dreamdok Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Βοηθήστε , παίζω το guitar hero 3 με το pad και δεν μπορώ να βρω με πιο κουμπί κάνεις τον boos να χάνει τις νότες του… ξεράθηκε το χέρι μου
jimaros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Epaiksa xtes to Portal apo to Orange Box.To paixnidaki einai apisteuto!! Poly kalytero apo oti ki an perimena. Vevaia to teleiwsa se peripou 2 wres , alla kai apo leptomereia kai apo eksypnada to paixnidi tsakizei. Me to NBA 2k8 pou asxolithika ligo , to exoun allaksei para poly se sxesi me to 2k7. Poly pio dyskolo mou fainetai... Gia to PES2008 de tha pw tpt , tzampa to diskaki ... Οντως φιλε το game the portal τα σπαει..Ειναι κορυφαιο σε εξυπναδα...Στο τελευταιο επιπεδο ρε γαμωτο εκει που παει το ατιμο να σε καψει και εσυ "πηδας" (μεσο τρυπας) στο μπαλκονακι μετα που πας????Εκει εχω μεινει...
Blackjim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Οντως φιλε το game the portal τα σπαει..Ειναι κορυφαιο σε εξυπναδα...Στο τελευταιο επιπεδο ρε γαμωτο εκει που παει το ατιμο να σε καψει και εσυ "πηδας" (μεσο τρυπας) στο μπαλκονακι μετα που πας????Εκει εχω μεινει... Teleutaio epipedo?Oute ta misa den eides Meta na deis eksypnada pou exei to game ( de thymamai to simeio pou les , an to anoiksw meta tha sou pw )
nodas_21greek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Παίδες την φλάσαρα κι εγώ. (Να'ναι καλά ο Θανάσης) Μπορείτε να μου παραθέσετε ένα ενδεικτικό τοπ10 παιχνιδιών που πρέπει να παίξω; Έχω τα pes2008, gow, conan, nba 2k8, jericho Ευχαριστώ
dreaming123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Halo3,bioshock,half life orange box,darknees,tomb raider,dead rising,rainbow six,project gotham 4...
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Σωστός. Σε αυτά να προσθέσω και το εξαιρετικό (αν και outsider) The Darkness, τι παιχνιδάρα ήταν αυτή.
pinakas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Kalimera, thelo na epektino to kalodio component kata 3-4 metra. An xrisimopoiso aplo kalodia-epektasi rca stereophonikou tha paiksei? Tha exei apolies? Exo to 360 sto grafeio kai afou to xiristirio pianei kai sto saloni giati na min paizo stin 40' ?
MiltoZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Σωστός. Σε αυτά να προσθέσω και το εξαιρετικό (αν και outsider) The Darkness, τι παιχνιδάρα ήταν αυτή. + Forza Motorsport 2 - το καλύτερο ραλάκι στο 360 + Crackdown - μόνο αν το παίξεις nodas_21greek θα καταλάβεις + Blue Dragon - πανέμορφο, αρκεί να μην βαριέσαι εύκολα τα jrpg
nodas_21greek Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Miltoz, είδα βιντεάκι από crackdown. Μου φάνηκε σαν science fiction gta. Σϊγουρα πάντως μου κίνησε το ενδιαφέρον να το παίξω
MiltoZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις@Miltoz, είδα βιντεάκι από crackdown. Μου φάνηκε σαν science fiction gta. Σϊγουρα πάντως μου κίνησε το ενδιαφέρον να το παίξω Ten things to do in Crackdown
Donacgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 kalispera paidia. Simera mou anapsan ta gnosta 3 kokkina lampakia sto Xbox mou! G...mw thn Microsoft mou mesa! Mporei kapoios na mou pei pou prepei na to steilo gia episkevi h adikatastasi? kai an to steilo ton skliro ton kratao gia na mi xathoun ta save mou?
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Το Crackdown το έβαλα ένα βράδυ να το δω, χωρίς να περιμένω κάτι ιδιαίτερο. Έπαιξα 4 ώρες σερί. Σε 5 μέρες το είχα τελειώσει, παιχνιδάρα λέμε! ps: φοβερό το βιντεάκι!
privateer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Ωραίο το crackdown με πολλές καλές ιδέες αλλά αν θες να το ευχαριστηθείς πλήρως η μόνη λύση είναι σε coop
modecris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Μετά την halo beta και τα σχετικά banαρίσματα εγώ το crackdown δεν το ξανακούμπησα...από εκδίκηση...lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις