jimaros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2007 Κι εμένα το δικό μου βράχος! Το έχω 1.5 χρόνο και μου έχει βγάλει 2-3 φορές 3 λαμπάκια αλλά ήταν από πτώση της τάσης ρεύματος και δεν έπαθε τπτ. Το σκυλί! Κι εγώ τελικά σκέφτομαι ότι μπορεί να την βγάλει καθαρή. Το μόνο που του έχω κάνει είναι να του βάλω ανεμηστιράκι και προσέχω άμα παίζω ώρες να το βάζω στο dashboard για κανά πεντάλεπτο πριν το κλείσω. Θα εκπλαγώ πολύ πάντως αν τα τελευταία και ειδικά τα Falcon δεν είναι πολύ πιο αξιόπιστα. Χαχαχαα...Και μενα προχθες που εβρεχε ειχε καμια στιγμη πτωση τασης απο κεραυνο και εβγαλε 3 κοκκινα λαμπακια και προστιγμην χ@στ@κ@:confused:..Αλλα το ξανανοιξα και δουλευε ρολοι το ατιμο....Τσολιας με @@ ειναι :p:p:p... Υ.Γ. Ετσι να τα ακουει η Μ$ αυτα :devil:..
topdim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Eyxaristo file damis72, opote gia akoma mia fora paparologies oi Plaisiades.
Vole Maulder Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Εμένα πάλι μου χάλασε στις 3 εβδομάδες με λιγότερες από 10 ώρες λειτουργίας και δεν ήταν όλες gaming... Περιττό να πω ότι είχα φάει την ξενέρα της ζωής μου κ έβριζα όλη μέρα. Τέλη Μαϊου αυτό... Μετά έφαγε Το Λιώσιμο μέσα στον καύσωνα Ιούλιο και Αύγουστο και ακόμα το καμαρώνω. MS works in mysterious ways.
kotsosp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Το δικό μου το λιώνει ο μικρός εδώ και 10 μήνες αλλά δουλεύει άψογα. Μου έχει βγάλει μερικές φορές τα κόκκινα λαμπάκια αλλά με restart βρίσκετε και πάλι στις επάλξεις. Του αδελφού μου πάλι έχει αλλαχθεί 3 φορές στα δύο περίπου χρόνια που το έχει (τελευταία φορά αρχές Σεπτέμβρη και του έστειλαν κονσόλα κατασκευής 08-2007).
panos_sxh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 re paidia, exete akousei ti paizei me to ELITE oson afora ta RROD & genika ta problhmata yu3hs?
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Κάτι για GH3 άκουσα... (εννοείται πως αγοράζεται αυθεντικό μόλις βγει, η καινούρια ασύρματη κιθάρα είναι όλα τα λεφτά). Άσχετο, οι τιμές στα 3 downloadable song packs του GH2 είναι ακόμα 500 points το ένα? Ή δέησαν να τις μειώσουν καθόλου?
hexenlord Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 παιδες μια ερωτηση παρακαλω. Ειμαι ετοιμος για triple kill: Stranglehold The orange box Conan μπορει καποιος να επιβεβαιωσει πως ειναι region free να τα χτυπησω απο play asioa? ευχαριστω.
kratistos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 μα αυτό μπορείς να το τσεκάρεις από το ίδιο το site
FoXfOxFoX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2007 αιντε βρε!!! επεξα το demo του Guitar Hero 3 με την καινουργια κι8αρα οταν πηγα αμερική.... και απο τοτε το περιμενω πως και πως.... αντε βρε να ερθει λεμε!!!! δε μπορω να περιμενω!!!! αν και αποσο εμαθα ο θειος το εχει... πρεπει να μας καει που και ποτε θα βρουμε την κιθαρα... το play.com λεει για 23/11 εχει κανεις ακουσει τπτ για νωριτερα απο καπου αλλου?
xaros73 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Aσχετο... πριν την αναβαθμιση του forum ειχε μια επιλογη που σε πηγαινε απ΄ευθειας στα νεα μυνηματα του thread. Που πηγε γιατι δεν το βρισκω και γλυτωνει πολυ χρονο. Εκανα search, εστειλα και ενα μυνημα προς την "διευθυνση" αλλα απαντηση δεν πηρα ποτε...
Wolfidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 To Official Xbox Magazine πόσο έχει στα περίπτερα? (αν υπάρχει βέβαια)
izerman76 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Επειδή έχω πρόβλημα με το downloading των demo που είναι για ανω των 18 ετών (μου βγάζει πρόβλημα με το location) γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να τα κατεβάσω από κάποιο site και να τα περάσω στον σκληρό;
vsabbath Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 To Official Xbox Magazine πόσο έχει στα περίπτερα? (αν υπάρχει βέβαια)Στον Παπασωτήριου 10,90 eur
Wolfidis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Στον Παπασωτήριου 10,90 eur 11 ευρω??? Καλά όποιος το πάρει ας το κάνει pdf κ ας το ανεβάσει κάπου....
afentiko7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2007 Οποιες κονσόλες 360 έχουν component τι διαφορά έχουν από τις hdmi?Κυρίως σε θέμα αναλυσης και αν δέχονται το hd-dvd addon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις