Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
pedia to EASYBUYWORLD.com einai axiopisto san magazi? lew na agorasw apo ekei ena flasharismeno 360, vlepw oti to exoun mono 279 euro. ti lete?

Φιλε μου καλυτερα παρε ενα καινουργιο να σου το ανοιξουνε μπροστα σου, και μετα πες τους να σου το φλασαρουνε, αλλιως παιζει να σου δωσουνε μεταχειρησμενο - απισκευασμενο φλασαρισμενο

Δημοσ.

Επειδη εσχατως εγινα και εγω χειμερινος κολυμβητης μπορειτε να μου λυσετε μια απορια..

Αν βρω μια νεα κονσολα απειραχτη, core πχ και κοτσαρω επανω τον σκληρο απο αυτη που μου... βραχηκε, θα μπορω να μπαινω XBOX Live κανονικα με το παλιο tagname μου?

Το σκεφτομαι γιατι πολλα απο αυτα που παιζω κυριως online μπορω πλεων να τα βρω μεταχειρισμενα σε καλη τιμη οποτε θα την βγαλω φτηνα σχετικα.

Ευχαριστω εκ τον προτερων για τις προτασεις σας.

Δημοσ.

παιδες (οσοι ειστε παλιοι fans) το swos μαμαει!! (το προλαβα πριν το αποσυρουνε)

μετα το πρωτο 2ωρο, ολα ερχονται natural:

φαλτσαριστες πασουλες, κεφαλιες, κοψιματα, γυρισματα, μπανανες, ολα μια χαρα ακομα και με το μπακατελο-joystick του 360.

φυσικα τετοια games κανονικα πρεπει να παιζονται μονο με arcade joysticks.

και τι ωραια φαση που ειναι να εχεις ΜΟΝΟ ενα κουμπι για ολα!! σχεδον το ειχα ξεχασει... :D

Δημοσ.

Αντε να δουμε ποτε θα το ξαναβγαλουν για να το κατεβασουμε και εμεις...εχω παραγγειλει και τα ποντακια απο το play.com και περιμενω με αγωνια να θυμηθω τις παλιες καλες μερες που λειωναμε το ενα pacman μετα το αλλο παιζοντας swos.

Δημοσ.

και τι ωραια φαση που ειναι να εχεις ΜΟΝΟ ενα κουμπι για ολα!! σχεδον το ειχα ξεχασει... :D

KYRIAKOS_GKLEZAKOS

και περιμενω με αγωνια να θυμηθω τις παλιες καλες μερες που λειωναμε το ενα pacman μετα το αλλο παιζοντας swos.

Εγώ που είμαι παλιός κ όχι πιτσιρίκι έπαιζα Kick Off.... B) :cool: :PPPPppppPPpPpPPPPpp

:whistle:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...