Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι εννοείς είπαν ότι δεν το φτιάχνουν ? Θα μας τρελλάνουν ?

προφανως για να παιζει καμια 30αρια dual layer που λεει ο ισοβιτης, ειναι ανοιγμενο το 360,

και προφανως επισης για να του αρνηθουν εγγυηση, θα φαινεται και οτι ειναι ανοιγμενο...

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Τι εννοείς είπαν ότι δεν το φτιάχνουν ? Θα μας τρελλάνουν ?

πήρα τηλ, της ειπα 3 κοκκινα λαμιόνια, μου λέει έχτε ανοίξει μόνος σας τη κονσόλα? της λέω ναι , και θα ήθελα να την επισξευάσετε, και να μου πείτε την τιμή επισκευής, αα μου δεν θα την δεχτούν δηλαδή και να τη στείλετε θα σας την γηρίσουν πίσω, μα της λέω κοίτα να δεις, δεν ζητάω να την καλύψετε με την εγγύηση σας, θα πληρώσω το repair αλλά πρέπει να την επισκευάσετε γιατι πολύ απλά διαβάζω στο νέτ οτι το συγκεκριμένο error είναι δικό σας κατασκευαστικό λάθος, και μου απαντάει οτι πολύ απλά και να τη στείλω θα μου τη γυρίσουν πίσω.... (για άλλη μια φορά!)

Νομίζω οτι δεν της είπα κατι περίεργο ή έστω να προσπαθήσω να το καλύψω, όμως και πριν κάτι χρόνια που είχα το ps2 και το είχα ανοίξει όταν φρίκαρε η κονσόλα πήγα και ρώτησα και μου είπαν απλά οτι θα το φτιάξουν αλλά δεν θα είναι δωρεάν γιατι έχω βγεί απο την εγγύηση... και νομίζω κάθε εταιρία έτσι δουλεύει...

επιτρέπετε ολόκληρος κολοσσός να μη δέχετε το προίον της πίσω για επισκευή? εδώ π΄χ η quest πρίν κάτι μήνες πήρε τη καραμονταρισμένη vga μου (και καμένη) και την άλλαξαν αν και έγραψαν πάνω επισκευή, και βέβαια πλήρωσα και καλά την επισκευή...

τεσπα τέλος με προιόντα της ms, υπάρχουν και άλλοι...

(φυσικά γνώμη μου, τα παραπάνω)

Δημοσ.
προφανως για να παιζει καμια 30αρια dual layer που λεει ο ισοβιτης, ειναι ανοιγμενο το 360,

και προφανως επισης για να του αρνηθουν εγγυηση, θα φαινεται και οτι ειναι ανοιγμενο...

εδώ ειναι το θέμα, δεν ζήτησα κάλυψη εγγύησης, κοίτα το παραπάνω

Δημοσ.

nzeppos συμφωνώ με αυτά που λες. Για το AC πιστεύω ότι άμα αρέσουν σε κάποιον τα sandbox games είναι δύσκολο να μην σου αρέσει κι' αυτό με την έννοια ότι αισθάνεσαι ότι έχεις την ελευθερία να κάνεις ότι γουστάρεις και όταν αυτό συνδιάζεται με ένα πολύ πειστικό περιβάλλον γίνεται πολύ immersive όπως είπες κι εσύ. Διατηρώ όμως κι εγώ τις επιφυλάξεις μου γιατί δεν έχω προλάβει να το παίξω πολύ και ίσως όντως στην πορεία να γίνεται επαναλαμβανόμενο. Αρκετά όμως με το AC. Ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην Citadel :-D

p.s. δεν ήταν ακριβώς turn-based τα kotor, μπορούσες να τα παίξεις εσύ έτσι με pause. H διαφορά είναι ότι έπαιζες και με τους υπόλοιπους του team, ενώ στο Mass Effect αυτό το κάνεις έμμεσα. Πάντως έχουν πολλά κοινά (αλλά και καμία σχέση) :-)

Δημοσ.

ε οκ, δεν νομιζω οτι αν ησουνα εσυ η microsoft θα δεχοσουν να επισκευαζεις χακαρισμενες κονσολες οι οποιες χρησιμοποιουνται (οταν λειτουργουν) για να σε κλεβουν.

αμα θες λυση, υπαρχει. αμα θες απλα να γκρινιαξεις για την m$, βρες αλλο τροπο γιατι σε αυτο δεν εχεις καθολου δικιο.

Δημοσ.
ε οκ, δεν νομιζω οτι αν ησουνα εσυ η microsoft θα δεχοσουν να επισκευαζεις χακαρισμενες κονσολες οι οποιες χρησιμοποιουνται (οταν λειτουργουν) για να σε κλεβουν.

αμα θες λυση, υπαρχει. αμα θες απλα να γκρινιαξεις για την m$, βρες αλλο τροπο γιατι σε αυτο δεν εχεις καθολου δικιο.

δεν γκρινιάζω, έχω αρκετοί εμπειρία με αρκετές μεγάλες εταιρίες (Toshiba, Samsung, Acer, Sony κα) οι οποίες πάντα δέχοντε τα προιόντα τους πήσω, ασχέτος εγγύησης, φυσικά με το αντίτιμο για επισκευή,

αυτή είναι γνώμη σου, αυτό είναι γνώμη μου, γιατί δεν νομίζω η ms να μη δέχτηκε τα 400 +45+60+ 250 περίπου ευρό για games που της έδωσα για τα προιόντα της... και στη τελική πάρτο δες το και γύρνατο πίσω

anyway όλα καλά :) τέλος θέματος γιατί πηγαίνουμε αλλού

Δημοσ.
δεν γκρινιάζω, έχω αρκετοί εμπειρία με αρκετές μεγάλες εταιρίες (Toshiba, Samsung, Acer, Sony κα) οι οποίες πάντα δέχοντε τα προιόντα τους πήσω, ασχέτος εγγύησης, φυσικά με το αντίτιμο για επισκευή,

αυτή είναι γνώμη σου, αυτό είναι γνώμη μου, γιατί δεν νομίζω η ms να μη δέχτηκε τα 400 +45+60+ 250 περίπου ευρό για games που της έδωσα για τα προιόντα της... και στη τελική πάρτο δες το και γύρνατο πίσω

anyway όλα καλά :) τέλος θέματος γιατί πηγαίνουμε αλλού

ξαναλεω οτι ειναι απλα αδιανοητο να περιμενεις να σου επισκευασει η m$ χακεμενη κονσολα. δεν ειναι τοσο χαζοι οσο νομιζεις, και το "παρομοιο" παραδειγμα σου με την καρτα γραφικων απεχει οσο η γη απο το φεγγαρι.

σου ειπα οτι υπαρχει λυση, αλλα δεν ειδα να σε ενδιαφερει αυτο, οποτε μαλλον ισχυει το δευτερο.. ;)

p.s. 400 το 360, 45 το joypad, 60 to live, τα 250 τι ειναι? ε μη μου πεις οτι <<χρεωσες>> και τα πειρατικα σου δισκακια στην m$, καθως και τα καμμενα (!!!). απλα LOL!

Δημοσ.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου αρνηθούν την επισκευή... Το hacking στην κονσόλα ΣΟΥ είναι νόμιμο. Το ότι δεν καλύπτει η εγγύηση είναι αυτονόητο κ δεν χωράει συζήτηση.

Δημοσ.

εχουν το δικαιωμα φιλε μου, γιατι η m$ λεει ξεκαθαρα στους ορους της οτι αν η κονσολα ανοιχτει, παιρνεις τα @@ μου.

Δημοσ.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι το Mass Effect είναι καλύτερο από τα KOTOR (ειδικά για μένα που δεν μου πολυαρέσει το σύμπαν του Star Wars).

Σωστό αυτό που είπες για το turn-based, απλώς εγώ έπαιζα το KOTOR με τόσο πολύ pause που μου θύμιζε πιο πολύ το... UFO παρά π.χ. το Diablo.

Μόλις κατάλαβα πώς ακριβώς δουλεύουν τα upgrades στο Mass Effect, τη βάψαμε! Τόσο καιρό είχα την εντύπωση ότι όλα εγκαθίστανται αυτόματα και μπορούμε να έχουμε όσα upgrades θέλουμε σε κάθε item. Έπρεπε να φτάσω level 15 για να το καταλάβω, τι κριάρι.

Άσχετο, το δεξιά στο D-Pad τι κάνει? Το πάνω είναι "Go to place", το αριστερά "Reassemble", το κάτω μου φαίνεται "Hold this place". Αλλά το δεξιά τι κάνει?

Δημοσ.
εχουν το δικαιωμα φιλε μου, γιατι η m$ λεει ξεκαθαρα στους ορους της οτι αν η κονσολα ανοιχτει, παιρνεις τα @@ μου.

Tι ακριβώς λεει? Λένε ότι σου κόβουν το support? Λέει ότι δεν σε καλύπτει ή εγγύηση?

Λέει ότι αν την ανοίξεις πάπαλα ή αν την χακέψεις πάπαλα? Γιατί ανοιγμένη κονσόλα η m$ την δέχεται κανονικά!

Δημοσ.

Τι αναφέρει στους όσους? Υπάρχει κάποια σελίδα με τους όρους να τους διαβάσω? (η καλύτερα διάβασε τους εσύ κ αν βρεις κάτι σχετικό πες μου)

Δημοσ.

δεν θα κατσω τωρα να φυλλομετραω ρε wolfy. θυμαμαι οτι ελεγε ξεκαθαρα το 2005 οτι αν η κονσολα ειναι ανοιγμενη (tampered, αν θυμαμαι καλα), ή ακομα και επισκευασμενη απο αλλον εκτος microsoft εχουν το δικαιωμα να αρνηθουν καθε επισκευη.

και αυτα τοτε, που μετα τις 30 μερες πληρωνες (αμερικη). ποσο μαλλον τωρα που δεν πληρωνεις τιποτα..

αν δεν με πιστευεις (LOL) αντε ψαξε στο xbox.com. ειμαι σιγουρος οτι θα τα λεει κι εκει αυτα και πολλα ακομα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...