AWERAWER Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 oxi kai treli moufa.gousta ine afta file toufa.emena mou fanike arketa kalo .
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Με όλα αυτά που έχετε πει για το Conan, με ψήσατε να το δοκιμάσω κι εγώ. Κατεβάζω τώρα το demo (μαζί με αυτό του PGR4) και θα ελέγξω και τα δύο. Εφ' όσον είναι βέβαιο ότι αποκλείεται να ασχοληθώ με το PGR πάνω από 5-10 λεπτά, θα κοιτάξω τουλάχιστον να εμπεδώσω το Conan... (...μέχρι να βγει το "άλλο" Conan).
hexenlord Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 toufa giati to les treli moyfa.Emena moy arese arketa.Pes toulahiston giati...
nzeppos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ, όπως είχα προβλέψει ξεμπέρδεψα με το PGR4 στα γρήγορα και πάμε για το Conan τώρα. Να ρωτήσω κάτι και για το Guitar Hero III, κάπου είδα ότι έχει βγει το demo του, μάλιστα είδα και ένα torrent σε κλασικό xbox-τορεντοσάιτ αλλά στο Live δεν φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι? update: Καθόλου άσχημο το Conan, ειδικά αν σκεφτούμε ότι στο XBOX (είτε το πρώτο, είτε το 360) δεν υπάρχουν γενικά τέτοιου είδους παιχνίδια. Αλλά και πέραν του God of War δεν νομίζω ότι υπάρχει ανταγωνισμός στο είδος, οπότε δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να δοκιμάσετε και το Conan.
ReZonanZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 To Conan πρεπει να ειναι το μονο demo μεχρι τωρα απο αυτα που εχω κατεβασει το οποιο επαιξα για 5 λεπτα και μετα το εσβησα αμεσως.Ευτυχως που κατεβασα και το demo και γλιτωσα ενα δισκακι...
kirdou Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Ρίξε την κολόνα.thanks file mou.to paixnidaki einai arketa kalo kai aimovoro:devil:
deus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 γούστα είναι αυτά αλλά conan & pgr4 είναι τα πιο εθιστικά παιχνίδια για τώρα μέχρι να βγεί το nba2k8 και το Pro
dimkar2405 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Μια ερωτηση απο μενα: Το νουμερακι που λεει την παρτιδα παραγωγης του 360 και πρεπει να ειναι >#0734(για να ειναι απο τις καινουργιες παρτιδες του 360, αν δεν κανω λαθος) που ακριβως βρισκεται στο 360?ειναι ευδιακριτο?καπου πρεπει να ειχε ειπωθει εδω αλλα δεν το βρισκω!Θυμαμαι οτι βρισκεται πανω στο μηχανημα και οχι στο εξωτερικο της συσκευασίας του.
modecris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Στην κονσόλα δεν θυμάμαι αλλά στην συσκευασία το γράφει και ναι,είναι ευδιάκριτο.
jimaros Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Παιδια υπαρχουν arcade στο live που να ειναι free αλλα οχι trial??
Freakster Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Ηξερα ενα στο αμερικανικο marκetplace, aegis wing νομιζω λεγεται. Προσβαση μονο απο οσους εχουν αμερικανικο account.
modecris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Παιδια υπαρχουν arcade στο live που να ειναι free αλλα οχι trial?? Έχει ένα αλλά παίζει μόνο με την κάμερα.Δεν θυμάμαι το όνομα αλλά είναι σχετικά χαμηλά στην λίστα των arcades (~Νο 80).
stavrossak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Για το GH3 που ρωτήσατε το ντέμο διέρρευσε πριν την επίσημη κυκλοφορία του στο marketplace . Δες εδώ για λεπτομέρειες: http://www.xbox360fanboy.com/2007/10/18/guitar-hero-iii-demo-download-burn-insert-play/ Εγώ πάντως το κατέβασα αλλά μόνο οι Scorpions αξίζουν!!!
SpiderGr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο jimaros Παιδια υπαρχουν arcade στο live που να ειναι free αλλα οχι trial?? Έχει ένα αλλά παίζει μόνο με την κάμερα.Δεν θυμάμαι το όνομα αλλά είναι σχετικά χαμηλά στην λίστα των arcades (~Νο 80). εχει και αλλα 2 το yaris και το aegis wing στο αμερικανικο marketplace. Απο αυτα συνηστώ το aegis wing. Shooteraki στυλ r-type.
Speed Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2007 Μια ερώτηση ρε παιδιά στο Conan πρέπει να είμαι τελευταία πίστα μου εμφανίζονται τα κλασσικά 2 αγάλματα και τα φαντάσματα τα σκοτώνω σπάω τους 2 τοίχους και μου εμφανίζει 2 βράχους σε 2 σημεία...Τι σκατά κάνω απο εκεί και πέρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις