Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν, το βρήκα και στο rapid που είπες και διάβασα τις πρώτες 30 σελίδες για να καταλάβω τι σόι βιβλίο είναι. Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον must! Δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω (παρ' ότι σιχαίνομαι να διαβάζω "βιβλία" στο PC, τα θέλω σε χαρτί).

Μπράβο για το post σου φίλε pinakas!

Να είσαι καλά φίλε μου !!!!

ακόμα δεν το έχω βρεί να μεροληπτεί υπέρ του 360, αλλά αν το κάνει (που μπορεί να είναι λογικό) καταλαβαίνεις τι παίζει πίσω απο το project μιας οποιασδήποτε κονσόλας είτε ΧΒΟΧ είτε PS3 ή NINTENDO

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Λοιπόν, το βρήκα και στο rapid που είπες και διάβασα τις πρώτες 30 σελίδες για να καταλάβω τι σόι βιβλίο είναι. Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον must! Δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω (παρ' ότι σιχαίνομαι να διαβάζω "βιβλία" στο PC, τα θέλω σε χαρτί).

Μπράβο για το post σου φίλε pinakas!

φίλε nzeppos αν δεν σου κάνει κόπο στείλε και σε εμένα το link για να κατεβάσω το βιβλίο από to rapid share :-)

Δημοσ.

Ένας ένας, δεν σας προλαβαίνω! :mrgreen:

Μεγάλο βιβλίο ανακάλυψε ο pinakas!

Ορίστε και ένα σύντομο review από το amazon:

A fascinating insider's look at the evolution of the Xbox 360 and Microsoft's ambitious gamble to become a leading force in the multi-billion dollar video game industry. Through extensive interviews and unprecedented access, San Jose Mercury News Technology and Gaming Writer Dean Takahashi takes you behind the scenes as he reveals...The birth of the machine as seen through the eyes of the Xbox 360 engineers who designed it...Blow-by-blow coverage of the heated internal debates as senior Microsoft executives battle to define the future of the Xbox brand...The strategic chess moves as Bill Gates, Steve Ballmer, and company take risk after risk, trying to outmaneuver their archrivals for the brass ring: dominance of the incredibly lucrative video game market...Sony, Nintendo, Electronic Arts, the entire Microsoft Xbox 360 team, and the industry's most celebrated game developers -- all of the major players are included in this captivating story.

Όσο έχω διαβάσει η ιστορία είναι πραγματικά "captivating", πρώτον γιατί ως γνωστόν είμαι xbox-άκιας εκ πεποιθήσεως (οπότε με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μάθω την ιστορία "πίσω από την κουρτίνα") και δεύτερον επειδή το βιβλίο είναι αρκετά ευκολοδιάβαστο και γραμμένο με μάλλον γλαφυρό τρόπο.

Ο συγγραφέας δεν μου κάνει για fanboy, προσπαθεί να είναι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται (το λέει άλλωστε, ότι παρ' όλο που συνεργάστηκε με το τμήμα PR της MS για να πάρει τις συνεντεύξεις του, το βιβλίο δεν είναι sponsored by MS με κανένα τρόπο, ούτε και ζήτησε εκ των υστέρων έγκριση από τη MS γι' αυτά που έγραψε).

Εντύπωση μου κάνει αυτό που διάβασα στις πρώτες σελίδες, όπου αναφέρεται η ιστορία του xbox one. Εκεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο συγγραφέας θεωρεί ότι η MS "μπήκε" μέσα από τις πωλήσεις του xbox λόγω του ακριβού του δίσκου και ότι θα ήταν καλύτερα να μην είχε δίσκο. Εγώ πάντα είχα την εντύπωση ότι ο κυριότερος λόγος να πάρει κάποιος xbox ήταν ο δίσκος του, αφού εκεί μπορούσε να περάσει (αν τον αλλάξει) όλα του τα παιχνίδια, ταινίες, εφαρμογές, λειτουργικά, τα πάντα! Εφ' όσον όμως η πειρατεία πήγε σύννεφο, η MS δεν έβγαλε λεφτά ούτε από τα royalties των παιχνιδιών, ούτε από το ίδιο το hardware.

Δημοσ.

Είναι ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!!

Μου έχει φάει όλη την ημέρα σήμερα. Αλλά χαλάλι!

Πολλά πολλά ευχαριστώ pinakas, που μας έδωσες την πληροφορία.:-)

Δημοσ.
Εντύπωση μου κάνει αυτό που διάβασα στις πρώτες σελίδες, όπου αναφέρεται η ιστορία του xbox one. Εκεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο συγγραφέας θεωρεί ότι η MS "μπήκε" μέσα από τις πωλήσεις του xbox λόγω του ακριβού του δίσκου και ότι θα ήταν καλύτερα να μην είχε δίσκο. Εγώ πάντα είχα την εντύπωση ότι ο κυριότερος λόγος να πάρει κάποιος xbox ήταν ο δίσκος του, αφού εκεί μπορούσε να περάσει (αν τον αλλάξει) όλα του τα παιχνίδια, ταινίες, εφαρμογές, λειτουργικά, τα πάντα! Εφ' όσον όμως η πειρατεία πήγε σύννεφο, η MS δεν έβγαλε λεφτά ούτε από τα royalties των παιχνιδιών, ούτε από το ίδιο το hardware.

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό με τον σκληρό και το πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στην πορεία, όπως μου έκαναν εντύπωση και δύο ακόμα γεγονότα από όσο έχω διαβάσει. Το πρώτο ότι ήξεραν με σχετική ακρίβεια πριν αποφασίσουν να μπουν στις κονσόλες πόσα λεφτά θα χάνανε τα πρώτα χρόνια. Και το άλλο ότι παρότι χάσανε $3+ δις από το τμήμα αυτό (κάπου $150 χασούρα για κάθε κουτί που πούλαγαν), είχαν αρκετό ρευστό να αγοράσουν άμα θέλανε όλες τις ανεξάρτητες εταιρίες παιχνιδιών που υπάρχουν.

Δημοσ.

Ναι, κάπου λέει ότι εκείνη την περίοδο είχαν $37 δις αποθεματικά. 37 δις! Φανταστείτε πόσους... Μπελούτσηδες μπορούσαν να αγοράσουν!

Δημοσ.
Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό με τον σκληρό και το πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε στην πορεία, όπως μου έκαναν εντύπωση και δύο ακόμα γεγονότα από όσο έχω διαβάσει. Το πρώτο ότι ήξεραν με σχετική ακρίβεια πριν αποφασίσουν να μπουν στις κονσόλες πόσα λεφτά θα χάνανε τα πρώτα χρόνια. Και το άλλο ότι παρότι χάσανε $3+ δις από το τμήμα αυτό (κάπου $150 χασούρα για κάθε κουτί που πούλαγαν), είχαν αρκετό ρευστό να αγοράσουν άμα θέλανε όλες τις ανεξάρτητες εταιρίες παιχνιδιών που υπάρχουν.

o δισκος ητανε "διπλη" χασουρα, πρωτον γιατι μπαινανε μεσα, και δευτερον γιατι δεν μπορουσαν να το χρεωσουν σαν "premium" addon. (κανεις αλλος δεν το ειχε standard)

την πατησανε και απο την nvidia (πολλα $$$) και απο αρκετες αλλες μεριες, αλλα ητανε "προθυμοι" να απορροφησουν τα κοστη προκειμενου να βγουνε στην αγορα τοτε που βγηκανε (που ητανε συμφωνα με τους αναλυτες τους πολυ αργα ηδη για εκεινη τη γενια)

Δημοσ.

Για νέο μας το λένε πως η M$ είναι "χεσμένη" στο τάλιρο; Με τόσα χρήματα και άλλη τόσο υπομονή είναι θέμα χρόνου να εξαφανίσουν από το χάρτη του gaming κάτι εταιριούλες.

nzeppos το θέλω και εγώ. PM me...

Δημοσ.

o takahashi (ο συγγραφεας) ειναι αξιοπιστος και σχετικα αμεροληπτο ατομο.

για οσους δεν θυμουνται, ειναι ο ιδιος που ειχε κραξει προσφατα την m$ στο blog του επειδη του στειλανε δωρο ενα halo3 360, μαζι με κρανη-ακουστικα-μικροφωνα-κλπ δηλ. την πληρη σειρα halo3 franchise.

και τους τα επεστρεψε, και τους εκραξε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...