frou-frou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Για όσους θέλουν xbox360 νέο που θεωρείται πιό αξιόπιστο από τα δικά μας ας πάρουν την premium edition στα 349 με το forza. Έχει την falcon motherboard μέσα. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα πολύ πιο νέα Arcade core. Λέγεται ότι είναι πολύ δροσερά σε σχέση με ταδικά μας.
christos.p25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 φίλε frou frou, εγώ έχω arcade core lot 736, υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ αν έχω falcon η όχι;;
frou-frou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Μόνο αν το ανοίξεις και δείς την mother μάλλον. Δεν ξέρω άλλο τρόπο.
p3tran Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 φίλε frou frou, εγώ έχω arcade core lot 736, υπάρχει κάποιος τρόπος να δώ αν έχω falcon η όχι;; μαλλον απο lot 734 και πανω ειναι 65αρια. τουλαχιστον τα arcade.
christos.p25 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 οκ ευχαριστώ, βασικά όταν παίζω για 3 ώρες π.χ. και βάζω πίσω το χέρι στα ανεμιστήρια του είναι το ίδιο ζεστός ο αέρας όπως π.χ. του υπολογιστή πίσω απο το τροφοδοτικό, ζεστούλικος αλλά όχι και καυτός.
frou-frou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 1 χαρά είσαι. Μην μιλάς καθόλου που τσίμπησες τέτοιο κομμάτι. Έλα να δείς τα παλιά τα δικά μας και μετά μου λές. Ζεσταίνουν απίστευτα το χώρο. Δεν χρειάζομαι καλοριφέρ κοντά μου. Χαχαχα Καταλαβαίνεις την ζέστη που βγάζουν όταν μπένεις στο δωμάτιο. Αυτά τα υπερβολικά ποσά θερμότητας δεν υπάρχουν σήμερα στα πολύ νέα από 734 και πάνω όπως λέει ο p3tran.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδες ειπα και εγω να ασχοληθω με το XBOX Live και εκανα 2 accounts ενα Αμερικανικο και ενα Ιρλανδικο. Που ειναι το προβλημα; Οτι και στα δυο καποια demos ειτε μου βγαζει μηνυμα λαθους οταν παω να τα κατεβασω ειτε μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμα στο location που βρισκομαι!!! Αυτο συγκεκριμενα συμβαινει με τα condemned,pro2008,bioshock και καποια αλλα! Για δωστε λιγακι τα φωτα σας οι παλιοτεροι...
koulouri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 1)Όλες σπάνε2)καμιά 60ρούμπα αλλά κ πιο φθηνά, όχι όμως πιο πολλά γιατί είναι κλεψιά 3)Ναι μπορείς και με αυθεντικά κ με μη να παίζεις. 4)Ναι μπορείς αλλά θα χρειαστείς VGA καλώδιο που πωλείτε εξτρά για να συνδεθεί στο βύσμα του Monitor. 5)Πάρε κάποιο elite πακέτο, καταπροτίμηση με το halo. Πηγα σε 1 τυπα και μου ειπε 90? και πειραζει το firmwire ( καπως ετσι το ακουσα .. δεν πρεπει να ειχε και προφισιενσυ μαλλον :Ρ ) και μου ειπε οτι δεν ανοιγει το μηχανημα , οποτε δεν χανει την εγγυηση.. ισχυει κατι τετοιο? Και μου ειπε οτι το καλωδιο για την συνδεση με την οθονη του PC ειναι extra... Ερωτηση : Ολες οι οθονες μπαινουν στο XBOX360 για να σου δωσουν την υψηλη ευκρυνεια?
vsabbath Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Πηγα σε 1 τυπα και μου ειπε 90? και πειραζει το firmwire ( καπως ετσι το ακουσα ..δεν πρεπει να ειχε και προφισιενσυ μαλλον :Ρ ) και μου ειπε οτι δεν ανοιγει το μηχανημα , οποτε δεν χανει την εγγυηση.. ισχυει κατι τετοιο? Και μου ειπε οτι το καλωδιο για την συνδεση με την οθονη του PC ειναι extra... Ερωτηση : Ολες οι οθονες μπαινουν στο XBOX360 για να σου δωσουν την υψηλη ευκρυνεια? se oles tis othones pou exoun ypodoxi d-sub & dvi
koulouri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 se oles tis othones pou exoun ypodoxi d-sub & dvi http://www.gigabit.com.au/images/productimages/64-29150091-NTK.jpg εμενα εχει αυτο το μπλε oποτε μαλλον κανει.. Οσο γι αυτο που μου ειπε ο τυπας?Για την εγγυηση και για τα 90? ?
