mythbuster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Telika re pedes katafere kaneis na kanei to xbox360 me to neo dashboard update na paixei divx tainies giati egw den to katafera.
Vole Maulder Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα μια χαρά παίζει divx πάντως. Δοκίμασα 4-5 διαφορετικά για να' μαι σίγουρος κ δεν είχε κανένα πρόβλημα, ούτε από usb ούτε από dvd.
mythbuster Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Pws ta egrapses sto dvd/cd re file ta divx gia na dw mipws ftaiei ayto. kai telos dokimases kai tainies me xexwristo arxeio ypotitlwn kai an nai epaize kanonika toys ellinikoyw ypotitloyw? Kanenas allos poy meta to dashboard update na toy epaize kanonika ta divx yparxei? Kai nzepos oyte emeis to pirame gia na vlepoyme divx alla efoson to prosferei san konsola giati na min to ekmetaleftoyme???
teofross Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 paides thelo ti gnomi sas tora pao na paro ena 360(to deutero)na paro to core sistima me 280 euro kai hdmi n na paro to core to palio me 200 ti lete? Εγω θα επερνα αυτο με το hdmi χωρις σκεψη.Χωρια που μπορει να εχει καλυτερη ψυκτρα
mixalisss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 pao simera na to tsimpiso kai blepoume opoio katsei
vsabbath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 σε μένα τα divx τα παίζει κανονι. kai telos dokimases kai tainies me xexwristo arxeio ypotitlwn kai an nai epaize kanonika toys ellinikoyw ypotitloyw? τους ελληνικούς υπότιτλους τους υποστηρίζει μόνο ενσωματωμένους στην ταινία.
MiltoZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Όσοι είχαν πρόβλημα να προσθέσουν MS points μέσω της κάρτας τους, πληροφοριακά σας λέω ότι δοκίμασα χθες μετά το update την δικιά μου και δούλεψε!
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ε ναι, ευχαριστώ πολύ. Αν είναι "καμένοι" μαζί με την εικόνα τότε λογικό είναι να παίζουν. Θα δοκιμάσω σήμερα να γράψω καναδυο δισκάκια με divx, να καταλάβω πώς ακριβώς πρέπει να γραφτούν για να παίζουν. Μέχρι στιγμής ό,τι CD και DVD δοκίμασα μου τα βγάζει σαν Mixed Media Disc και φυσικά δεν τα αναπαράγει.
Daredevil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 exw thn entypwsh oti prepei na pas sto katalhlo menu ki oxi na pathseis aplws to mix media dvd
mixalisss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 molis pira neo 360 etoimos gia live tora mou leipei h gold sindromi
DJTaurus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Help!!!! Prin liges meres mou anapse to ring of death...opote logika anamenw apo stigmi se stigmi to RIP tis kartas grafikwn....gnwrizei kaneis ti paizei me tin eggihsh,xrono antikatastasis kai an tha prepei na dwsw kapoio xrhmatiko poso?
MiltoZ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Help!!!!Prin liges meres mou anapse to ring of death...opote logika anamenw apo stigmi se stigmi to RIP tis kartas grafikwn....gnwrizei kaneis ti paizei me tin eggihsh,xrono antikatastasis kai an tha prepei na dwsw kapoio xrhmatiko poso? Εχεις εγγύηση για 3 χρόνια οπότε δεν πληρώνεις τίποτα. Παίρνεις τηλέφωνο MS customer service και σου στέλνουν courrier σπίτι. Σε 3-4 εβδομάδες σου επιστρέφει άλλη κονσόλα (καινούργια ή μετασκευασμένη που φαίνεται σαν καινούργια)
hackman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Βοηθεια!!Εχω προβλημα με το xtreme boot maker...ενω εχω το chipset ich5 a)στην επιλογη xtreme firmware ενω βαζω το f/ware που θελω μου βγαζει το εξης μην. ''you have selected an uknown firmware.would you like to download a firmware definion update?''.Εγω παταω ''no'' και μετα μου εμφανιζει ''unable to find a matching firmware definition.Proceed with caution'' και μετα αντι να βγαζει το ονομα του firmware μου βγαζει κατι αριθμους και β)στο sata chipset μου βγαζει οτι δεν ειναι ''compatible with MTKFLASH''.Τι να κανω?
hackman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 εχω το Intel® 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
vfragos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ε ναι, ευχαριστώ πολύ. Αν είναι "καμένοι" μαζί με την εικόνα τότε λογικό είναι να παίζουν. Θα δοκιμάσω σήμερα να γράψω καναδυο δισκάκια με divx, να καταλάβω πώς ακριβώς πρέπει να γραφτούν για να παίζουν. Μέχρι στιγμής ό,τι CD και DVD δοκίμασα μου τα βγάζει σαν Mixed Media Disc και φυσικά δεν τα αναπαράγει. Άν βγάλεις άκρη, δώσε και τα φώτα σου εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις