Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Υπάρχουν κάποια -λίγα- ελληνικά ιντερνετομάγαζα που φέρνουν κάρτες live, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στο skroutz.gr. Ενδεικτικά να αναφέρω τα gameexplorer.gr, i-play.gr και το ebwstore.com (EasyBuyWorld).

Οι τιμές πάντως δεν είναι απολύτως συμφέρουσες, οπότε αν έχετε καμια άκρη (ή απλά κάρτα) να αγοράσετε από play.com ακόμα καλύτερα.

Για το αρχικο μου ερωτημα μηπως γνωριζεις κατι?

Δημοσ.
Υπάρχουν κάποια -λίγα- ελληνικά ιντερνετομάγαζα που φέρνουν κάρτες live, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στο skroutz.gr. Ενδεικτικά να αναφέρω τα gameexplorer.gr, i-play.gr και το ebwstore.com (EasyBuyWorld).

Οι τιμές πάντως δεν είναι απολύτως συμφέρουσες, οπότε αν έχετε καμια άκρη (ή απλά κάρτα) να αγοράσετε από play.com ακόμα καλύτερα.

Δεν εχει διαφορα τοτε βρε nzeppos γιατι και παλι πιστωτικη θα χρησημοποιησεις.;)

Αυτο που θελω εγω ειναι να μην χρειαζεσαι πιστωτικη γιατι δεν εχω.:lol:

Δημοσ.

kalhspera,

gnwrizei kaneis an ola ta x360 elite exoun neo motherboard me kuklwmata sta 65nm (kwdikos: FALCON, anti gia to palio: ZEPHYR)? an den exoun ola, sthn ellada paizoun elite me falcon?

thanx

P

Δημοσ.

Σχεδόν ΟΛΑ τα ελληνικά ιντερνετομάγαζα δέχονται αγορές με αντικαταβολή. Μην μένετε στην παλιά νοοτροπία που λέει "αγορά μέσω internet = πιστωτική κάρτα".

Για το αρχικό σου ερώτημα (EU και US accounts) , φίλε speedy23, δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου πω στα σίγουρα.

Δημοσ.

Μπα, την ξέρουν κ στο Gamefreax αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα το συμπεριλάμβανα στον κανονικό κόσμο. Είχα παραγγήλει ένα χμποχ πριν κανα χρόνο από εκεί με αντικαταβολή, πέρασε ένας μήνα, κ μερικά αναπάντητα emails (στο ένα που μου απάντησαν είπαν ότι ήταν out of stock - στο site φυσικά δεν έγραφε κάτι τέτοιο κ έπαιρναν παραγγελίες για 3-4 διαφορετικά bundles - κ ότι θα μου το έστελναν σε μια εβδομάδα). Τελικά από το Πλαίσιο το πήρα.

Δημοσ.

Καλησπερα και απο εμενα παιδια. Εχει ακουστει τιποτα για πτωση τιμης στο ΧΒΟΧ με την εξοδο HDMI? Ξερω πως ειναι λιγο νωρις απο τωρα να ρωταω για τα Χριστουγεννα, αλλα ξερω οτι ψαχνετε πολυ περισσοτερο απο εμενα :P ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Δημοσ.

ρε παιδιά παίζω τον conan εχω κολλήσει σε ένα σήμειο έχω περάσει το μάμουθ.προσπαθώ να πηδήξω απέναντι στον κόκκινο κύκλο αφου έχω πετάξει το βράχο πως γίνετε να περάσω απέναντι;help ξέρει κανείς

Δημοσ.
ρε παιδιά παίζω τον conan εχω κολλήσει σε ένα σήμειο έχω περάσει το μάμουθ.προσπαθώ να πηδήξω απέναντι στον κόκκινο κύκλο αφου έχω πετάξει το βράχο πως γίνετε να περάσω απέναντι;help ξέρει κανείς

Ρίξε την κολόνα.

Δημοσ.

Ολε..Αυτο που ελεγε ο φιλος μας ο nzeppos νομιζω, ισχυει πραγματικα..Στο live μπορεις να φτιαξει μεχρι 3 λογαριασμους με δωρεαν gold trial 1 month ο καθενας..Συνδεσα σημερα το ,διορθωμενο απο rrod μη banarismeno allo modarismeno, 360 που αγορασα :P και εφτιαξα νεο account sto live και μου εχει 1 μηνα trial..Για το gamerscore αμα ειναι τσαμπα πολυ που χ@ε@στ@κ@..:D

Δημοσ.

καλά το conan είναι κορυφαίο πολύ καλή έκπληξη! πιστεύω ότι το xbox360 τώρα ζεί τη καλύτερη του εποχή δεν ξέρω ποιό παιχνίδι να πρωτοπαίξω bioshock, halo3, pgr4, conan, blue dragon klp klp klp

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...