MiltoZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ποτε βγαινει originale ξερουμε τον θελω αυτον τον τιλο οπωσδηποτε.. Να δω ποτε θα το παιξω αλλα τον θελω.. 23 του μήνα στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε original! Άμα δεν πάρεις κι αυτό original ποιό θα πάρεις?
littlelouievegos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 23 του μήνα στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε original! Άμα δεν πάρεις κι αυτό original ποιό θα πάρεις? Ολα οriginal τα περνω εγω στο sexbox γιατι δεν το χω σπασει.. :p Aλλα αμα βαλεις και αυτα που θελω για το ps3 και ειδικα για κανα δυο ακομα για το PC που θελω multi την κατσαμε την boat..
anamenos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 paidia einai kaneis allos pou exei kanei egrafi sto germaniko xboxlive?Vasika rotaw giati exei provlima kai den dexetai kamia apo tis pistotikes mou, etixe se kapio allo kati paromio? kapios pou mporei na apantisei? kapios paidia pou exei to idio provlima?
vsabbath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 To Assassins Creed είναι από τα πιό εντυπωσιακά παιχνίδια που έχω δει. Η θέα από τα διάφορα view points είναι απίστευτη. Το Mass Effect το ξεκινάω το βράδυ. Όσοι το παίζουν αυτή τη στιγμή πάντως έχουν πάθει σοκ. Κάποιες πρώτες εντυπώσεις κανείς? Μετά την ξενέρα που έφαγα με το assassin άρχισα το Mass Effect,miltoz το παιχνιδάκι είναι όλα τα λεφτά καταπληκτικά γραφικά, ατμόσφαιρα και το σενάριο φαίνεται αρκετά υποσχόμενο.
MiltoZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μετά την ξενέρα που έφαγα με το assassin άρχισα το Mass Effect,miltoz το παιχνιδάκι είναι όλα τα λεφτά καταπληκτικά γραφικά, ατμόσφαιρα και το σενάριο φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. Ναι, το σενάριο λένε ότι είναι το δυνατότερό του σημείο. lol nzeppos
Speed Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Στο Assasins Creed εχετε παρατηρήσει σπασίματα στην εικόνα όταν κυρίως είσαι στο εργαστήριο????
xvagos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Συγνώμη που θα πω αυτό και φυσικά δεν θέλω να ανοίξουμε καμιά συζήτηση για την πειρατεία, αλλά κάποια παιχνίδια - αν θέλεις να λέγεσαι συνειδητοποιημένος gamer - επιβάλετε να τα αγοράσεις ΑΥΘΕΝΤΙΚΆ!!! Πόσο μάλλον όταν είναι από την BioWare . RESPECT
Wolfidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Συγνώμη που θα πω αυτό και φυσικά δεν θέλω να ανοίξουμε καμιά συζήτηση για την πειρατεία, αλλά κάποια παιχνίδια - αν θέλεις να λέγεσαι συνειδητοποιημένος gamer - επιβάλετε να τα αγοράσεις ΑΥΘΕΝΤΙΚΆ!!!Πόσο μάλλον όταν είναι από την BioWare . RESPECT Εκτός αν είσαι συνειδητοποιημένος πειρατής!
nzeppos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Στο Assasins Creed εχετε παρατηρήσει σπασίματα στην εικόνα όταν κυρίως είσαι στο εργαστήριο???? Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ (και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι) είναι αρκετά graphical glitches. Ειδικά σε γωνίες. Όπως επίσης και κάποια bugs, πχ. χθες πήγα να σκαρφαλώσω σε μια στέγη και ο Altair κόλλησε ανάμεσα στο πάτωμα και τον τοίχο και ξαφνικά άρχισε να πέφτει... προς το κέντρο της Γης! Πάνω που έλεγα θα πέφτει για πάντα και τη βάψαμε και θα πρέπει να κάνω quit και να πάμε την πίστα από την αρχή, κάπου σαν να χτύπησε, σκοτώθηκε και συνέχισα από το τελευταίο checkpoint. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όσο έπεφτε μου έδωσε και 20G achievement points (νομίζω κάτι έγραψε για Eagle View)!
kirdou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 to crisis paizei na to doume kai gia 360 i einai oneiro apateilo;;;
xvagos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 to crisis paizei na to doume kai gia 360 i einai oneiro apateilo;;; Βλπ. Far Cry και άρχισε από τώρα τις προσευχές. ΕΑ είναι αυτή έτσι...
vsabbath Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 koitakse to imgburn einai apo ta kalytera,apla thimisou na baleis to layerbreak ean to kais xwris to .dvd arxeio alliws opws eisai rixtou.nyne ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,το έγραψα με imageburn όπως είπαμε και όλα κομπλέ.
nyne Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 nyne ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια,το έγραψα με imageburn όπως είπαμε και όλα κομπλέ. tipotes(ektos an poulas iphone se kalh timh lol)...
anamenos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 paidia mporei na me voithisei kapios sto provlima mou sxetika me tin pistotikh pou exw grapsei pio panw i na min 3anarwtisw????
Προτεινόμενες αναρτήσεις