milios Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν προσπαθήσεις να κάνεις silver account θα γίνει αυτομάτως gold για 1 μήνα, αν δεν έχεις δημιουργήσει μέχρι τώρα λογαριασμό από καινούργια κονσόλα. Οπότε περίμενε
p3tran Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Fact or Theory???? θεωρια. το γεγονος οτι μας πειραζουν τα settings τωρα τελευταια, δειχνει οτι κατι παει να σαλεψει. απλα μας τα κανουν ολο και χειροτερα
jimaros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 παλιοτερα ετσι ητανε. τα τρια πρωτα account στην κονσολα σου ειχαν ενα μηνα free gold,και μετα τη ληξη του μηνα αν δεν εκανες κινηση ενεργοποιησης gold, μετατρεπονταν σε silver accounts (δηλαδη φουλ προσβαση στο live, εκτος απο online gaming). βεβαια τελευταια μας τα εχει κανει λιγο κωλος η microsoft , ισως λογω της επερχομενης επισημης υποστηριξης live στην Ελλαδα, οποτε δεν ξερω να σου πω 100% κατα ποσο ισχυει ακομη.. Δηλαδη εμενα που μου εχει τελειωσει το gold trial σε ενα προφιλ εδω και καιρο, μπορω σε αλλα 2 που εχω,να κανω συνδεση στο live και να αρχισω αλλους 2 καινουργιους μηνες trial gold??..Πως δεν το 'χα παρει ειδηση γαμωτο!
xvagos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δυστυχώς είχα αφήσει απλήρωτη την M$ για 3 μήνες και μου ακύρωσε το account μου. Δεν το έκανε silver η π#*^!&! και έτσι έχασα τα ΠΑΝΤΑ (gamerscore, M$ points, Arcade games, saves) και φυσικά δεν μπορώ να μπω Live! Δυστυχώς έφτιαξα καινούργιο account και ξεκινώ από το μηδέν!!! ΤΡΈΛΑ.... Είχα μαζέψει 6400 πόντους... OMG!!!
MiltoZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δυστυχώς είχα αφήσει απλήρωτη την M$ για 3 μήνες και μου ακύρωσε το account μου. Δεν το έκανε silver η π#*^!&! και έτσι έχασα τα ΠΑΝΤΑ (gamerscore, M$ points, Arcade games, saves) και φυσικά δεν μπορώ να μπω Live! Δυστυχώς έφτιαξα καινούργιο account και ξεκινώ από το μηδέν!!! ΤΡΈΛΑ.... Είχα μαζέψει 6400 πόντους... OMG!!! Πάρτους ένα τηλέφωνο να το ρυθμίσεις, δεν τα έχεις χασει αυτά, αλίμονο!
trojan21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 iparxi kapio site pu dixni ikones an iparxun diafores me hdmi kalodio?
jimaros Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Πάρτους ένα τηλέφωνο να το ρυθμίσεις, δεν τα έχεις χασει αυτά, αλίμονο! Το παιδι δηλαδη λεει πως αν αφησεις το silver account για πολυ καιρο, στο σβηνουν???
xvagos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Πάρτους ένα τηλέφωνο να το ρυθμίσεις, δεν τα έχεις χασει αυτά, αλίμονο! Τους πήρα ήδη και μου είπαν πως δεν γίνεται τίποτα. Μετά από 3 μήνες απλήρωτους Gold Account (και όχι φυσικά Silver) μου το ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ!!!
stathakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 iparxi kapio site pu dixni ikones an iparxun diafores me hdmi kalodio? αυτην την απορια εχω κι εγω...το xbox μου εχει hdmi εξοδο...αξιζει να το παρω η να κρατησω το Component καλωδιο που εχει απο μονο του μεσα???
damis72 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Σε 2-3 test που έχω διαβάσει (με τηλεοράσεις μέχρι 40-42") ... ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ... και αν δουν κάτι είναι πολύ αναιπαίσθητο ...
stathakis21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 βασικα εγω ιδιες τις βλεπω...υπαρχει καποια διαφορα...ηλαση μονο ο ογκος του καλωδιου αλλαζει???
nzeppos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Στην έκδοση του HDMI που χρησιμοποιεί το 360, οι διαφορές στην εικόνα σε σχέση με το YRB είναι πρακτικά ανύπαρκτες, ακόμα και για μεγάλους δέκτες. Μιλάμε πάντα για φυσιολογικές αποστάσεις θέασης, όχι να στηθούμε στα 10cm από την οθόνη, να παρατηρούμε τα pixel ένα ένα. Υποτίθεται ότι η έκδοση 1.3 που "φοράει" το PS3 έχει κάμποσες βελτιώσεις, αλλά κι εκεί μην περιμένετε θαύματα. Εν ολίγοις το HDMI είναι περισσότερο marketing κόλπο παρά κάτι ουσιαστικό και τα πλεονεκτήματα που έχει έναντι των ανταγωνιστών του (DVI, YRB) είναι μάλλον άσχετα με την ποιότητα απεικόνισης.
kratistos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Τους πήρα ήδη και μου είπαν πως δεν γίνεται τίποτα. Μετά από 3 μήνες απλήρωτους Gold Account (και όχι φυσικά Silver) μου το ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ!!! μήπως λέω μήπως η κονσολίτσα ήταν φλασαρισμένη ;;; ;)
MiltoZ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Τους πήρα ήδη και μου είπαν πως δεν γίνεται τίποτα. Μετά από 3 μήνες απλήρωτους Gold Account (και όχι φυσικά Silver) μου το ΑΚΥΡΩΣΑΝΕ!!! Δηλαδή άμα δεν ανανεώσεις έγκαιρα χάνεις ακόμα και τους πόντους που είχαν περισσέψει Πολύ γυφτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις