privateer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 paidia mporei na me voithisei kapios sto provlima mou sxetika me tin pistotikh pou exw grapsei pio panw i na min 3anarwtisw???? ούτε εμένα δέχεται την πιστωτική μου. οπότε αν δεν έχουμε ελληνικό marketplace ξεχασέτο. Πάντως κάτι ακούγεται για Γενάρη πλευρα
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ωραία, άρχισαν τα unreadable disc με τα Intenso που πήγα και πήρα. Verbatim και πάλι Verbatim, ειδικά για το Mass Effect που η κεφαλή διαβάζει σαν διάολος (και το λιώσιμο είναι στάνταρ πολύωρο).
MiltoZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Πάντως ρε παιδιά το Assassins Creed για μένα δεν είναι για 7ρια 8ρια που του βάζουν. Για μένα είναι 9ράκι εύκολα.
xvagos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Πάντως ρε παιδιά το Assassins Creed για μένα δεν είναι για 7ρια 8ρια που του βάζουν. Για μένα είναι 9ράκι εύκολα. Ναι κρίμα. Ειδικά το Eurogamer με 7/10. Το Gamespot 9/10. Τι γίνεται τελικά με αυτό το game είναι καλό ή δεν είναι. Αξίζει η αγορά του ή όχι; Το περιμέναμε πως και πως από την E3 και μετά. Αλλά τελικά ισχύει η παροιμία "Όπου ακούς πολλά κεράσια...
MiltoZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ναι κρίμα. Ειδικά το Eurogamer με 7/10. Το Gamespot 9/10. Τι γίνεται τελικά με αυτό το game είναι καλό ή δεν είναι. Αξίζει η αγορά του ή όχι; Το περιμέναμε πως και πως από την E3 και μετά. Αλλά τελικά ισχύει η παροιμία "Όπου ακούς πολλά κεράσια... Σε άλλους αρέσει πολύ, άλλοι το βαριούνται γρήγορα. Εγώ ανοίκω στην πρώτη κατηγορία. Δες ένα απόσπασμα από το review του ign-au: "There is a clear formula to the gameplay, but this is a game that makes the most of a few really great ideas. We love it, but you might not." Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να σε αφήσει αδιάφορο. Τα γραφικά του (και το animation) είναι το λιγότερο εντυπωσιακά.
privateer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Για αγορά όπως φαίνεται δεν αξίζει ιδίως όταν βγαινει σε λίγο το Mass Effect. Κλασσικό rental game είναι το AC
anamenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ούτε εμένα δέχεται την πιστωτική μου. οπότε αν δεν έχουμε ελληνικό marketplace ξεχασέτο. Πάντως κάτι ακούγεται για Γενάρη πλευρα Thanks Privateer!
nodas_21greek Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ωραία, άρχισαν τα unreadable disc με τα Intenso που πήγα και πήρα. Verbatim και πάλι Verbatim, ειδικά για το Mass Effect που η κεφαλή διαβάζει σαν διάολος (και το λιώσιμο είναι στάνταρ πολύωρο). Δυστυχώς φίλε μια από τα ίδια είχα πάθει κι εγώ. Είχα πανικοβάλει όλο το φόρουμ τότε. Πολύς θόρυβος και πολλά "clean disc". Τελικά το γύρισα σε tdk 18 ευρά τα 10 στο πλαίσιο και ειμαι μια χαρά. Τα διαβάζει όπως και κάτι άλλα verbatim που έχω. Τουλάχιστον τα διάβαζε το pc τα ιντενσο και μπορούσα να τα αντιγράψω μετά σε tdk.
Federer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Παιδια μια ερωτηση προτου το φλασαρω... 1)Με φλασαρισμενο ΧΒΟΧ και αντεγραμενο παιχνιδι ΔΕΝ θα μπορω να παιξω live 2)Με φλασαρισμενο ΧΒΟΧ και αυθεντικο παιχνιδι θα παιζω κανονικα Ετσι ειναι η μηπως παιζει live ειτε ειναι αυθεντικο ειτε αντεγραμενο και απλα αν φαω ban δεν παιζει πλεον τπτ?Και πιοι τρωνε ban?
vfragos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Παιδια μια ερωτηση προτου το φλασαρω...1)Με φλασαρισμενο ΧΒΟΧ και αντεγραμενο παιχνιδι ΔΕΝ θα μπορω να παιξω live 2)Με φλασαρισμενο ΧΒΟΧ και αυθεντικο παιχνιδι θα παιζω κανονικα Ετσι ειναι η μηπως παιζει live ειτε ειναι αυθεντικο ειτε αντεγραμενο και απλα αν φαω ban δεν παιζει πλεον τπτ?Και πιοι τρωνε ban? Live παίζεις κανονικά και με αντίγραφο. Τώρα για το ban, όταν το θελήσει η microsoft όσοι έχουν φλασαρισμένα xbox τα μπανάρει. Τα τελευταία firmware έχουν λειτουργία stealth που υποτίθεται δεν μπορεί να σε δεί η microsoft ότι είσαι φλασαρισμένος, θα δείξει...
MiltoZ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Νταξ.... τι να πει κανείς.... το παιχνιδάκι είναι αλλού. Απλά δεν υπάρχει! Είμαι πέντε ώρες μέσα και δεν έχω φύγει ακόμα από το Citadel, την πρώτη πόλη. Την περισσότερη ώρα την έχω περάσει στα μενου και στο codex - την αναλυτικότατη εγκυκλοπαίδεια του παιχνιδιού που σε βάζει στο κλήμα και μαθαίνεις τα πάντα για τα races τις τεχνολογίες και για την ιστορία όπως έχει διαδραματιστεί μέχρι το 2150κάτι που εξελίσσεται το στόρυ. Αποφάσησα να φτιάξω sole survivor - earthborn - soldier. Απ ότι είδα τα διάφορα classes σου δίνουν πολύ διαφορετικά skills, κάτι που δίνει πολύ replayability (στην μάνα σου το είπες?). Στην αρχή δυσκολεύεσαι λίγο με τα σημάδι (αφού είσαι και νεούδι με stats για κλάματα - καλύτερα πιστολάκι για αρχή) όπως και με τον έλεγχο των συμπαικτών σου, αλλά στην πορεία όλα έρχονται και δένουν. Ανυπομονώ να το ξαναπαίξω για να δω τι θα γίνει στην συνέχεια και είναι σίγουρο ότι αυτό θα γίνεται για πολλές μέρες ακόμα.
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Κι εγώ τον ίδιο χαρακτήρα έφτιαξα αν και θα προτιμούσα ένα πιο... τεχνολογικό προφίλ. Δυστυχώς όμως σε παιχνίδι που δεν το ξέρω, δύσκολα να φτιάξω χαρακτήρα που να μην έχει fire-power. Μετά από εκτεταμένο λίωσιμο, ξεμπέρδεψα με το Citadel και βγήκα στη... γύρα. Έψαξα ήδη κάμποσα ηλιακά συστήματα και τώρα σφάζω geth στον Feros. Φοβερό παιχνίδι. Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε για την πρωτοτυπία του, τα περισσότερα από τα στοιχεία του παιχνιδιού τα έχουμε δει στα δύο Knights of the Old Republic (με τη διαφορά ότι αυτά ήταν turn-based και όχι shooters). Παρ' ολ' αυτά το παιχνίδι είναι καταπληκτικό και φαίνεται και τεράστιο. ps: Κι εγώ κάθομαι και διαβάζω τα πάντα στο codex, οι πληροφορίες που δίνει σε κάνουν να εμβαθύνεις περισσότερο στο σύμπαν του παιχνιδού. Μου αρέσει που γενικά προσπαθεί να δώσει μια επιστημονική προσέγγιση και εξήγηση και δεν σου λέει απλώς "ε, υπάρχουν και κάτι κινητήρες που πιάνουν ταχύτητες FTL". Επίσης μου αρέσει που έχει δανειστεί και κάποια στοιχεία από το σύμπαν του Frank Herbert (τι να πει και το Assassin's Creed με τις genetic memories!)
trojan21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 extes to vradi katevike apo thio Assassin's Creed ta kalitera grafika pu exo di pote mu,eos edo ola kala sti sinexia para poli kurastiki i dialogi atelioti i otan se kinigane to target kollai kai den mporis na xefigis alles fores den pidai ,poli kurastiko pexnidi mono grafika kai tipota allo krima ....
nzeppos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Διάβασα την κριτική του Eurogamer για το Assassin's Creed (rating 7/10) και σε πολλά -αρνητικά- σημεία συμφωνώ, αλλά σε γενικές γραμμές οι τύποι υπερβάλλουν. Εδώ κάθονται για παραγράφους ολόκληρες και συγκρίνουν το A.C. με το Crackdown. Υπάρχει όμως μια αλήθεια και μια λογική στην κριτική αυτή. Το A.C. αρχικά δίνει την εντύπωση κλασικού sandbox game (σίγουρο περισσότερο ευέλικτου από π.χ. το Prince of Persia) αλλά τελικά δεν καταφέρνει να πετύχει το σκοπό του. Δεν με ενδιαφέρει όμως να το συγκρίνω με το Βασιλιά των games (λέγε με San Andreas, τέλος). Μου αρκεί ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι κι ας έχει μερικά κουσούρια. Η μόνη μου "ανησυχία" είναι ότι βγήκε σε δύσκολη εποχή (CoD4, Crysis σε PC αλλά και το ανυπέρβλητο Mass Effect) και ίσως τελικά δεν έχει την πορεία που θα του άρμοζε. Για "ατελείωτους διαλόγους" είχε κατηγορηθεί και το Longest Journey αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να θεωρείται από πολλούς το καλύτερο adventure της τελευταίας δεκαετίας (και βάλε). Να μην πω και για το Final Fantasy 7 και 8. Ανόμοια πράγματα αλλά τελικά έχει σημασία τι ζητάει ο καθένας, εμένα π.χ. οι εκτεταμένοι διάλογοι μου αρέσουν, γιατί με "βάζουν" περισσότερο μέσα στο πνεύμα του παιχνιδιού (φυσικά αυτό προϋποθέτει ένα πάρα πολύ καλό σενάριο). Περισσότερο με ενοχλεί όταν σε ένα παιχνίδι νομίζεις ότι έχεις πάμπολλες δυνατότητες και τελικά ανακαλύπτεις ότι δεν μπορείς να κάνεις πάνω από 4-5 πράγματα. Χρειάζεται όμως και χρόνος ενασχόλησης. Για παράδειγμα το Blue Dragon ξεκίναγε πολύ αργά και σταθερά και μέσα σε λίγες ώρες το είχα βαρεθεί. Όλοι έλεγαν ότι στη συνέχεια βελτιώνεται πολύ περισσότερο, όμως δυστυχώς δεν είχα ούτε την υπομονή ούτε, πολύ περισσότερο, το χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ μαζί του. Τελοσπάντων, τώρα είμαι σε φάση Mass Effect, όταν χαλαρώσω λίγο με αυτό θα ξαναπιάσω το A.C., γιατί ήδη το είχα προχωρήσει κάμποσο και θέλω να δω τι θα γίνει μετά, είναι μεγάλο κόλλημα.
Isobitis_r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 λοιπον παιδια πλέων δε βλέπω φως με το 360 μου και τα κοκκινα λαμπιόνια, πήρα και τηλ στη Microsoft και μου ειπαν οτι δεν το φτιαχνουν, και σκεφτώμουν πλέων οτι γενικά περισσότερο έπαιζα με φιλους ή με τη κοπελα μου, οπότε μήμπος να πήγαινα να χτυπίσω το wii? Δηλαδή οκ καλό το 360 αλλά μόνος μου δεν έχω κάτσει ποτέ να παίξω πάνω απο 1 ώρα, τις περισσότερες φορές 2- και 3 ώρες ήμουν με παρέα, οπότε μήμπος τελικά να μη περιμένω μέχρι τα χριστούγεννα και να πάω απλά και ωραία σήμερα να το χτυπίσω, να το τσιπάρω και να το έχω για διασκέδαση με φίλους/φίλες? (( 400 ευρώ + 1 ασύρματο χειρηστήριο, 60 ευρό το Live για ένα χρόνο γιατι μετά το έκοψα αφού δεν έπαιζα εκτός με φίλους, διπλα διπλα, + καμιά 30αρια dual layer dvd και καμιά 10αρια φρίσμπι, γενικά 500 κατί ευρό στα σκουπίδια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις