Vole Maulder Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά δεν παίζει αυτό που λέτε, κάτι άλλο θα 'χει παιχτεί. Εγώ, αφότου μου τελείωσε ο τσάμπα μήνας, ήμουνα με silver 4 κ κάτι μήνες μέχρι πριν 3 εβδομάδες κ δε μου σβήσανε τίποτα.
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Εγώ πάλι είμαι με silver κοντά 10 μήνες και δεν έχω χάσει τίποτα, όλα δουλεύουν κανονικά (ούτε καν ban δεν έφαγα, αφού είχα παίξει ελάχιστα online πριν κανένα χρόνο).
StavrosD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 αυτην την απορια εχω κι εγω...το xbox μου εχει hdmi εξοδο...αξιζει να το παρω η να κρατησω το Component καλωδιο που εχει απο μονο του μεσα??? Αν έχεις οθόνη στον υπολογιστή με DVI και έχεις δυνατότητα να την συνδέσεις και με vga καλώδιο, δοκίμασε και θα δεις διαφορά. Όμοια είναι και η διαοφρά HDMI με component. Το HDMI έχει επιπλέον το πλεονέκτημα ότι περνάει και ο ήχος από το ίδιο καλώδιο, οπότε έχεις πιο μαζεμένο σύστημα.
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Το HDMI έχει επιπλέον το πλεονέκτημα ότι περνάει και ο ήχος από το ίδιο καλώδιο, οπότε έχεις πιο μαζεμένο σύστημα. Για τις διαφορές στην εικόνα μεταξύ DVI-VGA-HDMI-component εξακολουθώ να έχω τις ενστάσεις μου. Ωστόσο, όπως είπα και πιο πάνω, το HDMI έχει και άλλα πλεονεκτήματα (πιο χειροπιαστά), με σημαντικότερο ίσως αυτό που ανέφερε ο φίλος Σταύρος. Είναι μεγάλη υπόθεση να γλυτώνεις κάμποσα μέτρα καλώδιο ήχου!
xaros73 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Αυτο ομως ισχυει για το HDMI 1.3 μονο οχι για τα παλιοτερα...
telegamesvg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Τους πήρα ήδη και μου είπαν πως δεν γίνεται τίποτα. Μετά από 3 μήνες απλήρωτους Gold Account (και όχι φυσικά Silver) μου το ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ!!! Aυτο ειναι τελειως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !!
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος, όλες οι εκδόσεις του HDMI υποστηρίζουν εικόνα και ήχο. Ακόμα και η 1.0 που βγήκε το 2002. Απλώς η 1.3 έχει -προαιρετικά- κάμποσες δυνατότητες παραπάνω, όπως πχ την υποστήριξη για Dolby TrueHD και DTS-HD (τα format των HD-DVD και Blu-ray).
xvagos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 μήπως λέω μήπως η κονσολίτσα ήταν φλασαρισμένη ;;; ;) Ναι ήταν. Αλλά τι σημασία έχει αυτό με το account μου; Η κονσόλα μου είχε φάει ban και όχι το account μου. Aυτο ειναι τελειως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !! Δυστυχώς φίλε μου άλλη μια πο&@%(! από την M$. Μία το ban, μια τα τρία κόκκινα λαμπάκια, αγόρασα καινούργια άλλη τρακοσάρα και τώρα μου ακυρώσανε και το account μου (xvagos) ... δηλαδή τι άλλο να περιμένω; Είπαμε δικό της είναι το Live, δική της και η κονσόλα και όποτε θέλει μας πhδ@ει κανονικά και με το νόμο. ΥΓ. Ά ρε γ$%$#@ Mass Effect και Lost Odyssey τι μας βάζετε και αγοράζουμε...
stathakis21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Paidia mia aporia pou isws akoustei ligo mlkia...h thleorasi mou einai mia samsung 32' pou tin pira prin kamia vdomada 900..(modelo de thumamai kai de mporw na to brw giati edw den exw internet kai gi'auto stelnw apo kinito...)h aporia mou einai h eksis...h thleorasi mou leei oti einai HD ready kai oti upostirizei analusi mexri 1080i...poia analusi na protimisw thn 1080i h thn 720p? sorry gia tous eleinous agklikous xaraktires alla ama grapsw me to kinito ellinikous tha sas erthoun kinezika...
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Κοίτα, σε γενικές γραμμές (και για "καθημερινή χρήση") είναι το ίδιο πράγμα. Η γενική θεωρία για τις interlaced αναλύσεις είναι ότι υπερέχουν στις στατικές εικόνες (υψηλής ποιότητας) ενώ οι progressive αναλύσεις υπερέχουν σε οτιδήποτε... κινείται. Ειδικά αν μιλάμε για γρήγορη κίνηση (πχ. αθλητικά, ταινίες δράσης κλπ) Θεωρητικά το 720p υπερέχει σε κάποια σημεία ακόμα και του 1080p (50-60fps έναντι 25-30 που έχει το δεύτερο). Άλλο αν στην πράξη το 1080p είναι καλύτερο. Τελοσπάντων, προσωπικά θα προτιμούσα το 720p αντί για το 1080i αλλά επειδή η απόφαση είναι δική σου καλύτερα να δεις και τα δύο format και πράττεις αναλόγως. Μην περιμένεις μεγάλες διαφορές, εκτός κι αν είσαι "κολλημένος" με την εικόνα και κάθεσαι στο μισό μέτρο για να κοιτάς τα pixel
stathakis21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 H thleorasi mou omws stin pragmatikotita den exei analusi 720p??ta 1080i den ta pianei pragmatika etsi den einai?
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Ε, προφανώς στα 720p θα έχει pixel mapping 1:1 ενώ στα 1080i θα κάνει κάποιο upscaling. Ανάλογα και με την πηγή σου, αν δηλαδή του βάλεις ένα παλιό καλό DVD των 576p, ούτως ή άλλως θα κάνει upscaling. Στις 32 ίντσες δεν θα δεις πάντως διαφορά ανάμεσα στις δύο αναλύσεις, ίσως μόνο σε γρήγορες σκηνές ταινιών (όπου, όπως είπα και πιο πάνω, το progressive υπερέχει καθαρά).
NikosFE Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα. Ενω εχω το οριτζιναλ το φιφα 08 εχω ενεργοποιησει και 1 μηνα την γκολτν(μπορω και κατεβαζω demos δηλαδη), δεν μπορω να παιζω ονλαιν φιφα 08. Ποια ειναι η διαδικασια για να παιξω ενα ονλαιν παιχνιδι; Εχω ψαξει σε μηχανη αναζητησεις για καποιο tutorial αλλα δεν βρηκα κατι.
nzeppos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Για άλλη μια φορά να πούμε ότι τα demo δεν χρειάζονται gold συνδρομή για να κατεβασθούν(!), γίνεται μια χαρά και με τη silver. Τώρα το τι ακριβώς πρόβλημα έχεις, δεν είναι εύκολο να το μαντέψουμε αφού δεν δίνεις περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες. Είσαι σίγουρος ότι έχεις ενεργοποιήσει την gold συνδρομή?
travis16 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 εχει να μου προτεινει κανεις κανενα καλο παιχνιδι για xbox 360?
Προτεινόμενες αναρτήσεις