Eagle_IIz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 paidia theli na bri enas filos moy to Samsung SH-D163 kai na tou ala3i to firmware 3erete se poia magazia tha to bri edo stin ellada?? an den uparxi to sugkekrimeno montelo kapoio alo pou na mas kanei tin idia doulia me to d163???euxaristo
nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Εγώ πάντως δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω. Έφτασα ήδη level 35 και συνεχίζω (όλα αυτά πρακτικά μόνο με secondary objectives, την κύρια ιστορία πολύ λίγο την έχω προχωρήσει). Τι έχουμε να δούμε ακόμα δηλαδή...
snik Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 καλα το mass effect ειναι κολημα...στην αρχη το θεωρουσα βαρετο επειδη δεν ειχα συνηθισει πως λειτουργει η journal με το που εμαθα λιγακι πως λειτουργει και τι παιζει με την ιστορια κολησα
MiltoZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Άστα nzeppos κι εγώ μια από τα ίδια. Το σουκού με ρούφηξε τελείως. Η χαρά του παιδιού. Κι εγώ level 35 είμαι. Το βραδάκι πάλι. Μόλις μάζεψα και το πρώτο μου μήριο και αγόρασα με 3 κατοστάρικα ένα assault τούμπανο έτσι για να το χαρώ. Μου ζήτησε και η Liara να ξεκαθαρίσω την κατάσταση με την Ashley και αναγκάστηκα να διαλέξω.
p3tran Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 παιδες μη παραπονιεστε αν οι κοπιες σας δεν παιζουν τοσο καλα οσο θα επρεπε. οποιος παρατηρησει το dvd drive θα δει ευκολα οτι δουλευει ασταματητα. παρτε και καννα original..
xvagos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 παιδες μη παραπονιεστε αν οι κοπιες σας δεν παιζουν τοσο καλα οσο θα επρεπε.οποιος παρατηρησει το dvd drive θα δει ευκολα οτι δουλευει ασταματητα. παρτε και καννα original.. Ax άστα φίλε μάλλον δεν τους έχει τύχει να παίζεις Metal Gear Solid στο PS. Να έχεις πωρωθεί και να έχεις φτάσει κάπου στη μέση του παιχνιδιού. Εκεί που βασανίζουν τον Snake και πρέπει να αντέξει για να σώσει την Meryl. Και ΜΠΑΜ... να σου κολλάει το αντιγραμμένο CD που σου είχε φτιάξει ο πειρατής. Και να βλαστημάς όλο του το σόι και να κλαις με μαύρο δάκρυ... Από τότε τα ΚΑΛΑ games, αυτά που είμαι φανατικός και θέλω να τα τερματίσω, τα αγοράζω ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ. Η ψυχική μου υγεία αξίζει πολύ, πολύ περισσότερo από 70?.
Freakster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά έχετε ακούσει τίποτα αν θα έρθει το guitar hero ελλάδα, την παρασκευή που κυκλοφορεί;; Επίσης guitar hero, mass effect ή call of duty?? :s
nzeppos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το CoD4 έχει νόημα αν σκοπεύεις να το παίξεις online, γιατί το single player campaign τελειώνει μέσα σε 5-6 ώρες το πολύ. Το online του όμως πραγματικά σπέρνει, επιτέλους έβαλαν και rankings όπως στο Battlefield 2 και δεν παίζουμε πια για να... περνάει η ώρα (τουλάχιστον στο PC αυτό γίνεται, δεν έχω δει το online του 360). Το GH3 είναι εγγύηση, αν και νομίζω ότι όποιος έπαιξε τα προηγούμενα θα του φανεί μία από τα ίδια. Το "διπλό" του όμως είναι εξαιρετικό. Προσωπικά θα περίμενω πρώτα να βγει και το Rockband και μετά θα αποφασίσω ποιό θα αγοράσω (το Rockband ξέρετε αν θα έχει δική του κιθάρα ή θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κι αυτές του GH3?) To Mass Effect είναι απλά όλα τα λεφτά, ειδικά για τους φίλους της sci-fi βιβλιογραφίας. Είναι πολύ προσεγμένο από κάθε άποψη. Εγώ ψηφίζω και τα 3!
Freakster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Nzeppo απο οτι φαινεται θα πρεπει να τα αγορασω και τα τρια (το cod για το multi, το guitar hero γιατι μετανοιωσα που δεν αγορασα κανενα απο τα δυο πρωτα και το mass effect γιατι φαινεται πως τα σπαει.) :S Θα τη βγαλω χωρις χριστουγεννιατικο δεντρο φετος, μπροστα στην τιβι :S Thx for the tip (περισσοτερο ταρακουνημα να συνειδητοποιησω την κατασταση ηταν )
christos.p25 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 re seis, ti xalia grafika einai auta tou need for speed pro racing sto 360??! milame gia xali mauro, to exw kai me vga cable klp kai vlepw kati jagged lines pou vgazoun mati! den exei katholou antialising? sto ps3 pou eida videakia mia xara fainotane... strange.. san beta ekdosi einai lol
kopa88 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 (επεξεργασμένο) EDIT:Διαγραφη Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2009 από kopa88
christos.p25 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 kopa88 to .dnl den einai format apothikeushs cd dvd opws ta .iso p.x. isws na sto stelnei etsi kai esy na prepei na metonomaseis thn kataliksh tou, dokimase deksi klick open kai dialekse na to anoiksei me winrar.
psilos78 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 To προβλημα με το δικο μου xbox ειναι οτι παιζω gears of war και εκει που παιζω μια χαρα μου πεταει error clean the cd μου εχει σπασει τα νευρα μαλλον το dvdrom της microsoft τα κλανει και μου το εκανε και με αλλο ενα game, αντε να βρεις ακρη και παλι καλα δεν το εχο flashari
Προτεινόμενες αναρτήσεις