loukas599 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 piadia xeroume pote tha vgei to epomeno update tou xbox?
nodas_21greek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά το Mass Effect παίζει κανονικά; Eίναι region free και παίζει σε pal ή πρέπει να περιμένουμε;
Wolfidis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά το Mass Effect παίζει κανονικά; Eίναι region free και παίζει σε pal ή πρέπει να περιμένουμε; Ναι καρα-region free είναι.
zaplin Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 και εγω επαθα σοκ με το assasin creed απλα ενιωσα και εγω λιγο την επαναληψη.Το ελιωσα κανα 3ωρο και το αφησα, ελπιζω να στρωνει αργοτερα..
anamenos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 paidia einai kaneis allos pou exei kanei egrafi sto germaniko xboxlive? Vasika rotaw giati exei provlima kai den dexetai kamia apo tis pistotikes mou, etixe se kapio allo kati paromio? kapios pou mporei na apantisei?
nyne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 wraio to Assasins creed alla exw pathei plaka me to mass effect,einai tromero....
vsabbath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Το assassin σε μένα δεν παίζει καθόλου, τοποθετώ το δισκάκι κάνει reading αλά το μονό που έχω είναι μαύρη οθόνη :mad: μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει? το γράφω σε verbatim με backup creator 2.6
nyne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Egw grafo me imgburn se 2,4 taxythta me verbatim,kamia fora ean grapso x4 mou kanei kolhmata,bebaia paizei na ftaei kai to drive giati mou kanei genika kapoia kolhmata.Apla dokimase na grapseis se mikroterh taxythta kai an ginete mhn xrhsimopoihs to pc ekeinh thn wra gia tipota allo apla asto na grafei to dvd.
topdim Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Paidia exei kaneis problima me to Lost Planet? Apo tote pou evala to teleyataio update tou, mou petaei meta apo ligi ora to klassiko spastiko mynhma oti to diksaki den divazete kai na to vgalo kai na to kseskoniso. To kanei kai se kanenan allo?
vsabbath Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Egw grafo me imgburn se 2,4 taxythta me verbatim,kamia fora ean grapso x4 mou kanei kolhmata,bebaia paizei na ftaei kai to drive giati mou kanei genika kapoia kolhmata.Apla dokimase na grapseis se mikroterh taxythta kai an ginete mhn xrhsimopoihs to pc ekeinh thn wra gia tipota allo apla asto na grafei to dvd. με το που τελειώσω δουλεία φεύγω καρφί να δοκιμάσω και σε ενημερώνω, λες να δοκιμάσω με image burn ή δεν παίζει ρολό το πρόγραμμα εγγραφής?
nyne Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 με το που τελειώσω δουλεία φεύγω καρφί να δοκιμάσω και σε ενημερώνω, λες να δοκιμάσω με image burn ή δεν παίζει ρολό το πρόγραμμα εγγραφής? koitakse to imgburn einai apo ta kalytera,apla thimisou na baleis to layerbreak ean to kais xwris to .dvd arxeio alliws opws eisai rixtou.
nzeppos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Κι από μένα imgburn, εγγύηση, έχω γράψει πάνω από 30 παιχνίδια και δεν έχει κάψει ποτέ κανένα (σε μερικές -ελάχιστες- εγγραφές που δεν ολοκληρώθηκαν, δεν έφταιγε η εν λόγω εφαρμογή). Λοιπόν, το Assassin's Creed όντως έχει κάποια στοιχεία επαναληψιμότητας (!) αλλά προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Άλλωστε έχω αναλωθεί σε τρελό flag grinding, μέχρι στιγμής έχω βρει πάνω από 100 σημαίες και συνεχίζω. Με αυτό τον τρόπο χαζεύω και τα απίστευτα γραφικά του παιχνιδιού. Όλα τα λεφτά όταν περνάει ένα σύννεφο από πάνω και ξαφνικά σκοτεινιάζει ο τόπος. Πολύ immersive το ρημάδι! Επειδή απ' ότι φαίνεται υπάρχουν πολλές ικανότητες που πρέπει να μάθει ο Altair (και δεν τις μαθαίνει γρήγορα) θεωρώ πως θα παίζουμε για καιρό, χωρίς να βαρεθούμε. Ο χάρτης είναι πραγματικά τεράστιος και η υπόθεση φαίνεται αρκετά καλή. Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά απόλυτο must-see. Εδώ λέμε ότι κάθησε να το παίξει ο αδερφός μου (μιλάμε για ένα άνθρωπο που τα τελευταία 10 χρόνια κάθεται όλη μέρα μπροστά σε ένα PC και τα μόνα παιχνίδια που έχει παίξει είναι τα Pro, τα GTA, τα Prince of Persia και το... Fahrenheit). Πάει να πει ότι το παιχνίδι σπέρνει Από την άλλη όμως έχουμε και το Mass Effect. Βάζω να το δω για πρώτη φορά αμέσως τώρα, να δούμε τι θα δούμε...
MiltoZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 To Assassins Creed είναι από τα πιό εντυπωσιακά παιχνίδια που έχω δει. Η θέα από τα διάφορα view points είναι απίστευτη. Το Mass Effect το ξεκινάω το βράδυ. Όσοι το παίζουν αυτή τη στιγμή πάντως έχουν πάθει σοκ. Κάποιες πρώτες εντυπώσεις κανείς?
littlelouievegos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ποτε βγαινει originale ξερουμε τον θελω αυτον τον τιλο οπωσδηποτε.. Να δω ποτε θα το παιξω αλλα τον θελω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις