Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και συγχωρήστε με για το off-topic, αλλά πιστεύετε αξίζει να βγάλω σε αγγελία το παλιό xbox μου, σε άριστη κατάσταση, πολλά παιχνίδια και τσιπαρισμένο, έστω και για 70 ευρώπουλα; Το παίρνει κανείς ή να το χαρίσω σε κανένα;

Κρατα το.... (Προσωπικα ποτε δεν θα το πουλουσα....φοβερο μηχανημα)

70 ευρω ειναι 3 γευματα σε καλο εστιατοριο!

Εκτος εαν εισαι τοσο απεγνωσμενα σε αναγκη για λεφτα!

Αν οντως θες να το στειλεις χαρισε το σε εμενα! :)

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Κρατα το.... (Προσωπικα ποτε δεν θα το πουλουσα....φοβερο μηχανημα)

70 ευρω ειναι 3 γευματα σε καλο εστιατοριο!

Εκτος εαν εισαι τοσο απεγνωσμενα σε αναγκη για λεφτα!

Αν οντως θες να το στειλεις χαρισε το σε εμενα! :)

Tha sumfoniso apoluta...Gia games oxi poia alla me dashboard kai xbmc kai ta tosa polla scripts pou uparxoun mporeis na kaneis papades...Apo to na deis youtube mexri na kataivazeis torrent...Ara den sumfairei file mou na to pouliseis...

Δημοσ.

Χτες μετά απο ένα δίωρο gears of wars session, τα λαμπάκια γύρω απο το guide button 1 και 4 και 2 και 3 άναβαν και έσβηναν διαδοχικά. Το έκανε αρκετές φορές αυτό, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο χειριστήριο. Μήπως τελειώνουν οι μπαταρίες?

Δημοσ.
Χτες μετά απο ένα δίωρο gears of wars session, τα λαμπάκια γύρω απο το guide button 1 και 4 και 2 και 3 άναβαν και έσβηναν διαδοχικά. Το έκανε αρκετές φορές αυτό, χωρίς να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο χειριστήριο. Μήπως τελειώνουν οι μπαταρίες?

Θα πας να πάρεις είτε επαναφoρτιζόμενες μπαταρίες για να τις σκαντζάρεις είτε το charge-kit. Δεν σε συμφέρει να παίζεις με κανονικές.

Δημοσ.
παρε ενα charge-kit να ξεμπερδευεις.
Δημοσ.

Πιο οικονομική λύση είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Με 17-19? έχει το carrefur και ο κοστόβωλος 4 επαναφορτιζόμενες Energizer AA + 2 AAA + φορτιστή.

Με λιγότερα από 40? έχεις δηλαδή μπαταρίες για 4 χειριστήρια και 2 φορτιστές.

Δημοσ.

Οι μπαταρίες που είχα ήταν οι energizer που υπήρχαν στο κουτί. Υπολογίζω πάνω-κάτω να μου κράτησαν 1 μήνα (από τότε δηλαδή που πήρα την κονσόλα).

Όσο για τις επαναφορτιζόμενες, έχω ήδη έναν φορτιστή λέω να πάρω ένα ακόμα σετ μπαταριών, αποκλειστικά για το 360. Των πόσων μιλιαμπέρ να πάρω? Αυτές που έχω ήδη είναι 2300.

Δημοσ.
Πιο οικονομική λύση είναι οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Με 17-19 έχει το carrefur και ο κοστόβωλος 4 επαναφορτιζόμενες Energizer AA + 2 AAA + φορτιστή.

Με λιγότερα από 40 έχεις δηλαδή μπαταρίες για 4 χειριστήρια και 2 φορτιστές.

Και με λιγότερα από 80Ε έχεις μπαταρίες για 8 χειριστήρια και 4 φορτιστές! Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!:P

Δημοσ.

Των πόσων μιλιαμπέρ να πάρω? Αυτές που έχω ήδη είναι 2300.

Και 2000 να έιναι κάνουν την δουλειά τους. Και να τελειώσουν τις φορτίζεις. Όταν πατάς το μεσαίο κουμπί στο χειριστήριο όταν παίζεις, στο πάνω αριστερά μέρος σου δείχνει την στάθμη της μπαταρίας.

Και με λιγότερα από 80Ε έχεις μπαταρίες για 8 χειριστήρια και 4 φορτιστές! Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!:P

Ανάφερα τα 40€ επειδή τόσο κάνουν 2 play & charge kit της Microsoft. Με επαναφορτιζόμενες με τα ίδια χρήματα μπορείς να βολέψεις διπλάσια χειριστήρια απ'ότι με play & charge kit.

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση :

Αν αγορασω μια prepaid card απο τραπεζα την αποδεχεται ως πληρωμη το XBOXLIVE?

Τhanks

Δημοσ.
παιδια μια ερωτηση :

Αν αγορασω μια prepaid card απο τραπεζα την αποδεχεται ως πληρωμη το XBOXLIVE?

Τhanks

πλέον δεν αποδέχεται καμία ελληνική καρτούλα δυστυχώς...

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχουν κάρτες για το marketplace σε κανένα Ελληνικό κατάστημα?

Σε κανά δυο online που βρήκα δεν έχουν καλές τιμές ή με αρκετά points..

Δημοσ.

ρε γαμωτο τι κανει παλι η Μ$?Χτες προσπαθησα να περασω νεα καρτα (βιζα) κλασσικα με αγγλικη διευθυνση και δεν την δεχεται με τιποτα.Εχω αρχισει να τα παιρνω με την παρτη τους.Θελω να κατεβασω 3-4 πραγματακια και εχω μονο 1000 ποντους.

εχει κανεις το ιδιο προβλημα?

Επισης νοομπικια ερωτηση:θα μου παιξει 1 ntsc ταινια απο το παλ χβοχ μου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...