Wolfidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Kick Off παιζανε οσοι δεν μπορουσαν να παιξουν SWOS... χεχε Το kickOff είναι πιο γρήγορον κ πιο δύσκολον!!!! Αλλά δεν παίζει με gamepad.... Στο Live υποστηρίζει MP το SS ? Να δούμε κ απο lag τι θα λέει?
p3tran Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 ωπα ρε παλαίουρα wolfidi :-D μεχρι να βγει το ko2 στο live, εσυ μην παιζεις ss ;PpPpp online εχει παιδες στα menu, 1vs1, αλλα κανεις στον κοσμο δεν το εχει δοκιμασει ακομα, λογω του disconnect bug. κατα τα αλλα, τα old school graphics ειναι 100% πιστα, αλλα τα "νεα" ειναι σαφως καλυτερα ενω κρατανε στο ακεραιο το γραφικο στυλ του παιχνιδιου. βρηκα και κατα τυχη οτι με το δεξι gamepad ζουμάρει/ξεζουμάρει ολοκληρο το οπτικο πεδιο, αλλα τελικα το οπτικο πεδιο ειναι τελειο οπως ειναι απο "μαμα" p.s. μαλλον υπαρχουν πολλοι fans παλαίουρες... το θεμα βγηκε στα νεα του bbc http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7153560.stm
Wolfidis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 p.s. μαλλον υπαρχουν πολλοι fans παλαίουρες... το θεμα βγηκε στα νεα του bbc http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7153560.stm Πάλι ρόμπα έγινε η Microsoft
Hal9000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλά κάτσε να βγεί το Kick Off 2 στο XBLA να σου πω πόσοι θα ασχοληθούν με τη μπακατέλα που λέγεται Sensible. To Dino Dini we trust
privateer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Καλά κάτσε να βγεί το Kick Off 2 στο XBLA να σου πω πόσοι θα ασχοληθούν με τη μπακατέλα που λέγεται Sensible. To Dino Dini we trust Εσύ γύρνα στο tetris σου και άσε τα ποδοσφαιράκια σε αυτούς που ξέρουν να παίζουν
Hal9000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2007 Εσύ γύρνα στο tetris σου και άσε τα ποδοσφαιράκια σε αυτούς που ξέρουν να παίζουν Εσύ γιατί τότε πετάγεσαι ? Εσύ η γνωστή κότα που ακόμα περιμένω να πατήσεις το accept στα pes6 invites που σου στέλνω
reyad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα,θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας. Πηρα την elite εκδοση της κονσολας και την εχω συνδεσει στην tv(μια lg,hdtv ready)μεσω hdmi καλωδιου. Βαζω το top spin 2 να παιξει και μου βγαζει επιλογη να ρυθμισω την κονσολα σε pal 60hz...Το θεμα ειναι οτι λεει να παω console-display και να πατησω την επιλογη pal 60,αλλα εμενα στo display δεν μου εχει καμια επιλογη για pal... Καμια ιδεα?
Wolfidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν Αθήνα παρόμοιες πολυθρόνες? http://www.everythingfurniture.com/video-game-chairs.html Θέλω να πετάξω λεφτά κ δεν βρίσκω!!!! Αν κάποιος γνωρίζει ας μου στείλει πμ (να μην κάνουμε κ τζάμπα διαφήμιση στους Έλληνες/Κλέφτες/Καραγκιόζηδες καταστηματάρχες!)
littlelouievegos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Καλά κάτσε να βγεί το Kick Off 2 στο XBLA να σου πω πόσοι θα ασχοληθούν με τη μπακατέλα που λέγεται Sensible. To Dino Dini we trust Ετσι ετσι.. Kick off 2..Αυτο ηταν ποδοσφαιρακι και ομολογουμενως ο μεγαλυτερος ποδοσφαιρικος τιτλος των παλαιων χρονων με διαφορα..Α ρε εποχες αθανατες Οχι ομως και μπακατελα το sensible και αυτο εγραψε ιστορια, παροτι πολυ μικροτερη απο το Kickoff/ Kickoff 2.. Αντε και Microprose Soccer συντομα P.S Εγω παντως δεν θα σε αποφυγω στο Kick off 2 οταν βγει..
reyad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα λυθηκε το παραπανω προβλημα,προεκυψε ομως αλλο... Εβαλα να παιξω το assasins creed και μου εβγαλε οτι χρειαζεται update η κονσολα.Το θεμα ειναι οτι δεν το εχω συνδεσει στο νετ,γιατι δεν με ενδιαφερει το online game.Δεν μπορω να κατεβασω απο καπου και να το γραψω σε ενα cd?
zaplin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν Αθήνα παρόμοιες πολυθρόνες? http://www.everythingfurniture.com/video-game-chairs.html Θέλω να πετάξω λεφτά κ δεν βρίσκω!!!! Αν κάποιος γνωρίζει ας μου στείλει πμ (να μην κάνουμε κ τζάμπα διαφήμιση στους Έλληνες/Κλέφτες/Καραγκιόζηδες καταστηματάρχες!) για δες εδω
jimaros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Reyad, δεν νομιζω οτι σου ειπε οτι χρειαζεται update..Νομιζω οτι λεει να ΚΑΝΕΙ update.. Υ.Γ. Ρε συ wolfidis ηθελα να ξερα που θα τη χωρεσεις τετοια πολυθρονα..
Wolfidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 για δες εδω Σε ευχαριστώ για την απάντηση Καλή φαίνεται σαν καρέκλα αλλά τα ηχειάκια κτλ είναι.... θα έλεγα, για τους χαζούς.... Καμιά πιο σκέτη που θα βρούμε?
pinakas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Τελικα λυθηκε το παραπανω προβλημα,προεκυψε ομως αλλο...Εβαλα να παιξω το assasins creed και μου εβγαλε οτι χρειαζεται update η κονσολα.Το θεμα ειναι οτι δεν το εχω συνδεσει στο νετ,γιατι δεν με ενδιαφερει το online game.Δεν μπορω να κατεβασω απο καπου και να το γραψω σε ενα cd? To update που ζητάει το assasins creed και που υπάρχει και στο DVD είναι πολύ μικρό και δεν διαρκεί πάνω απο 5 δεύτερα. Δεν έχει σχέση με το fall update. Ετσι έγινε με το δικό μου
gtaktt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 παιδια καλησπερα.πηρα το xbox360 απο ενα φιλο.εχει ενα προβληματακι.αν ειναι ορθιο παιζει κανονικα.αν ειναι πλαγια δεν αναγνωριζει το σιντι και εμφανιζει μυνημα οτι πρεπει να επικοινωνισω με την microsoft κλπ.ξερετε αν υπαρχει αντιπρωσοπεια στην ελλαδα και τι μπορει να φταει και αν αξιζει να το παω η να το κρατησω με αυτο το ¨κουσουρι¨.ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις