kontaxopoylos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 τα παιχνίδια του προηγούμενου xbox είναι όλα συμβατά?
mihranalthaqafi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 To Ace Combat 6 το δοκιμασε κανεις; Αξιζει το δισκακι;
modecris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 τα παιχνίδια του προηγούμενου xbox είναι όλα συμβατά? Όχι όλα,μόνο αυτά.
Wolfidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 To Ace Combat 6 το δοκιμασε κανεις; Αξιζει το δισκακι; Βγήκε σε PAL?
jimaros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2007 Λοιπον...Εχουμε ενα 360 το οποιο οποτε του κατεβει απο μερα σε μερα πεταει 1 κοκκινο λαμπακι με error code E74..Αν του κανεις ενα restart ομως κανει boot μια χαρα.. Στο ιντερνετ βρηκα οτι το error E74 οφειλεται σε ενα τσιπακι για το AV out το οποιο βρισκεται εκει κοντα...Σε σπανιες περιπτωσεις λεει επισης οφειλεται σε προβλημα της GPU.. Θα με τρελανει στην τελικη το ατιμο...:S
Speed Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Πιο απο τα 3 προτείνετε Tomb Raider , Bladestorm η Naruto ???
The_Sheep Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Πιο απο τα 3 προτείνετε Tomb Raider , Bladestorm η Naruto ??? An sou aresoun ta anime tote Naruto me megali diafora. AN den sou aresoun, tote pali Naruto giati einai poli kalo game
snik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 kai ego naruto tha proteina... To tomb raider apo oti vlepo se kati screenshots einai psilomapa kai to bladestorm prepei na einai ligaki vareto. Eno to naruto an sou aresoun to anime pragmatika tha to lioseis...ego to termatisa mesa se 2 meres kai tora kano ta side quests
flik Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα. Απο ότι ξέρω, και η έκδοση με τον 20άρη σκληρό και η elite έχουν hdmi θύρα. Απλά η elite έχει και καλώδιο hd. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω, η hdmi θύρα δέχεται μόνο hd cable; Επίσης, αν δέχεται γενικά και το hd av καλώδιο, θα έχει διαφορά σαν hdmi θύρα;Ή μήπως η εν λόγω θύρα είναι χρήσιμη μόνο για hd-dvd μονάδα; Ή τουλάχιστον θέλει και το καλώδιο της;Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί εγώ δεν νομίζω να χρειαστώ 120 gb και αν είναι να πάρω την premium έκδοση.
dipi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Παίδες καλησπέρα. Λίγη βοήθεια παρακαλώ, μιας και αποφάσισα να αγοράσω xbox και είμαι πρωτάρης στις κονσόλες. Αξίζει να περιμένω και να τα σκάσω για την elite ή να χτυπήσω τώρα ένα bundle (π.χ. το Halo3;); Δηλαδή, πέρα από την ύπαρξη ή όχι του παιχνιδιού, τί παραπάνω μου δίνει η elite (γιατί κάτι διάβασα για αναβαθμισμένη αναπαραγωγή dvd, surround ήχο κ.λπ.); Τέλος, πόσο καλύτερη είναι η σύνδεση με HDMI σε σχέση με τη σύνδεση HD AV; Υποθέτω πως και η premium του bundle έχει θύρα HDMI, αν τη θελήσω (ρωτάω γιατί άλλες σελίδες λένε ότι έχει και άλλες όχι). Σημειώνω πως θα συνδεθεί με 40' HD ready καινούργια τηλεόραση, ενώ υπάρχει και ένα σχετικά καλό home cinema, ενώ δε με απασχολεί το μέγεθος του δίσκου (για κατεβάσματα κ.λπ., μόνο για saves θα είναι). Ευχαριστώ για τα φώτα σας εκ των προτέρων.
Agent_47 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 An sou aresoun ta anime tote Naruto me megali diafora.AN den sou aresoun, tote pali Naruto giati einai poli kalo game Αντικειμενικό σε βρίσκω..
modecris Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα. Απο ότι ξέρω, και η έκδοση με τον 20άρη σκληρό και η elite έχουν hdmi θύρα. Απλά η elite έχει και καλώδιο hd. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω, η hdmi θύρα δέχεται μόνο hd cable; Επίσης, αν δέχεται γενικά και το hd av καλώδιο, θα έχει διαφορά σαν hdmi θύρα;Ή μήπως η εν λόγω θύρα είναι χρήσιμη μόνο για hd-dvd μονάδα; Ή τουλάχιστον θέλει και το καλώδιο της;Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί εγώ δεν νομίζω να χρειαστώ 120 gb και αν είναι να πάρω την premium έκδοση. Τα 360 έχουν 2 εξόδους,μία HDMI αλλά και την κλασική που είχαν πάντα.Στην HDMI απλά συνδέεις ένα οποιοδήποτε καλώδιο της αγοράς,δεν χρειάζετε κάποιο ειδικό της Μ$.Το HD-DVD από την άλλη το συνδέεις στην USB και όχι στην HDMI. Παίδες καλησπέρα. Λίγη βοήθεια παρακαλώ, μιας και αποφάσισα να αγοράσω xbox και είμαι πρωτάρης στις κονσόλες.Αξίζει να περιμένω και να τα σκάσω για την elite ή να χτυπήσω τώρα ένα bundle (π.χ. το Halo3;); Δηλαδή, πέρα από την ύπαρξη ή όχι του παιχνιδιού, τί παραπάνω μου δίνει η elite (γιατί κάτι διάβασα για αναβαθμισμένη αναπαραγωγή dvd, surround ήχο κ.λπ.); Τέλος, πόσο καλύτερη είναι η σύνδεση με HDMI σε σχέση με τη σύνδεση HD AV; Υποθέτω πως και η premium του bundle έχει θύρα HDMI, αν τη θελήσω (ρωτάω γιατί άλλες σελίδες λένε ότι έχει και άλλες όχι). Σημειώνω πως θα συνδεθεί με 40' HD ready καινούργια τηλεόραση, ενώ υπάρχει και ένα σχετικά καλό home cinema, ενώ δε με απασχολεί το μέγεθος του δίσκου (για κατεβάσματα κ.λπ., μόνο για saves θα είναι). Ευχαριστώ για τα φώτα σας εκ των προτέρων. Αν θέλεις να το συνδέσεις με το home cinema τότε θα σου χρησιμεύσουν τα καλώδια που περιέχει το elite για εικόνα και ήχο.Από την άλλη θα χρειαστείς 450+70=520 ζεστά ευρώπουλα...αν περισσεύουν οκ,αλλιώς πας για 385 του bundle .
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μόλις τσίμπησα και το CoD4 αλλά δεν έχω dual layer να το γράψω να το δω, τι γκίνια.
vsabbath Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μόλις τσίμπησα και το CoD4 αλλά δεν έχω dual layer να το γράψω να το δω, τι γκίνια.Mία από τα ίδια,γαμ@@σέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις