Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Guys help!!!!:cry:

πανω που επαιζα το biosock,crash-αρει και με πεταει στο dashboard.Βλεπω οτι στο status του dvd tray λεει opening και οτι το λαμπακι του 360 αναβοσβηνει συνεχομενα(οπως κανει οταν πατας το eject).το dvd tray ομως δεν ανοιγει εκεινη τη στιγμη.Απλα λεει opening στο status του dvd tray στο dashboard και το λαμπακι αναβοσβηνει συνεχως :shock:

Για να σταματησει να το κανει αυτο θα πρεπει να πατησω το πληκτο Α πανω στο status του dvd στο dashboard ή να πατησω το πληκτρο eject του 360.Δυστυχως ενω χθες μου το εκανε μονο μια φορα,σημερα μου το κανει συνεχεια!!:cry:

καμια βοηθεια;;;;

α ναι,το 360 το εχω 2 μηνες και το εχω φλασαρει εδω και κανα μηνα.Εχει το samsung MS25

Please help!!:shock:

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Meta apo molis 2 wres peksimatos tou Assassin's Creed mporw na pw me sigouria oti tetoia porwsi den eixa oute otan epaiza to Gears of War....ektos apo ta grafika,to bathos kai tin leptomereia pou exoun oi poleis/xaraktires paratirisa oti me to periballon allilepidroun akoma kai ''oi akres twn daktilwn'' analoga me to ti antikeimeno akoumpa otan skarfalwnei ...ti leptomereia kai ti fisiki thee mou :shock:....me to Halo 3 exw psiloksenerwsei me ta grafika giati den itan analoga tou Hype pou eixe dimiourgisei....epeksa kai gia kana diwraki to Mass Effect (exei polles epiloges kai thelei ligo xrono mexri na to sinithiseis)....tromero paixnidi kai poli cinematic....an kai prokeitai gia diaforetika eidh paixnidiwn to A.Greed exei klepsei tin kardia mou...pragmatika eine kati to prwtognwro!!!

Δημοσ.

Μόλις ξεμπέρδεψα και με το Halo3, πραγματικά τζάμπα τα 3 ευρώ του TDK. Μπορεί στο online να γίνεται κόλαση και να παίζει πολύς κόσμος, μπορεί το co-op να σπέρνει αλλά στο solo mode που έπαιξα είναι μία από τα ίδια. Μάπα τελείως. Όχι με το GoW αλλά ούτε με το Far Cry δεν μπορεί να συγκριθεί αυτό το πράγμα.

Τα γραφικά μάλλον μέτρια. Ή μάλλον, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν δικαιολογούν το hype. Κακώς κάθομαι κι ασχολούμαι.

Βάζω Assassin's Creed, αφού το Mass Effect το τέλειωσα, φοβερό παιχνίδι. Μένει πάντα να τελειώσω και το φοβερό Bioshock (το οποιο πάντα τυχαίνει και το παρατάω στα μισά).

Δημοσ.

Δεν εχω αγορασει καρτα απο το ebw αλλα διαφορα περιφερειακα και ολα ηρθαν οκ, την επομενη μερα.

Αν εισαι ευρωπη δηλωμενος και παρεις ευρωπαικη καρτα νομιζω πως ολα θα πανε καλα.

Δημοσ.
Μόλις ξεμπέρδεψα και με το Halo3, πραγματικά τζάμπα τα 3 ευρώ του TDK. Μπορεί στο online να γίνεται κόλαση και να παίζει πολύς κόσμος, μπορεί το co-op να σπέρνει αλλά στο solo mode που έπαιξα είναι μία από τα ίδια. Μάπα τελείως. Όχι με το GoW αλλά ούτε με το Far Cry δεν μπορεί να συγκριθεί αυτό το πράγμα.

Τα γραφικά μάλλον μέτρια. Ή μάλλον, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν δικαιολογούν το hype. Κακώς κάθομαι κι ασχολούμαι.

color]

ενταξει φιλε ειπαμε, οι αποψεις ειναι υποκειμενικες κτλ...αλλα εσυ το γ@μησες.Φτανεις να συγκρινεις τα πορτοκαλια με τις ντοματες...ακους εκει far cry...

Επισης "μαπα τελειως" το single?οκ.

Δημοσ.

