loukas599 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 re paidia ekana tin anavathmiso kai dokimasa na paizo divx kai xvis se diafores ekdoseis meso tou media center kai tou pc mou kai de paizei tipota! me to pou patao anaparagogi pagonei i konsola den kanei tipota. vevea afto ginotan kai prin tin anavathmisi!Eno an valo kapoio diskaki. mou grafei media mixed cd alla den mpenei kan mesa. prin tin anavathmisi empeno sto dvd apla den evriske ta arxeia! kai emena to idio akouw mono ixo kai pagoni to xbox pou einai h ikona?
Donacgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ego den exo oute ixo! se kaliteri mira eisai! Orea ipovathmisi mas ekanan oxi anavathmisi
Donacgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 mia aporia, me flasharismeno 360 kai paixnidi pou sou exei steilei kapoios theios! mporeis na paixeis live?
xvagos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πρέπει να είστε Live για να κατεβάσει ένα επιπλέον update για Divx. Εμένα παίζουν κανονικά αλλά δεν δείχνει subtitles! Αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε και προηγουμένως με streaming απο PC. Σκατά αναβάθμιση... αμάν ποια ρε M$ τόσο δύσκολο είναι. 400 κωλόευρό κάνει το μηχάνημα και δεν μπορεί να δείξει σωστά Divx;
Donacgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ma enoeite oti imaste live gia na katevasei to update
loukas599 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πρέπει να είστε Live για να κατεβάσει ένα επιπλέον update για Divx. Εμένα παίζουν κανονικά αλλά δεν δείχνει subtitles! Αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε και προηγουμένως με streaming απο PC. Σκατά αναβάθμιση... αμάν ποια ρε M$ τόσο δύσκολο είναι. 400 κωλόευρό κάνει το μηχάνημα και δεν μπορεί να δείξει σωστά Divx; meso xbox live to katevasa to apdate kai to prostheto arxio geia videos pou leei mexri tora den exw kataferei na dw tainia dvix mono ena video clip doulepse kai mia duo tsontes. kala re tin palevoune?ti update kai malakies
gust Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ολες οι ταινιες μου divx παιζουν μια χαρα με το νεο update! Η αληθεια ειναι οτι μεσω xbmc (original xbox) εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας αλλα οπως και να εχει το 360 μπορει πλεον να παιζει divx! (παντα χωρις ελληνικους υποτιτλους!)
vsabbath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ολες οι ταινιες μου divx παιζουν μια χαρα με το νεο update!Η αληθεια ειναι οτι μεσω xbmc (original xbox) εχω καλυτερη ποιοτητα εικονας αλλα οπως και να εχει το 360 μπορει πλεον να παιζει divx! (παντα χωρις ελληνικους υποτιτλους!) me ensomatomenous sthn tainia tous upotitlous?
xvagos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 me ensomatomenous sthn tainia tous upotitlous? Μπα ούτε τότε... Θα τα σβήνει επίτηδες. Το άτιμο το XBOX360 μόλις βλέπει ελληνικά ή γενικά ότι αναφέρεται σε Greece παίρνει ανάποδες . Αφού δεν μας θέλει ρε, μπα σε καλό μας, με το ζόρι παντρειά;;;;
gust Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εννοειται οτι θα τους δειχνει! Δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι!
mixalisss Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 paides thelo ti gnomi sas tora pao na paro ena 360(to deutero) na paro to core sistima me 280 euro kai hdmi n na paro to core to palio me 200 ti lete?
hexenlord Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ερωτηση:τα χβοχ 1 παιχνιδια μεσα απο το Live και το σημερινο Update εχουν achievements?to halo 1 δλδ αν το πληρωσω θα εχει achievements?
afentiko7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δοκίμασε κανείς κανά h264 να μας πει τη γνώμη του?
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Σωστός αυτός που ανέφερε το xbmc, αυτές ήταν εφαρμογές, αυτή ήταν σωστή κονσόλα! Που έκανε παπάδες. Δεν πρόκειται να δούμε τέτοια πράγματα στις next-gen κονσόλες. Εναλλακτικά υπάρχουν και τα κινέζικα divx player με ελάχιστα ευρώ, που παίζουν όσο αντέξουν... Θέλω να βάλω κι εγώ το update τώρα, να δοκιμάσω. Βουρ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις