Donacgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 paidia exei kanenas provlima me to live? simera to proi pou piga na mpo den empene! meta apo merikes prospathies mpike kai epaiza kanonika COD4. ekei pou epaiza meta apo kamia oritsa aposindethike kai de mporo na xana mpo! entometaxi simera molis energopoiisa mia karta gia 12+1 mines live gold! To 360 mou den einai flasharismeno! kai paizo mono original games!
furious99 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Τσέκαρε τη σύνδεσή σου με το ίντερνετ... Έχεις ανοίξει τα ports; Δες εδώ: http://support.microsoft.com/kb/908874?sd=xbox
Donacgr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 ti na tsekaro to internet einai mia xara! kai me petaxe exo afou imoun sindeenos kai epaiza kanonika sto live!
Donacgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Donacgr ego paregila afti http://ebwstore.com/osc/product_info...oducts_id=6725 den xero an doulevei sigoura! alla logika tha doulevei! tora gia to pos tha agorasoume pontous gia agores den xero! Thanks file, otan eisai sigouros oti douleuei 100% an den sou kanei kopo grapse ena post edw file i kartoula doulevei mia xara! mi fovitheis gia tin agora tis
kirdou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια μια βοηθεια γιατι θα τρελαθουμε χριστουγεννιατικα.προσπαθω να συνδεθω στο live και μου βγαζει -cant connect to xbox live.select test connection to troubleshoot or try recovering your profile- τι μπορει να συμβαινει;η συνδρομη μου εχει τελειωσει αλλα δεν μπορω να μπω να κατεβασω κανα ντεμο εστω;;; τα καλωδια και η συνδεση ειναι τσεκαρισμενα και δουλευουν ρολοι και η κονσολα δεν ειναι flasharismeni Help:shock:
flik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά. Θα φλασάρω αύριο το 360 και ήθελα να ρωτήσω, τι dvd να πάρω. Ξέρω ότι πρέπει να πάρω Verbatim DL, αλλά +R ή -R. Επίσης, επειδή δεν τα βρίσκεις και πολύ εύκολα αυτά, δεν γίνεται αν φλασαριστεί το xbox, να μεταφέρω το παιχνίδι στον σκληρό και να το παίζω απο εκεί; Τα EMTEC δεν θα παίξουν ε;
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Τον σκληρό ξέχασέ τον. Να πάρεις μόνο +R, κατά προτίμηση Verbatim, TDK κλπ. Γενικά καλές μάρκες (που δεν έχουν και πρόβλημα να γράφονται γρήγορα, πχ. με 6x). Κάτι φτηνά intenso που είχα πάρει χάλασαν μέσα σε 2 βδομάδες, παρ' ότι γράφτηκαν σε 2x. Από dvd για εγγραφές, αυτό που κάνει σίγουρα δουλειά είναι το Pioneer το DVR-111D (νομίζω ότι έχει βγει και 112 που λογικά δουλεύει κι αυτό).
pinakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Για όσους ενδιαφέρονται: The Xbox 360 Uncloaked The Real Story Behind Microsoft's Next-Generation Video Game Console http://www.spiderworks.com/books/xbox360.php ** Οποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και στο ραπιντ ή αν θέλει ας μου στείλει pm) Πάντως αξίζει να το διαβάζει κανείς, είτε xbox360 ή ps3 fanboy, αναλύει πολλά για τον κλάδο των video games, δοκιμάστε το.
mayhem1999 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 παιδια, μια ερωτηση: -το xbox360 controller για PC, κανει και για την κονσολα; -επισης, τα χειριστηρια του παλιου xbox, κανουν για το 360;
dreaming123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Απο το παλιό το xbox δν κάνουν. Για 360 σε pc κάνει.
mayhem1999 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 συγγνωμη, τι εννοεις "Για 360 σε pc κάνει" ;; με μπερδεψες
dreaming123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Oτι το χειρηστήριο του 360 κάνει στάνταρ για pc. Δν ξέρω αν η έκδοση για pc κάνει για το 360. Αν έχει την ίδια τιμή λογικά θα κάνει.
modecris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Το ίδιο χειριστήριο είναι,απλά η έκδοση για pc έχει μαζί και τον USB αισθητήρα (ο οποίος πωλείται και χωριστά).
nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Για όσους ενδιαφέρονται: The Xbox 360 Uncloaked The Real Story Behind Microsoft's Next-Generation Video Game Console http://www.spiderworks.com/books/xbox360.php ** Οποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και στο ραπιντ ή αν θέλει ας μου στείλει pm) Πάντως αξίζει να το διαβάζει κανείς, είτε xbox360 ή ps3 fanboy, αναλύει πολλά για τον κλάδο των video games, δοκιμάστε το. Λοιπόν, το βρήκα και στο rapid που είπες και διάβασα τις πρώτες 30 σελίδες για να καταλάβω τι σόι βιβλίο είναι. Νομίζω ότι είναι τουλάχιστον must! Δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω (παρ' ότι σιχαίνομαι να διαβάζω "βιβλία" στο PC, τα θέλω σε χαρτί). Μπράβο για το post σου φίλε pinakas!
Προτεινόμενες αναρτήσεις