Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

paidia skeftome tin agora tou Halo 3. De rotao an axizei to paixnidi giati afto einai dedomeno. Afto pou thelo na rotiso einai.

Mias kai tha to paragilo online apo to plaisio poia ekdosi na protimiso.

to Halo 3 sketo exei 69 euro kai h Halo 3 Limited Edition exei 64 euro! Logika tha eperna tin deyteri mias kai exei extra alla mou peftei logo koulo na einai poio fthini apo tin apli ekdosi!

Δημοσ.

Επειδη θα παω ν'αγορασω καρτα ανανεωσης συνδρομης για το xbox live,πρεπει να τονισω οτι να ειναι για European account και οχι για US ή δεν παιζει ρολο αυτο?

Δημοσ.
Xerei kaneis an to farcry insticts exei kamia diafora apo to klasiko farcry? Kai an nai ti diafora exei? Eyxaristw poly.

Ειναι η ίδια ιστορία (πολύ χοντρικά όμως)με εντελώς διαφορετική ροή ....

Μόνο η βασική ιδέα είναι η ίδια .... όλο το παιχνίδι είναι σαν να έχει γραφτεί από διαφορετική σκοπιά και διαφορετικό σκηνοθέτη.

Καλό είναι σαν FPS αλλά ο χειρισμός του είναι λίγο "κακός" και "δύστροπος" ...

Επίσης εχει 2 επεισόδια .... το 1ο είναι μεγάλο .. το δεύτερο είναι πιο μικρό σε διάρκεια.

Επίσης έχει καλό οn-line.

Δημοσ.
Επειδη θα παω ν'αγορασω καρτα ανανεωσης συνδρομης για το xbox live,πρεπει να τονισω οτι να ειναι για European account και οχι για US ή δεν παιζει ρολο αυτο?

Καρτες ανανεωσης συνδρομης για το live δεν νομιζω οτι πουλανε στην ελλαδα..;)

Δημοσ.
paidia skeftome tin agora tou Halo 3. De rotao an axizei to paixnidi giati afto einai dedomeno. Afto pou thelo na rotiso einai.

Mias kai tha to paragilo online apo to plaisio poia ekdosi na protimiso.

to Halo 3 sketo exei 69 euro kai h Halo 3 Limited Edition exei 64 euro! Logika tha eperna tin deyteri mias kai exei extra alla mou peftei logo koulo na einai poio fthini apo tin apli ekdosi!

Εγώ πήρα από το Πλαίσιο την Limited Edition αλλά με 75? πριν καμιά δεκαριά μέρες. Το δισκάκι ήταν χαρακωμένο για το γνωστό πρόβλημα με τις Limited Editions όπου ο δίσκος φεύγει από τη θέση. Ίσως για αυτό δεν τις έπαιρνε κανείς και τώρα το Πλαίσιο θέλει να ξεστοκάρει και ρίξανε την τιμή του. Πάντως εμένα μου παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα... τουλάχιστον μέχρι τώρα γιατί δεν το έχω τερματίσει ακόμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα xbox απειραχτο, ανοικτο και ειναι κατασκευης 2005. Μια δυο φορες εχει κολησει στο gaming μετα απο αρκετη βεβαια ωρα.

Να το στειλω λετε πισω αφου εχει εγγυηση ακομα?

Πως θα καταλαβουν αυτοι οτι εχει καποιο προβλημα αφου θα την βαλουν την κονσολα να παιξει και θα δουλευει αρχικα?

Δημοσ.
Κανει fail στο xbox live οταν του κανεις το test?:rolleyes:

Pernaei to test se ola kai kani fail sto xboxlive.

Edit .Eyxaristo file telika dokimasa istera apo ligi ora kai mpike.Tha ipirxe provlima apo tin ipiresia.

To idio provlima eixe kai enas filos mou pou ton pira tilefono.

Δημοσ.
Pernaei to test se ola kai kani fail sto xboxlive.

Δυστυχως που στο λεω αλλα εφαγες ban φιλε μου...Αν θες πες μας εδω τι firmware ειχε η κονσολα και τι εκανες τις τελευταιες μερες...Ειχες το ixtreme ή καποιο αλλο?

Υ.Γ. Αν πατησεις details στο ip σου λεει οτι εχεις κανει banio..

Δημοσ.
Καρτες ανανεωσης συνδρομης για το live δεν νομιζω οτι πουλανε στην ελλαδα..;)

Υπάρχουν κάποια -λίγα- ελληνικά ιντερνετομάγαζα που φέρνουν κάρτες live, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στο skroutz.gr. Ενδεικτικά να αναφέρω τα gameexplorer.gr, i-play.gr και το ebwstore.com (EasyBuyWorld).

Οι τιμές πάντως δεν είναι απολύτως συμφέρουσες, οπότε αν έχετε καμια άκρη (ή απλά κάρτα) να αγοράσετε από play.com ακόμα καλύτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...