Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20 ευρω τιμονιερα logitec απο 100 για το 360 στα multirama!!!!To FM 2 και PGR 4 ειναι τρελα παιζουν καλυτερα και απο το χειρηστηριο!!!

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γιατι τα αυθεντικα του xbox360 δεν ειναι καλα; :P Μπορει το παιδι να αποφασισει οτι δεν αξιζει το ρισκο του φλασαρισματος για αυτον.

σωστός, στο κάτω κάτω είναι και τα 3 χρόνια της εγγύησης :P

Δημοσ.
20 ευρω τιμονιερα logitec απο 100 για το 360 στα multirama!!!!To FM 2 και PGR 4 ειναι τρελα παιζουν καλυτερα και απο το χειρηστηριο!!!

Εχμ, γιατί, ποιός προτιμάει να παίζει ραλάκια με joypad αντί με τιμονιέρες?

Δημοσ.

Αν οντως ισχυει και βρω την προσφορα για 20 ευρω θα την παρω την πατατα μονο και μονο για το Forza2 που αχτι το χω να το παιξω με τιμονιερα..100 παντως για αυτη την μαλ.. δεν δινω με τπτ.. :P

Δημοσ.
littlelouievegos?για vega/tiga εισαι σημερα στο intercontinetall?

Χαχαχαχ.. Vega ναι.. Τιγκα οχι.. :P

Μαλλον θα περασω μετα γιατι εχω να παω με την δικια μου καπου πρωτα..

Και μου αρεσει και το Intecontinental σαν χωρος.. Λειπει ο Μαρτης απ' την Σαρακοστη; :lol:

Δημοσ.

ε πως σε επιασα...θα τα χωσει καλα αν και τον ειχα ακουσει Luv/Ηαll.σταθερη αξια...Aντε καλο σπασιμο να γουσταρεις

Δημοσ.
ε πως σε επιασα...θα τα χωσει καλα αν και τον ειχα ακουσει Luv/Ηαll.σταθερη αξια...Aντε καλο σπασιμο να γουσταρεις

Αμα βαλω κατω ποσες φορες τον εχω ακουσει ολα αυτα τα χρονια θα ξημερωσουμε :P

Γενικα παντως εχω ψιλοκοψει τα τελευταια 2 χρονια.. Γεραματα βλεπεις δεν υπαρχουν πλεον ουτε οι σωματικες ουτε οι ψυχικες αντοχες.. :lol:

U2 m8 καλα να περασεις οτι κανεις και καλη χρονια ;)

Δημοσ.
Αν οντως ισχυει και βρω την προσφορα για 20 ευρω θα την παρω την πατατα μονο και μονο για το Forza2 που αχτι το χω να το παιξω με τιμονιερα..100 παντως για αυτη την μαλ.. δεν δινω με τπτ.. :P

Την ιδια ακριβως προσφορα εχει και το Πλαισιο...τοσο μουφα ειναι η συγκεκριμενη τιμονιερα;:P

Δημοσ.
Την ιδια ακριβως προσφορα εχει και το Πλαισιο...τοσο μουφα ειναι η συγκεκριμενη τιμονιερα;:P

Δεν ξερω ειλικρινα την ποιοτητα της. Δεν εχω ακουσει παντως και τα καλυτερα. Ενταξει μονο και μονο για το Forza2 ομως νομιζω οτι αξιζει σε αυτη την τιμη. 100 euro οπως ειπα δεν τα δινα με τπτ 20 ευρω ομως ειναι μια χαρα τιμη.

Δημοσ.

κυριακο κατ'αρχην χρονια πολλα!!

για την τιμονιερα, ενας φιλος που την πηρε λεει οτι κανει μια χαρα τη δουλεια της, και οτι τελικα εχει και καποιου ειδους force feedback (?!)

για τσεκαρε κι εσυ..

παντως για ενα εικοσαρικο, ειναι no brainer η αγορα της κατα τη γνωμη μου.

Δημοσ.
κυριακο κατ'αρχην χρονια πολλα!!

για την τιμονιερα, ενας φιλος που την πηρε λεει οτι κανει μια χαρα τη δουλεια της, και οτι τελικα εχει και καποιου ειδους force feedback (?!)

για τσεκαρε κι εσυ..

παντως για ενα εικοσαρικο, ειναι no brainer η αγορα της κατα τη γνωμη μου.

Χρονια πολλα φιλαρακι με υγεια και ευτυχια σε σενα και σε οσους αγαπας.

Οντως 20? ειναι τιποτα για αυτο και τη χτυπησα...μολις τη παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις.

Δημοσ.
Την χτυπησα απο το Πλαισιο παρεα με ενα 2ο χειριστηριο και ενα play and charge kit!

Αρα συντομα θα ξερουμε και για τη ποιοτητα της...

Ετσι.. Μαλλον μεθαυριο θα παω να την παρω και εγω γιατι αχτι το χω να παιξω Forza2 με τιμονιερα.. :P

Δημοσ.

Τελικα παιδια πηρα το Ps3 μετα απ πολυ σκεψη.Ο χρονος θα δειξει αν εκανα καλη επιλογη.Παντως σε αυτο βοηθησε οι δεν βρηκα κανενα 360 τελευταια παρτιδα.Σας ευχαριστω πολυ για τις απατησεις σας και καλη χρονια:-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...