Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από play.com το παρήγγειλα, δεν ξέρω αν το έχουν φέρει στην Ελλάδα ακόμα (ειδικά για το 360). Θα προτιμούσα να έπαιρνα μόνο την ασύρματη κιθάρα αλλά...

Αυτό όμως που θέλω πραγματικά να πάρω είναι κάτι σαν αυτό:

doublerangev.jpg

Κρίμα που θα βγει μόνο για PS2.

Δημοσ.

kalispera paidia! Mia aporia. exo sindesi to xbox mou me ton ipologisti pou exei windows vista kai media cender! Loipon eno mporo na paixo mousiki kai kapoia video apo ton ipologisti mou de mporo me tipota na do tainies divx xvid. Iparxei tropos? an to exei kataferei kapoios as mou pei! To xbox de to exo piraxei katholou! einai opos pouliete! exo vrei afto

http://www.youtube.com/watch?v=_wlEBQ41IQA

alla de katalaveno ti kanei o tipos.

Δημοσ.
kalispera paidia! Mia aporia. exo sindesi to xbox mou me ton ipologisti pou exei windows vista kai media cender! Loipon eno mporo na paixo mousiki kai kapoia video apo ton ipologisti mou de mporo me tipota na do tainies divx xvid. Iparxei tropos? an to exei kataferei kapoios as mou pei! To xbox de to exo piraxei katholou! einai opos pouliete! exo vrei afto

http://www.youtube.com/watch?v=_wlEBQ41IQA

alla de katalaveno ti kanei o tipos.

για divx/xvid αυτο που θες ειναι το προγραμμα TVersity.

google it.

Δημοσ.

to programma to katevasa to egatestisa. alla de xero ti rithmiseis prepei na kano! opote molis pao apo to xbox sta video->computer-> kai kanei seurch de vriskei tipota. provlima sto connection mou vgazei

Δημοσ.

παιδια εχω ενα προβλημα!Προσπαθω να συνδεσω το pc με το 360 αλλα μου δειχνει στα status της συνδεσης limited or not conectivity.Χρησιμοποιησα το καλωδιο που ειχε το 360 μεσα και πρωσπαθω να το ενωσω σε μια καρτα δυκτιου της realtek και συγκεκριμενα ειναι η Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC.Στο xbox Οταν κανω τα τεστ κολαει στο ip address οπου βγαζει failed,και στο xbox αλλα και στο pc τα ip τα εχω στο automatic.

Το περιεργο ειναι οτι παλιοτερα τα ειχα συνδεσει και δεν ειχα κανενα προβλημα...τωρα δεν ξερω τι φταιει

Δημοσ.
παιδια εχω ενα προβλημα!Προσπαθω να συνδεσω το pc με το 360 αλλα μου δειχνει στα status της συνδεσης limited or not conectivity.Χρησιμοποιησα το καλωδιο που ειχε το 360 μεσα και πρωσπαθω να το ενωσω σε μια καρτα δυκτιου της realtek και συγκεκριμενα ειναι η Realtek RTL8139/810X Family PCI Fast Ethernet NIC.Στο xbox Οταν κανω τα τεστ κολαει στο ip address οπου βγαζει failed,και στο xbox αλλα και στο pc τα ip τα εχω στο automatic.

Το περιεργο ειναι οτι παλιοτερα τα ειχα συνδεσει και δεν ειχα κανενα προβλημα...τωρα δεν ξερω τι φταιει

Αν η κάρτα είναι auto-sensing δηλαδή καταλαβαίνει αν είναι straight η cross το καλώδιο τότε απλά πρέπει να ορίσεις εσύ Manually τις IP Διευθύνσεις και στο Xbox και στο PC ...

Π.χ. 192.168.1.1 στο PC και 192.168.1.2 στο 360.

Αν η κάρτα δεν είναι auto-sensing τότε πρέπει να προμηθευτείς Cross Εthernet καλώδιο Και να ορίσεις με τον ίδιο τρόπο τις IP.

Δημοσ.

το εφτιαξα τελικα παιδια,ευχαριστω για την βοηθεια

Να ρωτησω κατι αλλο τωρα,με το windows media player εκανα stream ολα οκ αλλα οταν θελω να δοκιμασω να κανω stream με το tversity δεν το βλεπει το xbox,δηλαδη εκει που παταω να βρει υπολογιστες δεν βρισκει τιποτα.Ο server του tversity τρεχει κανονικα

sorry για τις ασχετες ερωτησεις που κανω :-)

Δημοσ.
το εφτιαξα τελικα παιδια,ευχαριστω για την βοηθεια

Να ρωτησω κατι αλλο τωρα,με το windows media player εκανα stream ολα οκ αλλα οταν θελω να δοκιμασω να κανω stream με το tversity δεν το βλεπει το xbox,δηλαδη εκει που παταω να βρει υπολογιστες δεν βρισκει τιποτα.Ο server του tversity τρεχει κανονικα

sorry για τις ασχετες ερωτησεις που κανω :-)

Στην καρτελα ρυθμισεων του TVersity εαν το χβοχ σου συνδεεται με το pc με καρτα ethernet κανε τα εξης.

Ορισε ως ip την ip της καρτας δικτυου σου (μπορεις να την βρεις εαν δωσεις ipconfig σε παραθυρο dos)

Και επισης απο το firewall των windows ανοιξε την θυρα που επικοινωνει το προγραμμα με το χβοχ (το νουμερο ειναι το default που χρησιμοποιει το TVersity στις ρυθμισεις του)

Τελος εαν δεν το εχεις κανει ηδη βαλε στις εξαιρεσεις του firewall το tversity για να μην το εμποδιζει να κανει την συνδεση με το χβοχ.

Αυτα, λογικα θα εισαι οκ!:-)

[Τελος φροντισε πριν ξεκινησεις την διαδικασια για να δει το χβοχ σου το tversity να κανεις disconnect την προηγουμενη συνδεση με τον υπολογιστη απο την καρτελα system του χβοχ!]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...