Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Oπως ηταν αναμενομενο το παιχνιδι τα σπαει...δεν λεω παραπανω

Παντως αφηνουμε συνεχως παιχνιδια στη μεση...πολυ ΑΑΑ μαζεμενο ρε παιδι μου

Δημοσ.
exi vgi sto thio to 2k8?

Άσε και το περιμένω πως και πως, κάθε λίγες ώρες ελέγχω για να μην μου... ξεφύγει. Στο μεταξύ ακόμα λιώνω το demo. Ώρες ώρες γίνεται εκνευριστικό αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλύτερο από την περσινή έκδοση.

Δημοσ.
Άσε και το περιμένω πως και πως, κάθε λίγες ώρες ελέγχω για να μην μου... ξεφύγει. Στο μεταξύ ακόμα λιώνω το demo. Ώρες ώρες γίνεται εκνευριστικό αλλά σε γενικές γραμμές είναι αρκετά καλύτερο από την περσινή έκδοση.

Έχει βελτιωθεί κ η ΑΙ των αντιπάλων! Βγάζουν πολύ καλές πασούλες πχ την ώρα που πάνε να σουτάρουν κ άλλες ψαγμένες πάσες! Είναι λίγο πιο αργό από το 7 αλλά no problem. Από γραφικά μια απ΄τα ίδια, ίσως να βάλανε κ 10 πολύγωνα παραπάνω.

Δημοσ.

παιδια σημερα μου ηρθε το xbox απο το πλαισιο...(επιλετους μετα απο περιπου 1 μηνα αναμονης...)και εχω την εξης απορια...εδω που ειμαι τωρα κεφαλονια εχω ιντερνετ(αλλα παιζω σε τηλεοραση 15':rolleyes:)..μεθαυριο ομως φευγω για αθηνα που δεν εχω ακομα ιντερνετ(ουτε εχω κανει ακομα αιτιση,αλλα εχω τηλεοραση 32' καινουρια καινουρια:-D)...λοιπον κατα τη γνωμη σας αξιζει να ενεργοποιησω το xbox live σημερα η οχι...ποσες μερες κραταει???μπορειτε να μου το εξηγησετε λιγο??

Δημοσ.

Εχεις δωρεαν live για ενα μηνα και μπορεις να φτιαξεις ως και τρεις διαφορετικους λογαριασμους απο οτι θυμαμαι, ωστε να εχεις συνολο τρεις μηνες.

Ανα πασα στιγμη αγοραζεις καρτα και προσθετεις συνδρομη για οσο θες.

Δημοσ.
μπορεις να φτιαξεις ως και τρεις διαφορετικους λογαριασμους απο οτι θυμαμαι, ωστε να εχεις συνολο τρεις μηνες.

Παιδια ισχυει αυτο?..Και σε τελειωμενα gold trial??

Δημοσ.
Εχεις δωρεαν live για ενα μηνα και μπορεις να φτιαξεις ως και τρεις διαφορετικους λογαριασμους απο οτι θυμαμαι, ωστε να εχεις συνολο τρεις μηνες.

Ανα πασα στιγμη αγοραζεις καρτα και προσθετεις συνδρομη για οσο θες.

δηλαδη μπορω να μπω τωρα να κατεβασω αρκετα ντενο...να χασω τον υπολοιπο μηνα και μετα να κανω αλλο λογαριασμο???

Δημοσ.
δηλαδη μπορω να μπω τωρα να κατεβασω αρκετα ντενο...να χασω τον υπολοιπο μηνα και μετα να κανω αλλο λογαριασμο???

παλιοτερα ετσι ητανε. τα τρια πρωτα account στην κονσολα σου ειχαν ενα μηνα free gold,

και μετα τη ληξη του μηνα αν δεν εκανες κινηση ενεργοποιησης gold, μετατρεπονταν σε silver accounts (δηλαδη φουλ προσβαση στο live, εκτος απο online gaming).

βεβαια τελευταια μας τα εχει κανει λιγο κωλος η microsoft , ισως λογω της επερχομενης επισημης υποστηριξης live στην Ελλαδα, οποτε δεν ξερω να σου πω 100% κατα ποσο ισχυει ακομη..

Δημοσ.
παλιοτερα ετσι ητανε. τα τρια πρωτα account στην κονσολα σου ειχαν ενα μηνα free gold,

και μετα τη ληξη του μηνα αν δεν εκανες κινηση ενεργοποιησης gold, μετατρεπονταν σε silver accounts (δηλαδη φουλ προσβαση στο live, εκτος απο online gaming).

βεβαια τελευταια μας τα εχει κανει λιγο κωλος η microsoft , ισως λογω της επερχομενης επισημης υποστηριξης live στην Ελλαδα, οποτε δεν ξερω να σου πω 100% κατα ποσο ισχυει ακομη..

βασικα μιας και οπως ειπα τωρα παιζω σε μια 15' τηλεοραση θελω να μπω στο ιντερνετ μονο και μονο για να κατεβασω κανενα ντεμο...γινεται να το κανω χωρις να χαλασω το gold account??

Δημοσ.
Demos κατεβάζεις και με Silver Account ... το Gold είναι για να παίζεις On-Line.

ναι οκ...δηλαδη μπορω να κανω silver account χωρις να χαλασω το gold??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...