Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας ευχαριστω τον Privateer για την απαντηση των achievements των χβοχ1 παιχνιδιων.Επισης να σημειωσω πως σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να κατεβασετε χβοχ1 παιχνιδια απο το αμερικανικο μαρκετπλεις γιατι εχουν region lock.οποτε προσοχη!

Επειτα,μετα απο crash test 6 divx movies ολες επαιζαν αλλα οπως λενε τα παιδια πιο πανω χωρις υποτιτλους.Στις 4 ταινιες ηταν σε μορφη .srt, ενω στις αλλες 2 ηταν embeded. Tιποτα και στις 2 περιπτωσεις.Αναμενουμε.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αξίζει κάποιος να δώσει τα φράγκα για την elite έκδοση και πότε έρχεται στην ελληνική αγορά (βλέπω ότι υπάρχει "αναμένεται" στο site του πλαισίου)? Είναι με καλύτερη ψύξη? Γιατί διάβαζα ότι το κουτί τα έφτυνε σχεδόν αμέσως....Επίσης με παραξενεύει η διάρκεια της εγγύησης.Μα ένας μόνο χρόνος? Είναι δυνατόν? Σκέφτομαι μετά από εποχές....snes να πάρω και πάλι κονσόλα :D!!! Λιγουρεύομαι xmas με κουτί mass effect και assasins creed :P. Οι Έλληνες παίχτες δύναται να παίζουν games από το live!? Sorry για τις n00boερωτήσεις αλλά είμαι πραγματικά άσχετος από κονσόλες. Την τελευταία φορά που ασχολήθηκα με αυτές έπαιρναν ...κασέτες....

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο αυτο με τον ενα χρονο εγγυηση; Καθε ηλεκτρονικη συσκευη στην ε.ε. εχει δυο χρονια, εγω αυτο ξερω.

Τα φραγκα για το elite, για μενα δεν αξιζει, καθως εχει μεν τον μεγαλυτερο δισκο αλλα τι να τον κανεις, ουτε παιχνιδια τους εγκαθιστας, ουτε video marketplace θα δουμε ποτε στην ελλαδα. :S

Οτι χαλαει συχνα, δυστυχως εχει τυχει σε πολλους, στελνουν την κονσολα πισω και την παραλαμβανουν μετα απο 15 μερες. Εμενα μου χαλασε μια φορα μεσα στα δυο χρονια. Δε ξερω αν εχει αλλαξει κατι απο θεμα αξιοπιστιας.

Οτι τα σπαει, τα σπαει, και το live τα σπαει και αυτο εβαλε και divx support, και μια χαρα εχω μια γεματη friend list με ελληνες, παρτο και μην το σκεφτεσαι και ελα για cod4! :D

Kαι θελω και τα δεκα μου arcades! gd!

Δημοσ.

Αν το πάρω θα το πάρω για χουχουνιτό gaming στο καπαναπέου με την hd για παιχνίδια που δεν κυκλοφορούν την δεδομένη τουλάχιστον στιγμή για το pc. Δόξα τον.... Pcgod :P το pc μου είναι κτήνος δεν μασάει μια ακόμα. Kαι ως χρήστης υπολογιστών για χρόνια θεωρώ ότι οποιαδήποτε προσπάθεια μου να ασχοληθώ με fps με gamepad θα αποτύχει παταγωδώς. Εξάλλου αφού το cod το έχω στο pc δεν υπάρχει λόγος για την αγορά του και σε άλλη πλατφόρμα.

1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας λέει το site του πλαισίου, τώρα τι να σου πω :/. Αν παίζει όντως μόνο 1 έτος και δεν έχει γίνει κάποιο λάθος, αποκλείεται αυτόματα από μέρους μου η αγορά.

Δημοσ.

ασε τι λεει το πλαισιο.Αλλωστε σε περιπτωση βλαβης θα το στειλεις γερμανια με καποια διαδικασια.Αυτο που ισχυει ειναι

Microsoft Expands Xbox 360 Warranty

icrosoft announced today that it is expanding its Xbox 360 warranty to three years for any customer who experiences the three flashing red lights error message that indicates hardware failure. All repairs will be made free of charge for three years from the time of purchase, including shipping expenses. Anybody who previously has paid for their consoles to be repaired related to three red light error message will be retroactively reimbursed. Other existing Xbox 360 warranties remain unchanged.
Δημοσ.