Stormwatch ego otna esteila to Xbox mou stin germania gia service (ta gnosta kokkina lampakia) otan mou to epestrepsan mou eixan valei mesa sto kouti 1 karta gold gia ena mina kai doulepse kanonika. opote de pistevo na exeis provlima!

Δημοσ.
Παιδες, σημερα τελειωσε η Gold συνδρομη μου...

Ξερει κανενας αν υπαρχει περιπτωση να παρω 12μηνη συνδρομη (ξηστη) και να μην παιξει λογω region;;;

Εχει παρει κανενας απο ebw ;(Μαρουσι)

http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=6725

Εγω απο κει αγοραζω τις gold συνδρομες και ολα καλα.Στην επομενη μερα θα την εχεις σπιτι σου.Παρε αφοβα και δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα με region.

Δημοσ.

Mou espase o ena "autaki" apo tin timnoniera....

Analytikotera..

Exi 2 ypodoxes pou tin kratane...mou exi spasi h kato..nai men mpeni to autaki alla den kani kali epafi oste na mpori na dinei sima..yparxi kapia patenta?

Isxyei edo oti isxyei kai gia to ROD..diladi tin kaliptei h eggyisi tin timoniera?

Pos mporo na magnitoskopikso se kali piotita stigmiotipa?

Ginete meso tis videocameras h akoma kalitera meso tou pc kai tis kartas grafikon?

Δημοσ.
ενταξει φιλε ειπαμε, οι αποψεις ειναι υποκειμενικες κτλ...αλλα εσυ το γ@μησες.Φτανεις να συγκρινεις τα πορτοκαλια με τις ντοματες...ακους εκει far cry...

Επισης "μαπα τελειως" το single?οκ.

Είναι σχετικά γνωστό ότι για τα Halo έχω τις πλέον αρνητικές εντυπώσεις, οπότε η... υποκειμενικότητα πάει σύννεφο, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αν υπάρχουν πολλοί (απ' όσο διαβάζω στο Internet) που δεν καταλαβαίνουν προς τι το hype, εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί θεωρείται καλό παιχνίδι. Έχω παίξει δεκάδες δεκάδων FPS και τα Halo δεν θα τα έβαζα ούτε στα 20-30 πρώτα (άντε με εξαίρεση το Halo1, που για την εποχή του ήταν καλό αλλά και πρωτοποριακό, ειδικά στις κονσόλες).

Το Far Cry μπορεί να ήταν ατυχές παράδειγμα, αλλά μου ήρθε στο μυαλό επειδή η πρώτη πίστα του Halo3 ήταν μέσα σε ζούγκλα. Και ένα ήταν το FPS που μας έμαθε καλά τα τροπικά νησιά και τις ζούγκλες ;) (άσχετο αν παιχνίδια όπως το Soldier of Fortune ή το Vietcong είχαν κι αυτά ζούγκλες).

Το single player (σε σόλο, όχι co-op) εξακολουθώ να επιμένω ότι μου φάνηκε μάπα. Ίσως να βελτιώνεται αργότερα, αλλά οι καλές μηχανές FPS φαίνονται στα πρώτα 5-10', δεν περιμένω να φτάσω στα μισά του παιχνιδιού... μπας και μου αρέσει.

Κάτι το οποιο διάβαζα χθες σε πολλά user reviews για το Halo3 (και ομολογώ ότι δεν είχε περάσει απ' το μυαλό μου) ήταν η γνώμη ότι το παιχνίδι ίσως απευθύνεται περισσότερο σε casual -console- gamers, που δεν έχουν όρεξη να ανάγουν τα headshots και τις τακτικές σε... επιστήμη. Μπορεί να είναι και σωστή αυτή η άποψη, χωρίς να σημαίνει ότι όλοι όσοι το παίζουν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία (ή ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό με τους casual gamers).

Όπως και να' χει, ούτε εμένα πρόκειται να μου αλλάξουν τα μυαλά σχετικά με το Halo, ούτε και οι fan του παιχνιδιού θα συμφωνήσουν μαζί μου, οπότε δεν έχει νόημα να τρωγόμαστε γι' αυτό ή να το γυρίσουμε στο flaming. Σεβαστές όλες οι απόψεις.

