Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Pws ta egrapses sto dvd/cd re file ta divx gia na dw mipws ftaiei ayto.

kai telos dokimases kai tainies me xexwristo arxeio ypotitlwn kai an nai epaize kanonika toys ellinikoyw ypotitloyw?

Kanenas allos poy meta to dashboard update na toy epaize kanonika ta divx yparxei?

Kai nzepos oyte emeis to pirame gia na vlepoyme divx alla efoson to prosferei san konsola giati na min to ekmetaleftoyme???

Δημοσ.
paides thelo ti gnomi sas tora pao na paro ena 360(to deutero)

na paro to core sistima me 280 euro kai hdmi n na paro to core to palio me 200 ti lete?

Εγω θα επερνα αυτο με το hdmi χωρις σκεψη.Χωρια που μπορει να εχει καλυτερη ψυκτρα

Δημοσ.

σε μένα τα divx τα παίζει κανονι.

kai telos dokimases kai tainies me xexwristo arxeio ypotitlwn kai an nai epaize kanonika toys ellinikoyw ypotitloyw?

τους ελληνικούς υπότιτλους τους υποστηρίζει μόνο ενσωματωμένους στην ταινία.
Δημοσ.

Όσοι είχαν πρόβλημα να προσθέσουν MS points μέσω της κάρτας τους, πληροφοριακά σας λέω ότι δοκίμασα χθες μετά το update την δικιά μου και δούλεψε! :-)

Δημοσ.

Ε ναι, ευχαριστώ πολύ. Αν είναι "καμένοι" μαζί με την εικόνα τότε λογικό είναι να παίζουν. Θα δοκιμάσω σήμερα να γράψω καναδυο δισκάκια με divx, να καταλάβω πώς ακριβώς πρέπει να γραφτούν για να παίζουν. Μέχρι στιγμής ό,τι CD και DVD δοκίμασα μου τα βγάζει σαν Mixed Media Disc και φυσικά δεν τα αναπαράγει.

Δημοσ.

Help!!!!

Prin liges meres mou anapse to ring of death...opote logika anamenw apo stigmi se stigmi to RIP tis kartas grafikwn....gnwrizei kaneis ti paizei me tin eggihsh,xrono antikatastasis kai an tha prepei na dwsw kapoio xrhmatiko poso?

Δημοσ.
Help!!!!

Prin liges meres mou anapse to ring of death...opote logika anamenw apo stigmi se stigmi to RIP tis kartas grafikwn....gnwrizei kaneis ti paizei me tin eggihsh,xrono antikatastasis kai an tha prepei na dwsw kapoio xrhmatiko poso?

Εχεις εγγύηση για 3 χρόνια οπότε δεν πληρώνεις τίποτα. Παίρνεις τηλέφωνο MS customer service και σου στέλνουν courrier σπίτι. Σε 3-4 εβδομάδες σου επιστρέφει άλλη κονσόλα (καινούργια ή μετασκευασμένη που φαίνεται σαν καινούργια)

Δημοσ.

Βοηθεια!!Εχω προβλημα με το xtreme boot maker...ενω εχω το chipset ich5

a)στην επιλογη xtreme firmware ενω βαζω το f/ware που θελω μου βγαζει το εξης μην. ''you have selected an uknown firmware.would you like to download a firmware definion update?''.Εγω παταω ''no'' και μετα μου εμφανιζει ''unable to find a matching firmware definition.Proceed with caution'' και μετα αντι να βγαζει το ονομα του firmware μου βγαζει κατι αριθμους και

β)στο sata chipset μου βγαζει οτι δεν ειναι ''compatible with MTKFLASH''.Τι να κανω?

Δημοσ.
Ε ναι, ευχαριστώ πολύ. Αν είναι "καμένοι" μαζί με την εικόνα τότε λογικό είναι να παίζουν. Θα δοκιμάσω σήμερα να γράψω καναδυο δισκάκια με divx, να καταλάβω πώς ακριβώς πρέπει να γραφτούν για να παίζουν. Μέχρι στιγμής ό,τι CD και DVD δοκίμασα μου τα βγάζει σαν Mixed Media Disc και φυσικά δεν τα αναπαράγει.

Άν βγάλεις άκρη, δώσε και τα φώτα σου εδώ. :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...