Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

koita m@lakaia tha itan sigoura! o monos logos pou an to ekane einai an kapoios eixe as poume 30000 points sto profile tou logo to oti epaize copies. kai kapoios mono me original 5000. tha itan kai kala adiko! de nomizo na iparxei alos logos na to kanei, an de to exei kanei!

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To πήρα επιτέλους. Το premium με το Call of Duty 4. Τρομερό παιχνίδι. Θέλω να ρωτήσω, έχω στο δωμάτιο μου μια 23άρα LG HD. Θα κάνει διαφορά αν χρησιμοποιώ HD cable, αντί για το component που είχε μέσα;

Δημοσ.

mipos exei katevasei kanenas kamia tainia apo to xbox live? apo oti eida simera exoun valei merikes tainies!

Iparxei tropos tis tainies pou katevazoume na tis apothikevoume se kanena exoteriko meso (skliro, dvd) giati o diskos tou xbox xoraei sxedon tipota! oute o 120 axizei an thes na exeis arketes tainies! kai an iparxei pithanotita na doume kai kanena ipotitlo?

Δημοσ.

Μα οι ταινίες θα είναι προς ενοικίαση, και 24 ώρες αφότου πατήσεις play θα διαγράφονται. Πώς θα έχεις αρκετές ταινίες;;

Πάντως ναι, ο 20άρης δε χωράει σχεδόν τίποτα, ειδικά αν θες να έχεις κ μερικά arcade κ πες κ ένα xbox game, ταινία hd μετά δε νομίζω να χωράει. Αν πάντως παίζει να κατεβάζουμε ταινίες με ιρλανδικό account ίσως σκεφτώ την αγορά του 120άρη... Ισως.

Δημοσ.

Χα ακουστε και το αλλο τωρα.. Πηρα να ακυρωσω την live συνδρομη μου και μου λενε "Ντεν εκι xbox live στο ελλαντα πως εκις εσυ;" τους λεω εχουμε διευθυνση στην Αγγλια μου λεει παρτε απο Αγγλια για να την ακυρωσετε.

Ωραια αν μπορεις χρεωσε με M$ στην πιστωτικη η οποια εχει ΛΗΞΕΙ!

Μαρεσει που δεν εχει προβλημα να παιρνει τα λεφτα μας απο την στιγμη που δεν ειμαστε στις προβλεπομενες χωρες αλλα αν παμε να ακυρωσουμε την συνδρομη "Ντεν εκι χβοχ live στο ελλαντα.." Α ρε αθανατη M$..

Δημοσ.

αν δεν ειχε ληξει η καρτα πολυ απλα θα πηγαινα στην τραπεζα και θα τους ελεγα να μην δεχτουν συναλλαγη απο τη συγκεκριμενη εταιρια. Γινεται αυτο, το θεμα ειναι ομως Γιατι να μπεις σε τετοιο κοπο... Α ρε M$...

Δημοσ.

Παιδιά λέτε αξίζει να πάρω το play n charge kit, έχοντας μόνο ένα ασύρματο χειριστήριο; Δηλαδή κρατάνε οι μπαταρίες ΑΑ αρκετό καιρό ή θα τις αλλάζω συχνά;

Και συγχωρήστε με για το off-topic, αλλά πιστεύετε αξίζει να βγάλω σε αγγελία το παλιό xbox μου, σε άριστη κατάσταση, πολλά παιχνίδια και τσιπαρισμένο, έστω και για 70 ευρώπουλα; Το παίρνει κανείς ή να το χαρίσω σε κανένα;

Δημοσ.

Με κανά 20άρι ευρώ παίρνεις ένα φορτιστή ΑΑ μαζί με 4 ΑΑ μπαταρίες επαναφορτιζόμενες και λύνεις το πρόβλημά σου... 2 στο χειριστήριο και 2 στη φόρτιση και ποτέ δε θα ξεμείνεις ή να πρέπει να το κάνεις ενσύρματο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...