gust Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Και συγχωρήστε με για το off-topic, αλλά πιστεύετε αξίζει να βγάλω σε αγγελία το παλιό xbox μου, σε άριστη κατάσταση, πολλά παιχνίδια και τσιπαρισμένο, έστω και για 70 ευρώπουλα; Το παίρνει κανείς ή να το χαρίσω σε κανένα; Κρατα το.... (Προσωπικα ποτε δεν θα το πουλουσα....φοβερο μηχανημα) 70 ευρω ειναι 3 γευματα σε καλο εστιατοριο! Εκτος εαν εισαι τοσο απεγνωσμενα σε αναγκη για λεφτα! Αν οντως θες να το στειλεις χαρισε το σε εμενα!
S_DECATHLON Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Κρατα το.... (Προσωπικα ποτε δεν θα το πουλουσα....φοβερο μηχανημα)70 ευρω ειναι 3 γευματα σε καλο εστιατοριο! Εκτος εαν εισαι τοσο απεγνωσμενα σε αναγκη για λεφτα! Αν οντως θες να το στειλεις χαρισε το σε εμενα! Tha sumfoniso apoluta...Gia games oxi poia alla me dashboard kai xbmc kai ta tosa polla scripts pou uparxoun mporeis na kaneis papades...Apo to na deis youtube mexri na kataivazeis torrent...Ara den sumfairei file mou na to pouliseis...
theoritikos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Χτες μετά απο ένα δίωρο gears of wars session, τα λαμπάκια γύρω απο το guide button 1 και 4 και 2 και 3 άναβαν και έσβηναν διαδοχικά. Το έκανε αρκετές φορές αυτό, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο χειριστήριο. Μήπως τελειώνουν οι μπαταρίες?
flik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Ναι, όντως αυτό σημαίνει theoritikos. Αλήθεια πόσες ώρες υπολογίζεις πως σου κράτησε;
MiltoZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Χτες μετά απο ένα δίωρο gears of wars session, τα λαμπάκια γύρω απο το guide button 1 και 4 και 2 και 3 άναβαν και έσβηναν διαδοχικά. Το έκανε αρκετές φορές αυτό, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο χειριστήριο. Μήπως τελειώνουν οι μπαταρίες? Θα πας να πάρεις είτε επαναφoρτιζόμενες μπαταρίες για να τις σκαντζάρεις είτε το charge-kit. Δεν σε συμφέρει να παίζεις με κανονικές.
vsabbath Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Χτες μετά απο ένα δίωρο gears of wars session, τα λαμπάκια γύρω απο το guide button 1 και 4 και 2 και 3 άναβαν και έσβηναν διαδοχικά. Το έκανε αρκετές φορές αυτό, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο χειριστήριο. Μήπως τελειώνουν οι μπαταρίες?παρε ενα charge-kit να ξεμπερδευεις.
StavrosD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Πιο οικονομική λύση είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Με 17-19? έχει το carrefur και ο κοστόβωλος 4 επαναφορτιζόμενες Energizer AA + 2 AAA + φορτιστή. Με λιγότερα από 40? έχεις δηλαδή μπαταρίες για 4 χειριστήρια και 2 φορτιστές.
theoritikos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Οι μπαταρίες που είχα ήταν οι energizer που υπήρχαν στο κουτί. Υπολογίζω πάνω-κάτω να μου κράτησαν 1 μήνα (από τότε δηλαδή που πήρα την κονσόλα). Όσο για τις επαναφορτιζόμενες, έχω ήδη έναν φορτιστή λέω να πάρω ένα ακόμα σετ μπαταριών, αποκλειστικά για το 360. Των πόσων μιλιαμπέρ να πάρω? Αυτές που έχω ήδη είναι 2300.
MiltoZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Πιο οικονομική λύση είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.Με 17-19 έχει το carrefur και ο κοστόβωλος 4 επαναφορτιζόμενες Energizer AA + 2 AAA + φορτιστή. Με λιγότερα από 40 έχεις δηλαδή μπαταρίες για 4 χειριστήρια και 2 φορτιστές. Και με λιγότερα από 80Ε έχεις μπαταρίες για 8 χειριστήρια και 4 φορτιστές! Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!
StavrosD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Των πόσων μιλιαμπέρ να πάρω? Αυτές που έχω ήδη είναι 2300. Και 2000 να έιναι κάνουν την δουλειά τους. Και να τελειώσουν τις φορτίζεις. Όταν πατάς το μεσαίο κουμπί στο χειριστήριο όταν παίζεις, στο πάνω αριστερά μέρος σου δείχνει την στάθμη της μπαταρίας. Και με λιγότερα από 80Ε έχεις μπαταρίες για 8 χειριστήρια και 4 φορτιστές! Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες! Ανάφερα τα 40€ επειδή τόσο κάνουν 2 play & charge kit της Microsoft. Με επαναφορτιζόμενες με τα ίδια χρήματα μπορείς να βολέψεις διπλάσια χειριστήρια απ'ότι με play & charge kit.
anamenos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 παιδια μια ερωτηση : Αν αγορασω μια prepaid card απο τραπεζα την αποδεχεται ως πληρωμη το XBOXLIVE? Τhanks
IceMatrix Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 παιδια μια ερωτηση : Αν αγορασω μια prepaid card απο τραπεζα την αποδεχεται ως πληρωμη το XBOXLIVE? Τhanks πλέον δεν αποδέχεται καμία ελληνική καρτούλα δυστυχώς...
theoritikos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν κάρτες για το marketplace σε κανένα Ελληνικό κατάστημα? Σε κανά δυο online που βρήκα δεν έχουν καλές τιμές ή με αρκετά points..
hexenlord Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ρε γαμωτο τι κανει παλι η Μ$?Χτες προσπαθησα να περασω νεα καρτα (βιζα) κλασσικα με αγγλικη διευθυνση και δεν την δεχεται με τιποτα.Εχω αρχισει να τα παιρνω με την παρτη τους.Θελω να κατεβασω 3-4 πραγματακια και εχω μονο 1000 ποντους. εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Επισης νοομπικια ερωτηση:θα μου παιξει 1 ntsc ταινια απο το παλ χβοχ μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις