Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επιτελους μερικα screenshots που μοιαζουνε με αυτα που βλεπουμε στις τηλεορασεις μας. 8)

τα εχουμε πει για το gotham, και παρ'ολο που εχουμε πολλους απιστους θωμαδες, οσοι το εχουνε γνωριζουνε καλυτερα ;)

το gadgetακι που λες κανει μονο για mem. βγηκε ενα ματζαφλαρι στα 30 ευρω ομως που συνδεει ολο το δισκο του 360 με το pc μεσω usb

Δημοσ.
kikloforise sto plaisio to Football Manager 2006 skeftete na to parei kaneis?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=2&Secton_id=42808040&Product_Id=322858

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=63913

To further paraphrase the words of Shanks' date=' the genre has two great games: Football Manager 2006 on PC/Mac and Football Manager 2006 on Xbox 360. Fans of the beautiful game can pretty much discount everything else for the time being.

8/10[/b']

Δημοσ.
epeidi allakse arithmo i pistwtiki mou kserei kaneis an mporw na diorthwsw to noumero sto live?i oli i diadikasia apo tin arxi?

Άμα πας στο EDIT PAYMENT OPTIONS μπορείς να διορθώσεις κάποια πράγματα αλλά όχι τον αριθμό της πιστωτικής σου.

Νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσθέσεις μία νέα πιστωτική με τα εξείς βήματα.

1. Στην καρτέλα XBOX LIVE κλικάρεις το WINDOW με το profil σου. (αυτό που έχει την Avatar σου)

2. Κλικάρεις το ACOUNT MANAGMENT (σου λέει ότι πρέπει να σε κάνει sign-οff για να μεταφερθείς εκεί και πατάς YES)

3. Σου βγάζει το είδος του MEMBERSHIP που έχεις (Π.Χ XBOX LIVE 3 MONTHS GOLD) και το κλικάρεις αφού δεν υπάρχει και τίποτα άλλο.

4. Επιλέγεις CHANGE PAYMENT OPTIONS και το κλικάρεις

5. ADD GREDIT CARDS . Το κλικάρεις και περνάς τα στοιχεία της κάρτας που θέλεις.

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν ξέρω πως να απενεργοποιήσω την επιλογή που μου κάνει αυτόματα ανανέωση της συνδρομής μου όταν λήγει.

Νομίζω ότι το είχε ρωτήσει και ένας άλλος αυτό.

Άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει για να μην μου χρώνουν αυτόματα την πιστωτική για την υπόλοιπη ζωή μου . :mrgreen:

Δημοσ.

oxi de mporeis na tin apenergopoihseis.pare ena til sto costumer servise.egw pira tous eksigisa oti exasa tin pistwtiki k thelw na balw tin kainourgia k mou esbisan ton palio arithmo

Δημοσ.

loipon sxetika me to monster vga cable.to eida se 32" HD Toshiba k kanei poli kali douleia.ta xrwmata k oi leptomereies einai poli kaliteres k pio smooth.i sigkekrimeni HD prosferei kaliteri poiotita me vga para me component.enas logos parapanw,gia opoion exei stin akri kapoia lefta dioti pige 72e,i antikatastasi tou ms vga cable me to kalitero vga cable pou iparxei,mias k to official cable den kanei k foberi douleia sta xrwmata

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...