MiltoZ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Όσοι βλέπετε ότι ζορίζεται να διαβάσει το Mass Effect και κάνει κολλήματα, καθαρίστε το system cash και (αν δεν φταίει το δισκάκι) θα φτιάξει. Για καθαρισμό του cache πας System blade -> memory και πατάς Y - X X LB RB XX - OK.
dkmaster Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα updates της MS. αν κάνω update σε κονσόλα με firmware παίζει να μου κλειδώσει το dvd - rom ή τέλος πάντων να μην μπορώ να παίξω backup και αν ναι τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;
stavrossak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά δείτε το βιντεάκι που έγραψα στο assasin's creed. Την ώρα που πηγαίνω να σώσω έναν πολίτη αρχίζουν οι στρατιώτες να ανεβαίνουν στο κλουβί με τις κότες και να βαράει ο ένας τον άλλο στην προσπάθειά τους να ανέβουν όλοι στο κλουβί!!! Αδιαφορώντας φυσικά για μένα! Έπεσε πολύ ξύλο! LOL http://www.youtube.com/watch?v=qkck_vbaI28 Πέρα από την πλάκα όμως το παιχνίδι είναι εξαιρετικό. Δεν χορταίνω να το παίζω.Και οι αποστολές γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Τρομερά σχεδιασμένες πόλεις και απίστευτη ελευθερία κινήσεων. Μόλις ανέβηκα στο παραλιακό κάστρο στην Acre.Απίστευτη θέα...
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Mass Effect τέλος. Καλό ήτανε αλλά θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερο. Άσχετο αλλά ποτέ και κανένα διαστημοπαιχνίδι δεν θα ξεπεράσει το ανεπανάληπτο Freespace2.
pinakas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Mass Effect τέλος. Καλό ήτανε αλλά θα ήθελα να ήταν λίγο μεγαλύτερο. Άσχετο αλλά ποτέ και κανένα διαστημοπαιχνίδι δεν θα ξεπεράσει το ανεπανάληπτο Freespace2. 1.Πόσες ώρες σου πήρε περίπου για να το τελείώσεις ? 2.Τελικά έχει σημαντικό πρόβλημα με το framerate ?
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Νομίζω γύρω στις 45 ώρες καθαρού παιχνιδιού (δεν έχασα πολλές φορές, οπότε μιλάμε το πολύ για 60 ώρες πραγματικού χρόνου). Πρακτικά πρέπει να έκανα σχεδόν τα πάντα γιατί έπιασα gamescore γύρω στο 600/1000 αν θυμάμαι καλά (χωρίς να κάθομαι και να κυνηγάω τα achievements). Αν κάποιος δεν κάτσει να κάνει όλα τα side quests, θεωρητικά μπορεί να το ξεμπερδέψει σε καμια 30αριά ώρες. Το πρόβλημα με το framerate δεν εμφανίζεται συχνά και γίνεται ενοχλητικό σε κάποιες λίγες μάχες μόνο. Προσωπικά δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα (ακριβώς επειδή ήταν αρκετά σπάνιο). Μου έκανε όμως εντύπωση ότι όσο προχώραγα το παιχνίδι, τόσο εντονότερο γινόταν. Ίσως είχε να κάνει με την ποιότητα των βρωμο-intenso (δεν ξαναπαίρνω ποτέ πια, ακόμα και το Assassin's Creed άρχισε να βγάζει unreadable disc), ίσως να είχε να κάνει και με την cache μνήμη του 360 (τελικά δεν εφάρμοσα το κόλπο για να την καθαρίσω).
gust Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 60 ωρες μου ακουγονται πολυ καλα!Δεν θα το ελεγα και μικρο! Τελικα τα καλυτερα dvd ειναι τα tdk και verbatim?
vsabbath Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 60 ωρες μου ακουγονται πολυ καλα!Δεν θα το ελεγα και μικρο!Τελικα τα καλυτερα dvd ειναι τα tdk και verbatim? verbatim MONO
p3tran Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 παιδες οσο περιεργο κι αν ακουγεται, το mass effect τρεχει αποκλειστικα απο το dvd. ο σκληρος δεν χρησιμοποιειται, δεν υπαρχει για αυτο το game. (εκτος profile/save, που ειναι δουλειες του λειτουργικου ετσι κι αλλιως και οχι του game) ετσι λοιπον, η κατασταση του dvdrom σας και ακομα περισσοτερο η κατασταση του δισκίου σας παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο στο πως θα παιζει το game για τον καθενα σας απο οσο φανταζεστε. εγω προσωπικα ειδα σημαντικη διαφορα αλλαζοντας xbox και χρησιμοποιωντας το ιδιο game disk: το ενα drive εχει δουλεψει χιλιαδες ωρες, το αλλο μερικες δεκαδες. διαφορα: σημαντικη. η m$ πιανεται μονη της μαλακας που βαζει εταιρειες σαν την bioware να στριμωχνονται με τα ηλιθια specs της. κανεις rpg ανθρωπε μου? χρησιμοποιησε το σκληρο κανονικα 100%. rpg απο dvd το 2007.... η ολοκληρωση της καθυστερησης..
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ε ναι, δεν είπα ότι είναι μικρό το Mass Effect, αλλά ότι θα το προτιμούσα μεγαλύτερο. Για την ακρίβεια είναι σχετικά μικρό αν ασχοληθείτε μόνο με τα primary objectives (και μερικά secondary). Έτσι όμως δεν θα μπορέσετε να ανεβάσετε levels για να γίνει ευκολότερη η ζωή σας στο τέλος, ούτε θα μαζέψετε αρκετά λεφτά για να πάρετε καλά items. Από την άλλη αυτές οι 50-60 ώρες μου φάνηκε ότι πέρασαν γρήγορα, γιατί έπεσε το λιώσιμο του ελέους, μιλάμε για καθημερινό 5ωρο Mass Effect και βάλε. Τώρα πια δεν έχω τι να παίξω... τουλάχιστον μέχρι να πάρω Verbatim για το Assassin's Creed.
nzeppos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Λίγο PES2008, λίγο NBA 2k8 (τι φοβερό παιχνίδι), πέρασε η ώρα. Όμως αυτό που θα κάνω είναι να συνεχίσω το Bioshock και να προσπαθήσω να το τελειώσω μέχρι να έρθει το GH3 που μόλις παρήγγειλα (με την ασύρματη Les Paul εννοείται). Θα έχω 2 κιθάρες πια και έχουν να πέσουν κάτι διπλά... πωωωωω.
Freakster Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Παραγγελία απο εξωτερικό ή το βρήκες ελλάδα; Λολ @ recent experience in pro
snik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 παιδια μια ερωτησε...εχω το παλιο χβοχ χωρις hdmi και λεω να παρω αυτην την τηλεοραση http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168557 Την εχει κανεις σας?Λογικα με θυρες πρεπει να ειμαι ok εχω και το απλο component καλωδιο αλλα και vga
Προτεινόμενες αναρτήσεις