Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ε, ναι, πεταμε και ενα "fanboys" στο ηλιθιο επιχειρημα μας και παταμε reply.

βλακboys!

:lol: έγραψε το βλακboys

Πλάκα έχει πάντως όταν κάποιος δεν έχει ιδέα για κάποιο θέμα και πολλές φορές δεν έχει διαβάσει καν τα ποστς και απλά βρίσκει αφορμή να την πει σε κάποιον που του την είχε πει παλιότερα ή που τον έχει βάλει στο μάτι.

Δημοσ.
kulo provlima stin konsola mu allazi sinexia tin thesi tu asirmatu xiristiru?mia stin thesi 1 kai mia sti thesi 2 pezo kaninika omos

Εχεις αλλα χειρηστηρια συνδεμενα πανω? Ενσυρματα και ασυρματα...

Δημοσ.

trojan21 Ειναι τρελο αυτο που λες :):):)Δεν ξερω...

Παιδια, να ρωτησω..Οταν ενα 360 πασχει απο rrod κανει boot και βγαζει ενα error ή δεν κανει boot καθολου????

Δημοσ.

να αναφέρω μερικές εντυπώσεις απο τα τελευταία παιχνίδια. Να ξεκινήσω απο τα καλά:

Halo 3 πολύ καλό παρόλο που είναι fps παίζεται πολύ ευχάριστα ώραια όπλα κρίμα που οι εχθροί έχουν μπλέ αίμα.

bioshock πολυ δυνατό τα γραφικά του είναι πολύ δυνατά και ενδιαφέρουσα ιστορία

sega rally arcade μέχρι βλακείας πολύ μέτριο παιχνίδι ωραια τα γραφικά λάσπες κλπ αλλά μάπα gameplay ξεπερασμένο

PGR4 πολύ δυνατό παιχνίδι φοβερά γραφικά και αρκετά εθιστικό gameplay δεν έχω δει βροχή ακόμη αλλά γενικά τα weather effects είναι πολύ δυνατά

fifa 08 σαφώς καλύτερο απο τα προηγούμενα δεν είχα παίξει καθόλου το 07 πολύ ωραία γραφικά κίνηση εύκολος χειρισμός αλλά δεν βάζω goal με τίποτα. θέλω προπόνηση.

Δημοσ.

Jimaros an soy vgalei ta tria kokkina lampakia ta dio aristera kai to panw dexia tote apla kollaei h kosnola oyte boot kanei oyte tipota. An thes pesmas ti error soy vgazei to noymero diladi na soy poyme ti ftaiei.

Δημοσ.
να αναφέρω μερικές εντυπώσεις απο τα τελευταία παιχνίδια. Να ξεκινήσω απο τα καλά:

Halo 3 πολύ καλό παρόλο που είναι fps παίζεται πολύ ευχάριστα ώραια όπλα κρίμα που οι εχθροί έχουν μπλέ αίμα.

bioshock πολυ δυνατό τα γραφικά του είναι πολύ δυνατά και ενδιαφέρουσα ιστορία

sega rally arcade μέχρι βλακείας πολύ μέτριο παιχνίδι ωραια τα γραφικά λάσπες κλπ αλλά μάπα gameplay ξεπερασμένο

PGR4 πολύ δυνατό παιχνίδι φοβερά γραφικά και αρκετά εθιστικό gameplay δεν έχω δει βροχή ακόμη αλλά γενικά τα weather effects είναι πολύ δυνατά

fifa 08 σαφώς καλύτερο απο τα προηγούμενα δεν είχα παίξει καθόλου το 07 πολύ ωραία γραφικά κίνηση εύκολος χειρισμός αλλά δεν βάζω goal με τίποτα. θέλω προπόνηση.

Αφού λες εσύ, τότε να πω κι εγώ!

Halo 3, τα δύο προηγούμενα δεν μου άρεσαν (μόνο το co-op mode μου έλεγε κάτι), οπότε δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Είμαι από τους ελάχιστους που δεν καταλαβαίνουν προς τι το hype, τα δύο πρώτα Halo τα θεωρώ μέτρια παιχνίδια. Γνώμες είναι αυτές...

Bioshock, πραγματικά ισχύει αυτό που ισχυρίζονταν οι devs του. "Shooter v2.0", τέλος. Από άλλο πλανήτη.

Sega Rally, ουδέν σχόλιον...

PGR4, το "εθιστικό gameplay" φαντάζομαι ότι είναι κάτι πολύ υποκειμενικό (ανάλογα με το τι ζητάει ο καθένας) αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει μακράν τα καλύτερα γραφικά για παιχνίδι του είδους. Και μόνο γι' αυτό θα το τσιμπήσω από κανένα video club να το ελέγξω.

Fifa08, βασισμένο στη λογική που χάραξε το περσινό Fifa, αλλά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς (εκτός από τα φάουλ, η CPU βάζει τα πάντα, ισχύει η απλή εξίσωση "κάνεις φάουλ λίγο έξω από την περιοχή σου = κατά 70% έφαγες γκολ"). Προσωπικά μου άρεσε πιο πολύ από το PES6 αλλά είναι όντως δύσκολο. Γκολ δεν μπαίνει με τίποτα, ειδικά αν παίζεις με "manual όλα". Μόλις το συνηθίσω λίγο πιστεύω θα πάει καλύτερα, προσπαθώ ακόμα να παίξω με τη λογική του Pro και φυσικά έτσι δυσκολεύουν τα πράγματα. Βλέπω να ισχύει αυτό που είχα πει όταν πρωτοείδα τα 2 demo, "φέτος θα έχει Pro στο PC και FIFA στο 360".

Δημοσ.
Jimaros an soy vgalei ta tria kokkina lampakia ta dio aristera kai to panw dexia tote apla kollaei h kosnola oyte boot kanei oyte tipota. An thes pesmas ti error soy vgazei to noymero diladi na soy poyme ti ftaiei.

Ρε συ boot αυτο εννοω.:-D:-D..Τι ειναι αυτο που δειχνει στην οθονη οταν εχεις 3 κοκκινα λαμπακια.:-|.Οτι και να 'ναι αυτο..Error ή οτιδηποτε..:mrgreen:

Δημοσ.

ta tria teleftea apo thio pu egrapsa se tdk opos panta ,mu exi (xaraxi) kato apo dvd dio parallilus kiklus ti provlima iparxi?pezi rolo pu ta egrapsa apo laptop to dvd recorder?(kai ta 3 ta egrapsa apo eki....)

Δημοσ.
oxi den exei shmasia afto...to recorder tou x360 exei provlima..se merikous tyxainei na gratzounizei ta diskakia..etyxe k se sena

Exei to 360 recorder kai dn to 3erame?:confused::confused::confused::confused:

:P :p :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...