Δημοσ.

nzeppos τι δυσκολία το έπαιξες? Aν το έπαιξες σε κανά νορμαλ και μιλάς είσαι απαράδεκτος! :P Hardcore στο solo και legendary στο co-op θέλει. Επίσης μπορείς να αυξήσεις ακόμα περισσότερο την δυσκολία ξεκλειδόνοντας και χρησιμοποιόντας skulls. Το ότι το παιχνίδι απευθύνεται περισσότερο σε casual -console- gamers το αφήνω ασχολίαστο. Και η μηχανή τι σε χάλασε? Τεσπά, ας μην το αναλύσουμε, είπαμε εισε προκατειλημένος παλιοπισάκιας :P. Δεκτον! :-)

Δημοσ.

Yparxei tropos na katevaseis to update wste na to grapseis se ena cd kai na to valeis sto 360 gia na kaneis tin anavathmisi kai telos ap' oti ematha ypostirizei kai divx video files swsta? An nai pws akrivws prepei na valeis ta divx files wste na ta paixei kanonika to xbox360???

Eyxaristw poly.

Δημοσ.
Είναι σχετικά γνωστό ότι για τα Halo έχω τις πλέον αρνητικές εντυπώσεις, οπότε η... υποκειμενικότητα πάει σύννεφο, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αν υπάρχουν πολλοί (απ' όσο διαβάζω στο Internet) που δεν καταλαβαίνουν προς τι το hype, εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί θεωρείται καλό παιχνίδι. Έχω παίξει δεκάδες δεκάδων FPS και τα Halo δεν θα τα έβαζα ούτε στα 20-30 πρώτα (άντε με εξαίρεση το Halo1, που για την εποχή του ήταν καλό αλλά και πρωτοποριακό, ειδικά στις κονσόλες).

Το Far Cry μπορεί να ήταν ατυχές παράδειγμα, αλλά μου ήρθε στο μυαλό επειδή η πρώτη πίστα του Halo3 ήταν μέσα σε ζούγκλα. Και ένα ήταν το FPS που μας έμαθε καλά τα τροπικά νησιά και τις ζούγκλες ;) (άσχετο αν παιχνίδια όπως το Soldier of Fortune ή το Vietcong είχαν κι αυτά ζούγκλες).

Το single player (σε σόλο, όχι co-op) εξακολουθώ να επιμένω ότι μου φάνηκε μάπα. Ίσως να βελτιώνεται αργότερα, αλλά οι καλές μηχανές FPS φαίνονται στα πρώτα 5-10', δεν περιμένω να φτάσω στα μισά του παιχνιδιού... μπας και μου αρέσει.

Κάτι το οποιο διάβαζα χθες σε πολλά user reviews για το Halo3 (και ομολογώ ότι δεν είχε περάσει απ' το μυαλό μου) ήταν η γνώμη ότι το παιχνίδι ίσως απευθύνεται περισσότερο σε casual -console- gamers, που δεν έχουν όρεξη να ανάγουν τα headshots και τις τακτικές σε... επιστήμη. Μπορεί να είναι και σωστή αυτή η άποψη, χωρίς να σημαίνει ότι όλοι όσοι το παίζουν ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία (ή ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό με τους casual gamers).

Όπως και να' χει, ούτε εμένα πρόκειται να μου αλλάξουν τα μυαλά σχετικά με το Halo, ούτε και οι fan του παιχνιδιού θα συμφωνήσουν μαζί μου, οπότε δεν έχει νόημα να τρωγόμαστε γι' αυτό ή να το γυρίσουμε στο flaming. Σεβαστές όλες οι απόψεις.

Ενα συν απο μενα σε αυτα που ειπε ο nzeppos.:shifty:..Κι εγω την ιδια απαθεια ενιωσα οταν πηρα το halo 3 μετα απο ολη αυτη την διαφημιση και την βαβουρα.:-)

Δημοσ.

re paidia ekana tin anavathmiso kai dokimasa na paizo divx kai xvis se diafores ekdoseis meso tou media center kai tou pc mou kai de paizei tipota! me to pou patao anaparagogi pagonei i konsola den kanei tipota. vevea afto ginotan kai prin tin anavathmisi!

Eno an valo kapoio diskaki. mou grafei media mixed cd alla den mpenei kan mesa. prin tin anavathmisi empeno sto dvd apla den evriske ta arxeia!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...