Donacgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 koita m@lakaia tha itan sigoura! o monos logos pou an to ekane einai an kapoios eixe as poume 30000 points sto profile tou logo to oti epaize copies. kai kapoios mono me original 5000. tha itan kai kala adiko! de nomizo na iparxei alos logos na to kanei, an de to exei kanei!
hexenlord Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 παιδια,υπαρχει πιθανοτητα το PAL xbox360 να παιξει ΝΤSC ταινια?
flik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 To πήρα επιτέλους. Το premium με το Call of Duty 4. Τρομερό παιχνίδι. Θέλω να ρωτήσω, έχω στο δωμάτιο μου μια 23άρα LG HD. Θα κάνει διαφορά αν χρησιμοποιώ HD cable, αντί για το component που είχε μέσα;
dimkar2405 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Xbox 360 elite με lot 743 ποιον μήνα εχει κατασκευαστει? Ή δεν υπάρχει αντιστοιχία?
Donacgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 mipos exei katevasei kanenas kamia tainia apo to xbox live? apo oti eida simera exoun valei merikes tainies! Iparxei tropos tis tainies pou katevazoume na tis apothikevoume se kanena exoteriko meso (skliro, dvd) giati o diskos tou xbox xoraei sxedon tipota! oute o 120 axizei an thes na exeis arketes tainies! kai an iparxei pithanotita na doume kai kanena ipotitlo?
Vole Maulder Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μα οι ταινίες θα είναι προς ενοικίαση, και 24 ώρες αφότου πατήσεις play θα διαγράφονται. Πώς θα έχεις αρκετές ταινίες;; Πάντως ναι, ο 20άρης δε χωράει σχεδόν τίποτα, ειδικά αν θες να έχεις κ μερικά arcade κ πες κ ένα xbox game, ταινία hd μετά δε νομίζω να χωράει. Αν πάντως παίζει να κατεβάζουμε ταινίες με ιρλανδικό account ίσως σκεφτώ την αγορά του 120άρη... Ισως.
afentiko7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ερωτηση ψιλονουμπίδικη.Αν βάλω ένα hddvdrip η kai blu ray στον εξωτερικό mybook που έχω και τον συνδέσω στο 360 θα τη δω?
jk Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Εμενα παλι τον mybook που τον εβαλα στο xbox 360 δεν το αναγνωριζει καθολου..
mihranalthaqafi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Χα ακουστε και το αλλο τωρα.. Πηρα να ακυρωσω την live συνδρομη μου και μου λενε "Ντεν εκι xbox live στο ελλαντα πως εκις εσυ;" τους λεω εχουμε διευθυνση στην Αγγλια μου λεει παρτε απο Αγγλια για να την ακυρωσετε. Ωραια αν μπορεις χρεωσε με M$ στην πιστωτικη η οποια εχει ΛΗΞΕΙ! Μαρεσει που δεν εχει προβλημα να παιρνει τα λεφτα μας απο την στιγμη που δεν ειμαστε στις προβλεπομενες χωρες αλλα αν παμε να ακυρωσουμε την συνδρομη "Ντεν εκι χβοχ live στο ελλαντα.." Α ρε αθανατη M$..
Freakster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν ειχε ληξει η καρτα να σε εβλεπα... Ζουμε μεγαλες στιγμες με τους @#$ που εχουμε μπλεξει...
mihranalthaqafi Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 αν δεν ειχε ληξει η καρτα πολυ απλα θα πηγαινα στην τραπεζα και θα τους ελεγα να μην δεχτουν συναλλαγη απο τη συγκεκριμενη εταιρια. Γινεται αυτο, το θεμα ειναι ομως Γιατι να μπεις σε τετοιο κοπο... Α ρε M$...
flik Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά λέτε αξίζει να πάρω το play n charge kit, έχοντας μόνο ένα ασύρματο χειριστήριο; Δηλαδή κρατάνε οι μπαταρίες ΑΑ αρκετό καιρό ή θα τις αλλάζω συχνά; Και συγχωρήστε με για το off-topic, αλλά πιστεύετε αξίζει να βγάλω σε αγγελία το παλιό xbox μου, σε άριστη κατάσταση, πολλά παιχνίδια και τσιπαρισμένο, έστω και για 70 ευρώπουλα; Το παίρνει κανείς ή να το χαρίσω σε κανένα;
furious99 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Με κανά 20άρι ευρώ παίρνεις ένα φορτιστή ΑΑ μαζί με 4 ΑΑ μπαταρίες επαναφορτιζόμενες και λύνεις το πρόβλημά σου... 2 στο χειριστήριο και 2 στη φόρτιση και ποτέ δε θα ξεμείνεις ή να πρέπει να το κάνεις ενσύρματο...
bigdiablo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 paidia... poio programma na katevasw gia na mou paizei to XBOX 360 antegrammena games???? HELP!!!! kserw to EVO-X kai to UnleashX alla den einai gia to 360. please, voh8hste me!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις