγραφες με ασφαλεια live?Η θα φαω ban?
furious99 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εξαρτάται τι games θα βάλεις... Με αντίγραφα δεν υπάρχει ποτέ 100% ασφάλεια... το ρίσκο είναι δικό σου...
RedLineR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 παιδια please βοηθηστεμε!Εχει κανα μηνα που μπαινω live και δεν ξερω πως να βρω ελληνες!Παιζω συνεχεια με (βλαμμενους)αγγλους!Ας με βοηθησει οποιος μπορει please!
BladeRunner Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εξαρτάται τι games θα βάλεις... Με αντίγραφα δεν υπάρχει ποτέ 100% ασφάλεια... το ρίσκο είναι δικό σου... Ωπα,με σκαλωσες τωρα ασχημα...Θα μπορουσες να γινεις λιγο πιο αναλυτικος?Πιστευα οτι η ερωτηση ηταν τυπικη και απλως επιζητουσα μια επιβεβαιωση.Τωρα ομως μου λες αλλα.Μπορεις να μου εξηγησεις?
kratistos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 αυτό ακριβώς που σου είπε ο φίλος,το φλασαρισμα εμπεριέχει το ρίσκο του ban ,τίποτα δεν είναι σίγουρο,αλλιώς αυθεντικά...
jimaros Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Bladerunner, απλα, αμα το φλασαρεις ξεχνα το live...Αν δε σε διωξουν με το που μπεις θα σε διωξουν πιο μετα.Αυτη ειναι η αποψη μου. Reliner, στο myxbox.gr εχει λιστα με ολους τους Ελληνες χρηστες xbox live.Απλα δες το gamertag και κανε τους add. Sotirisl, οταν λες dvd cases τι ακριβως εννοεις?
sotirisl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 εννοω απλές θήκες dvd σε πράσινο χρώμα σαν αυτές που μπαίνουν τα παιχνίδια του xbox
Dark Stroumfita Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδια να σας κανω μια ερωτηση μαλλον σημερα αυριο θα παρω μια οπως την αποκαλουν next gen κονσολα και δεν μπορω να αποφασισω αν θα ειναι χβοχ ή πς3 γερνω προς το 360 παρα πολυ αλλα με το που ακουω ROD και οτι κανει σαν πιστολακι γαι τα μαλλια το μηχανημα τρελενομαι μαλλον ειμαι προς το χβοχ και ζηταω την πειρα σας για τα παραπανω, σιγουρα το ROD ειναι ενα ρισκο και ισως με τα πολλα στειλε παρε στη γερμανια καποτε θα φτιαχτει στην ιστατη δοκιμαζεις και xclam και τα λοιπα αλλα για τον θορυβο δεν ξερω θα ηταν χρησιμο ενα reply στηριζομαι σε εσας...(ελεος για ορθογραφικα λαθη ειναι 1η ωρα το βραδυ και δεν βλεπω το πληκτρολογιο απο την νυστα)thanx in advance
Hal9000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ειδικά για όσους αγοράζουν τώρα το xbox, δε καταλαβαίνω γιατί κολλάτε με τα κόκκινα λαμπάκια. Το πρόβλημα σίγουρα δεν εμφανίζεται όπως παλιά απλά κοιτάξτε να πάρετε από τη παρτίδα που γράφει πίσω στο αυτοκόλητο το 175w που σημαίνει ότι έχει τη νέα m/b. Στη τελική, η MS δίνει 3 χρόνια εγγύηση οπότε κανένα ρίσκο δεν είναι η αγορά του xbox. 'Αντε να μείνετε για 3 εβδομάδες χωρίς κονσόλα μέχρι να γίνει η επισκευή και αυτό ΑΝ χαλάσει. Ο θόρυβος για εμένα που έχω τη παλιά κονσόλα ναι είναι εκνευριστικός όταν φορτώνει το παιχνίδι αλλά όταν παίζεις δε τον ακούς καν. Τώρα για τα νέα xbox δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντως τα παιχνίδια και το Live είναι αυτά που παίζουν ρόλο στην αγορά μιας κονσόλας και όχι ο θόρυβος που κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις