privateer Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς πρέπει αν συμφωνήσω. Burnout και open world δεν πάνε μαζί. Επίσης η έλλειψη restart race είναι απαράδεκτη. Ας περιμένουμε πάντως την final έκδοση για να κρίνουμε καλύτερα. Ίσως το multi να το σώσει.
Blackjim Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Χα ακουστε και το αλλο τωρα.. Πηρα να ακυρωσω την live συνδρομη μου και μου λενε "Ντεν εκι xbox live στο ελλαντα πως εκις εσυ;" τους λεω εχουμε διευθυνση στην Αγγλια μου λεει παρτε απο Αγγλια για να την ακυρωσετε. Ωραια αν μπορεις χρεωσε με M$ στην πιστωτικη η οποια εχει ΛΗΞΕΙ! Μαρεσει που δεν εχει προβλημα να παιρνει τα λεφτα μας απο την στιγμη που δεν ειμαστε στις προβλεπομενες χωρες αλλα αν παμε να ακυρωσουμε την συνδρομη "Ντεν εκι χβοχ live στο ελλαντα.." Α ρε αθανατη M$.. Κι εγω αφησα την καρτα να ληξει και δεν ασχοληθηκα να κοψω την συνδρομη τηλεφωνικα ( που το θεωρω μεγαλη βλακεια να μην εχει μια επιλογη στο dashboard να το κανεις σαν ανθρωπος και πρεπει να ψαχνεσαι με τηλεφωνα ). Αλλα μετα απο μερικους μηνες μου εκαναν suspend το gamertag!! Και τωρα εκανα καινουργιο για να μπω στο LIVE. Να το εχεις υπ'οψην λοιπον
anamenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εμαθε κάποιος κάτι νεότερο σχετικά με τις φήμες περί άφιξης του XBOX LIVE στην Ελλάδα τον Ιανουάριο????
furious99 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εμαθε κάποιος κάτι νεότερο σχετικά με τις φήμες περί άφιξης του XBOX LIVE στην Ελλάδα τον Ιανουάριο???? Το άλλο με τον τοτό το άκουσες?
Wolfidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Εμαθε κάποιος κάτι νεότερο σχετικά με τις φήμες περί άφιξης του XBOX LIVE στην Ελλάδα τον Ιανουάριο???? Αν δεν φάμε κανένα ολοκληρωτικό αποκλεισμό σαν χώρα απο το live καλά θα είναι....
Donacgr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 de xero ti lete eseis pantos an kanei kati tetoio i Microsoft exo tha tin valo sto ntoulapi kai oute tha xana asx0olitho! Em de mas exoun live stin ellada an de mas afinoun na mpenoume kai me emeso tropo na pan na ga....oune. Sorry kiolas! Apla APARADEKTOI! Tha to giriso sto Playstation 3 giati opos lene iparxoun kai alou portokalies pou kanoun portokalia
MiltoZ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Και κανουν και δωρεαν πορτοκαλια.... Νεράντζια είναι, δεν έχουν την ίδια γεύση.
Donacgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 oti kai na einai apo to tipora kalitero einai sigoura! sto kato kato an to kanei afto i microsoft de tha to kanei mono stin ellada. afti tha vgei xameni! kai i pirateia tha anevei se aftes tis xores! kai oi poliseis stis konsoles tha pesoun sigoura! tespa. idomen!
jimaros Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Με κοβω να μου τη βαραει και να πουλαω και τα 2 360 και να παιρνω κανα ps3...Που καταντησα...
@ZiSiS@ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Και κανουν και δωρεαν πορτοκαλια.... Τί εννοείς δωρεαν? Την ψάχνω γενικα να αγοράσω xbox or ps3 και με ενδιαφέρει...
gust Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Παρακολουθωντας το topic στο χβοχ-scene για το νεο κυμα μπανιων αρχιζω να συγκλεινω στην θεωρια οτι η ms διαβαζει με καποιο τροπο το fw του drive καθε κονσολας.Πολυ πιθανον το checksum του drive που λαμβανει απο καθε κονσολα! Περιμενω με ανυπομονησια να δω τι θα συμπερανουν οι γκουρου του ειδους για να πραξω αναλογα. Απο οταν εκανα flash δεν μπηκα στο Live (ευτυχως) εβγαλα το καλωδιο και δεν το εχω βαλλει απο τοτε.Θα περιμενω να δω τι θα βγει απο ολη την ιστορια και βλεπουμε μετα....
p3tran Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Με κοβω να μου τη βαραει και να πουλαω και τα 2 360 και να παιρνω κανα ps3...Που καταντησα... νομιζεις οτι αν παρεις ps3 θα μπορεις να παιζεις κοπιες online χωρις προβλημα.... ?
anamenos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά αν πάρω prepaid card μέσω ebay από Aμερική θα την δέχεται ως πληρωμή το live???
Donacgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ego paregila afti http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=6725 den xero an doulevei sigoura! alla logika tha doulevei! tora gia to pos tha agorasoume pontous gia agores den xero!
Προτεινόμενες αναρτήσεις