Eτσι ειπαν πολλοι die hard pc users, αλλα διαπιστωσαν οτι με λιγη προσπαθεια ολα συνηθιζονται.. Αλλωστε halo 3 πως θα παιξεις;;

υπαρχουν λυσεις να συνδεσεις ποντικι αλλα δε λειτουργουν τελεια.

με ενα χρονο εγγυηση ουτε εγω πιστευω οτι αξιζει αλλα με τρια αξιζει.. Και να σου πεθανει μετα απο τρια χρονια το φτιαχνεις με 70-80 ευρω απο οτι ξερω.

Δημοσ.

Yeap αυτό που λέει ο xrest μια χαρά μου κάνει.

Halo3 δεν θα παίξω μιας και θεωρώ όλο το halo universe άθλιο, sorry κιόλας.

xrest μιας και βλέπω ότι έχεις και τις δυο παιχιδομηχανές ps3 και xbox360 αν είχες την δυνατότητα για αγορά μιας και μόνο κονσόλας αυτόν τον καιρό - με τα σημερινά δηλαδή δεδομένα, δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει σε 3-6-12 μήνες - ποια θα διάλεγες?

Δημοσ.
Yeap αυτό που λέει ο xrest μια χαρά μου κάνει.

Halo3 δεν θα παίξω μιας και θεωρώ όλο το halo universe άθλιο, sorry κιόλας.

xrest μιας και βλέπω ότι έχεις και τις δυο παιχιδομηχανές ps3 και xbox360 αν είχες την δυνατότητα για αγορά μιας και μόνο κονσόλας αυτόν τον καιρό - με τα σημερινά δηλαδή δεδομένα, δεν μας ενδιαφέρει τι θα γίνει σε 3-6-12 μήνες - ποια θα διάλεγες?

Εγώ παιδες παλι το 360 θα διαλέγα το έχω ενα χρονο τωρα χακαρισμενο και δουλευει αψογα, το ps3 εκτος απο το γεγονος οτι ειναι πιο ακριβο σε τιμη δεν παιζει backup games

και να το κάνουν, δεν συμφερει γιατι χρειαζεσαι blueray recorder. το μονο + που εχει εναι το blueray αλλα αν μιλαμε για προβολη ταινιων καθαρα γιατι να μην παρεις ενα blueraydvd player και να γλιτωσεις και καποια χρηματα? προσωπικά 70 ευρω για καθε game που εχω δεν θα τα εδινα (αν και μερικα το αξιζουν) ειναι υπερβολη.

Δημοσ.

skotadi to na paizeis backup games se apotrepei apto na efxaristiesai oli ti magia tou online gaming kai stin ousia efxaristiesai miso paixnidi..episis ama exeis tin dinatotita na adigrafeis paixnidia tote mazeveis me tin mia kamia 30aria kai kataligeis na mi paizeis tpt...exallou opws einai twra to xbox vgazei peripou 1 KALO game kathe mina..an sou fenode polla na dineis 60e mia fora kathe 1-1.5 mina tote katse paize copies kai xexase oli ti magia tou live

Δημοσ.

Χρειαζομαι βοηθεια απο οποιον γνωριζει,

λοιπον αλλαξα το 360 μου με ενα νεο 360 και στη νεα θελω να επαναφερω το profile μου. Ειχα αντιγραψει απο την παλια σε μια καρτα μνημης το τοτε profile και τωρα προσπαθησα να το μεταφερω στο νεο xbox. Μεταφερθηκε και μπαινει οταν κανω start το μηχανημα αλλα οταν παω να μπω Live μου κανει sign out. Δεν μπορω να την κανω με τιποτα να μπει.

Κανοντας νεο prifile μπαινει κανονικα στο Live. Εκανα και recovery και το ανεκτησε αλλα παλι τα ιδια κανει. Ξερει κανεις γιατι?

Μπορω σε νεο profile να παρω τα saves μου και το gamescore μου?

please help!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...