p3tran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδες ειπα και εγω να ασχοληθω με το XBOX Live και εκανα 2 accounts ενα Αμερικανικο και ενα Ιρλανδικο. Που ειναι το προβλημα; Οτι και στα δυο καποια demos ειτε μου βγαζει μηνυμα λαθους οταν παω να τα κατεβασω ειτε μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμα στο location που βρισκομαι!!! Αυτο συγκεκριμενα συμβαινει με τα condemned,pro2008,bioshock και καποια αλλα! Για δωστε λιγακι τα φωτα σας οι παλιοτεροι... βρηκες κι εσυ την περιοδο.. αυτη τη στιγμη (και εδω και καποιο καιρο) εχουμε φαει το φιλτρο των γερμανων ελλειψη xbox live Ελλαδας. οι γερμανοι εχουν πολυ αυστηρη νομοθεσια σχετικα με τη βια στα videogames και οτι εχει μεσα αιμα και πολυ σφαγη απαγορευεται. οποτε gears, condemned, bioshock κλπ τα ξεχναμε. και σαν demos, και σαν DLC. κι αν δεν αλλαξει αυτη η μαλακεια σχετικα συντομα, θα φαμε πακετο και με τα DLC του ninja gaiden 2. *βεβαια υπαρχει τροπος να τα παρακαμψεις ολα αυτα, αλλα και πρεπει να σκαμπαζεις μερικα πραγματα, και να εχεις την ορεξη να ασχοληθεις, και να εχεις και υπομονη.. δηλαδη ..πακετο
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 βρηκες κι εσυ την περιοδο.. αυτη τη στιγμη (και εδω και καποιο καιρο) εχουμε φαει το φιλτρο των γερμανων ελλειψη xbox live Ελλαδας. οι γερμανοι εχουν πολυ αυστηρη νομοθεσια σχετικα με τη βια στα videogames και οτι εχει μεσα αιμα και πολυ σφαγη απαγορευεται. οποτε gears, condemned, bioshock κλπ τα ξεχναμε. και σαν demos, και σαν DLC. κι αν δεν αλλαξει αυτη η μαλακεια σχετικα συντομα, θα φαμε πακετο και με τα DLC του ninja gaiden 2. *βεβαια υπαρχει τροπος να τα παρακαμψεις ολα αυτα, αλλα και πρεπει να σκαμπαζεις μερικα πραγματα, και να εχεις την ορεξη να ασχοληθεις, και να εχεις και υπομονη.. δηλαδη ..πακετο Τι να πεις βρε συγγαυρε..αιωνιος γκαντεμης! Και καλα τα bioshock,condemned κτλ ειναι λογω της βιας...το pro2008 γιατι δεν μου το κατεβαζει; Επειδη βιαζει την αισθητικη μας σαν παιχνιδι; Υ.Γ Για το τροπο που λες αμα εχεις χρονο και διαθεση στειλε μου ενα pm.
p3tran Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Υ.ΓΓια το τροπο που λες αμα εχεις χρονο και διαθεση στειλε μου ενα pm. http://www.nextgen.gr/forum/showthread.php?t=732 ;]
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Danke που θα ελεγαν και οι φιλοι μας οι Γερμανοι!
Freakster Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 παιδια, βοηθήστε με ένα λεπτό και δε ξέρω τι να κάνω... Μου ξέμεινε μια τιβι, 26 ιντσων lg και ειπα να τη συνδέσω με το 360. Τη συνδεσα με το vga αλλα επειδή ειναι αναλυσης 1366χ768 εχω μια μαυρη μπαρα που φαινεται στα παιχνιδια που δε χρησιμοποιειται απο το 360 :S Απο τις επιλογες της τιβι εχει μια επιλογη να παιζει σαν 1360x768 :S Να επιλέξω αυτό ή να μείνω με την μαύρη μπάρα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις