Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εκανα χθες μια παρατηρηση..(Σορρυ αν φανει noobikh ή ισως ειναι κι ολας αλλα δεν το χα προσεξει αυτο)....Μια μπιλιτσα που κανει γκλινκ γκλινκ σε ολα τα 360 ειναι ενας αισθητηρας θεσης του 360 (οριζοντιας ή καθετης) ωστε να βγαζει αναλογα τους αριθλους των χειρηστηριων στο ring...Ενας φιλος μου μου εβαλε την απορια και ειδα οτι το χουν προσεξει...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ρε γαμωτο τι κανει παλι η Μ$?Χτες προσπαθησα να περασω νεα καρτα (βιζα) κλασσικα με αγγλικη διευθυνση και δεν την δεχεται με τιποτα.Εχω αρχισει να τα παιρνω με την παρτη τους.Θελω να κατεβασω 3-4 πραγματακια και εχω μονο 1000 ποντους.

εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

παρε καρτα ποντων απο εδω ή απο ebay.

τα κολπα με τις διευθυνσεις δεν παιζουν πια...

Δημοσ.
παρε καρτα ποντων απο εδω ή απο ebay.

τα κολπα με τις διευθυνσεις δεν παιζουν πια...

Ναι ρε πετρο,διαβαζα στο μεταξυ τα φορα του χβοχgr και το καταλαβα,thanx man.

Aν την παρω απο ebay.co.uk δεν θα εχω κανα προβλημα ετσι?μολις πατησω τον κωδικο ναμου βγαζει κανα Error και να τρεχω και να μην φτανω!Το εχεις κανει εσυ?Επιμενω γιατι θα παω για 5000 ποντους να τελειωνουμε.Εχω στην αναμονη:

Puzzle Quest

Halo 3 Map pack

Gripshift

και το αλλο με την μπλαιτσα σαν Monkey ball.

Δημοσ.

παιδιά να ρωτήσω και εγώ για συνδρομή live gold, ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αγοράσω συνδρομή; υπάρχει κανένα κατάστημα Ελλάδα με κάρτες; με λίγο call of duty 4 αποφάσισα ότι αξίζει! (μέχρι να με μπανάρουν βέβαια.. ) :D

Δημοσ.

μολις γυρισα σπιτι μετα απο ενα διημερο και βλεπω οτι δεν μπορω να μπω στο λαιβ.στις πληροφοριες συνδεσης δεν μου βγαζει τιποτα οταν κανω το τεστ.το ερωτημα ειναι,εχω φαει μπαν ή εχει προβλημα με την πιστωτικη μου;τι ακριβως μν βγαζει οταν εχεις φαει μπαν;

Υ.Γ χμμμ (Status Code: Z: 8015 - 190D).

/φοραει μαγιο!

μμπλουυυυμ

χειμωνιατικα

το τηλ για ακυρωση πιστωτικης το εχει κανεις προχειρο;

Δημοσ.
μολις γυρισα σπιτι μετα απο ενα διημερο και βλεπω οτι δεν μπορω να μπω στο λαιβ.στις πληροφοριες συνδεσης δεν μου βγαζει τιποτα οταν κανω το τεστ.το ερωτημα ειναι,εχω φαει μπαν ή εχει προβλημα με την πιστωτικη μου;τι ακριβως μν βγαζει οταν εχεις φαει μπαν;

Υ.Γ χμμμ (Status Code: Z: 8015 - 190D).

/φοραει μαγιο!

μμπλουυυυμ

χειμωνιατικα

το τηλ για ακυρωση πιστωτικης το εχει κανεις προχειρο;

περιμενεεεεεε και εμενα στο μπανιο μολις φορεσα το μαγιο μου και ερχομαιιιιιιιιιιι....

Δημοσ.

Παμε γι'αλλες ΠΑΡΑΛΙΕΣ,μαγευτικες!!!!

Αντε να γινομαστε πολλοι,να παιξουμε βολευ σε στυλ DOA extreme beach volleyball 2...

Να αναφερω τα γεγονοτα πριν το μπανιο μπας και βγαλουμε καμια ακρη.

Λοιπον καταρχην gold συνδρομη δεν ειχα ποτε (η μαλλον ειχα αλλα μετα ειχα και RoD και μετα ειχα αλλη κονσολα).Φλασαρα περισυ τετοιο καιρο με το xtreme 5.2c.Εκεινη την περιοδο ειχα βγει καναδυο φορες online και ειχαν κατεβει καποια updates για μερικα αντιγραφα που ειχα.Μετα συμβαινει το 1ο μεγαλο ΒΑΝ.Αδειαζει ολη μου η friends list,αλλα παραδοξως εγω επιζω.Στο 2ο κυμα ΒΑΝ,το φετινο (νομιζω κανα 10ημερο πριν το fall update 2007) κι ενω γνωριζω τι συμβαινει,λεω η ταν η επι τας και κανω login,μια χαρα.Ξανααδειαζει η friends list,εγω παλι τιποτα.Κατεβασα κανονικα το dashboard update,demos,videos κλπ.Θυμιζω ξανα πως το ετος που μεσολαβησε μεταξυ 1ου και 2ου κυματος ΒΑΝ δεν βγηκα ουτε μια φορα στο live(silver)με αντιγραφο στο tray.Εχθες μαθαινω οτι βγηκε το patch του ΝΒΑ 2Κ8 (το οποιο εχω original)και μπαινω για να μου το κατεβασει.Χθες λοιπον ολο το βραδυ ημουν στο live και κατεβαζα κανονικα.Σημερα το πρωι με πηρε ο :devil: . Αρα 2 τινα για μενα:'Ή κρατανε και ελεγχουν logs με τα games που βγαινουμε στο live και απλα αποφασιζουν σε συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα να μας στελνουν (κατι το οποιο δεν βγαζει νοημα στην περιπτωση μου),ή βρηκανε τροπο να βλεπουν τα πειραγμενα firmwares (παλια-καινουργια)

Εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Ειναι το πρωτο που λες φιλε μου!

Κρατανε logs με οσους βλεπουν να παιζουν online με backups (εστω και στο tray χωρις να παιζουν) και σιγα σιγα τους διωχνουν.

Αυτο γινεται για να μην αδειασει το live με την μια!

Δημοσ.

OMG.τι απογοητευση κα αυτη.Κατεβαζω ολο χαρα το ντεμο της ΥΠΕΡΚΑΥΣΗΣ: Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ. Μετα το revenge, ειχα ψηλες απαιτησεις για να πω την αληθεια.Οκ,τι σκ@τ@ σκεφτονται εκει στην ΕΑ μπορει να μου πει καποιος?Μετετρεψαν το καλυτερο arcade racing παιχνιδι σε μια μετριοτητα.Ποιος τους ειπε πως open ended world/sandbox game και burnout πανε μαζι.ΕΛΕΟΣ γαμωτο.ΕΛΕΟΣ.Επαιζα ολη μερα χτες και δεν μπορω να βρω φοβερο στοιχειο να αναφερω.Τα γραφικα κομπλε δε λεω αλλα το gameplay?Παει περιπατο.Σαν να παιζεις NFS black και cruisin' LA (midway,προπερσινο) μαζι.

Τα εχω παρει λεμε ασχημα,το περιμενα το παιχνιδι πως και πως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...