Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά χαρά μπορεί να βοηθήσει κάποιος; θέλω να συνδέσω το xbox 360 με το home cinema (μόλις το πήρα μαζί με τη samsung R κάτι 40") το συνδέω με component στην tv οπότε λογικά θα πάρω τα 2 του ήχου κόκκινο και άσπρο και θα πάνε στον ενισχυτή? και επίσης το apple TV και το wii που θέλω να πάνε πάνω στο home cinema.

έχει παίξει κανείς το scene it για xbox360? τώρα για τις γιορτές θα φαίνεται καλό.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
γειά χαρά μπορεί να βοηθήσει κάποιος; θέλω να συνδέσω το xbox 360 με το home cinema (μόλις το πήρα μαζί με τη samsung R κάτι 40") το συνδέω με component στην tv οπότε λογικά θα πάρω τα 2 του ήχου κόκκινο και άσπρο και θα πάνε στον ενισχυτή? και επίσης το apple TV και το wii που θέλω να πάνε πάνω στο home cinema.

έχει παίξει κανείς το scene it για xbox360? τώρα για τις γιορτές θα φαίνεται καλό.

κατ'αρχην με γεια!!!

εν συνεχεια, ασε τα κοκκινα-ασπρα πανω στην tv και για home theatre χρησιμοποιησε οπτικη ινα. στο πισω μερος του component cable (αυτο που μπαινει στο360) εχει την υποδοχη.

οσο για το scene it: κατι φιλοι μου μαζευονται και λενε οτι διασκεδαζουν πολυ με δαυτο. ισως το δοκιμασω κι εγω..

Δημοσ.

Ρε p3tran τουλαχιστον στο ps3 ειναι τσαμπα το live...Θα παιρνεις λιγα παιχνιδακια αλλα θα τα φχαριστιεσαι...Βεβαια παντα θα σου λειπει κανα forza αλλα τελοσπαντων...

Δημοσ.

παρε λιγα αυθεντικα παιχνιδακια λοιπον -1, ωστε να ρεφαρεις το κοστος του live, το οποιο , μεταξυ μας, δεν συγκρινεται με καμια αλλη υπηρεσια μεχρι τωρα.

ουτε και τα games βεβαια..

p.s. το sensible world of soccer ειναι πολυ σουπερ. οσοι παιζατε παλια, σπευσατε!!

Δημοσ.

δυστυχως το 99,9% των πιστ.καρτων αχρηστευτηκαν προς το παρον για αγορες μεσω live,

οποτε καρτες ποντων μονο απο μαγαζια οπως grmods ή εναλλακτικα μαγαζια στο ebay.

αν κανεις το 2ο, οπωσδηποτε προτιμησε καποιον να σου στελνει αμεσα τους κωδικους με email/msn, αντι να περιμενεις ταχυδρομεια κλπ ασχετα. (και φυσικα να εχει καλο reputation κλπ)

p.s.

ρε σεις το sensible soccer εχει πολυ φινετσα στο χειρισμο και το joystick του 360 μου μοιαζει ..λιγο,

ειδικα σε σχεση με τα arcade joysticks που ειχαμε τοτε στις amiges μας..

μου φαινεται θα πρεπει να φτιαξω arcade joystick....

Δημοσ.
δυστυχως το 99,9% των πιστ.καρτων αχρηστευτηκαν προς το παρον για αγορες μεσω live,

οποτε καρτες ποντων μονο απο μαγαζια οπως grmods ή εναλλακτικα μαγαζια στο ebay.

αν κανεις το 2ο, οπωσδηποτε προτιμησε καποιον να σου στελνει αμεσα τους κωδικους με email/msn, αντι να περιμενεις ταχυδρομεια κλπ ασχετα. (και φυσικα να εχει καλο reputation κλπ)

p.s.

ρε σεις το sensible soccer εχει πολυ φινετσα στο χειρισμο και το joystick του 360 μου μοιαζει ..λιγο,

ειδικα σε σχεση με τα arcade joysticks που ειχαμε τοτε στις amiges μας..

μου φαινεται θα πρεπει να φτιαξω arcade joystick....

Αυτη θα ηταν η επομενη ερωτηση μου...το ποσο καλο ειναι το joypad του XBOX για να παιξεις SWOS.

Γνωμη μου οτι μονο με αυτο εδω μπορεις να παιξεις αξιοπρεπως SWOS.

joy6trn.gif

Δημοσ.

ωραιες εποχες... :D

αϊντε να ξεκοιλιασουμε καννα ενσυρματο χειριστηριο 360 να το μεταμοσχευσουμε σε καννα τετοιο. :D

παντως το gameplay ειναι και γ@μ#, και εχει το full roster της εποχης που ειχε βγει, κομπλε με edit teams/tactics κλπ

α, προς το παρον υπαρχει ενα bug και σε ξεσυνδεει απο xboxlive, αλλα πιστευω μεσα στην ημερα θα φτιαχτει..

Δημοσ.
Ρε συ Petran μπηκα στους grmods και εχουν τους 200 ποντους 10? την ιδια ωρα που το play.com εχει τους 2100 με 26.5?!!!

Μηπως λεω ΜΗΠΩΣ ειναι λιγακι πιασοκωληδες;

200pts - 10e? :lol:

προφανως προκειται για λαθος.. μια συνδρομη ενος χρονου πηρε προσφατα ενας φιλος απο εκει, και η τιμη ητανε και λιγο φτηνοτερη απο την κανονικη τιμη..

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια!

Το xbox μου έβγαλε το πιο κουλό πρόβλημα!Δεν κλείνει το tray του DVD-Drive με τίποτα!Δηλαδή πατώντας το eject button το tray μπαίνει μέσα για 3-4 δευτερα περίπου,κάνει έναν παράξενο ήχο και μου το πετάει έξω!(Ευτυχώς δεν μου έχει κάνει καμιά γρατζουνια σε κανα παιχνίδι!!!)

Please help!Δεν θέλω να περάσω Χριστούγεννα χωρίς Xbox!Σνιφ,σνιφ!(lol)

Δημοσ.

Πρώτα απ'όλα ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση!

Όχι,η κονσόλα(ή εγώ)(lol) δεν έχει καμία σχέση με φλασάρισμα!

Τελείως στο ξεκάρφωτο το πέταξε!Βασικά παρατήρησα ότι αυτόν τον ήχο τον έκανε για πρώτη φορά σήμερα την ώρα που έβγαινα στο dashboard από το forza.

Απ'ότι βλέπω το xboxάκι μου θα κάνει Χριστούγεννα στην Γερμανία...

Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι το τηλέφωνο που ισχύει τώρα για το service?

Ευχαριστώ και πάλι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...