Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να γλυτωσεις 10-15 ευρα τα οποια ετσι κι αλλιως μοιραζονται σε 12 μηνες δεν ειναι κατι σπουδαιο.

απο playasia καλυτερα κοιτα να παρεις καννα region free game ωστε να εχει νοημα.

απο οσο ξερω, οι καρτες xbox live ειναι region-coded. δεν ειμαι σιγουρος αν αυτο εχει αλλαξει, αλλα παλιοτερα ηταν ετσι.

παντως ο καλυτερος τροπος για χρηση του live ειναι με πιστωτικη καρτα.

οπως αλλωστε και στο wii (για να μιλαμε στην ιδια γλωσσα :P) γιατι ολο και κατι θα θες να τσιμπησεις....

Δημοσ.

XBOX 360, 2 ετων, εχω προβλημα... Μετα απο καιρο απαιξιας (sic) παταω το κουμπι να ανοιξει, γινεται πρασινο (οπως θα επρεπε) και αμεσως αλλαζει κ γινεται κοκκινο με αποτελεσμα να μην παιζει κανενα παιχνιδι... ΟΕΟ;;;;

Δημοσ.
XBOX 360, 2 ετων, εχω προβλημα... Μετα απο καιρο απαιξιας (sic) παταω το κουμπι να ανοιξει, γινεται πρασινο (οπως θα επρεπε) και αμεσως αλλαζει κ γινεται κοκκινο με αποτελεσμα να μην παιζει κανενα παιχνιδι... ΟΕΟ;;;;

Άμα είναι ένα κουμπί κόκκινο (και όχι τλία) μάλλον είναι ο σκληρός. Βγάλ' τον και ξαναβάλ' τον (τον σκληρό) και άμα δε σιάξει δες εδώ

Δημοσ.

Αυτό παντως νομίζω πρώτη φορά ακούγετε στο topic..LoL...Να δούμε τι αλλα εχουν κάνει..Μην παίρνει κανα elite φωτιά απο την πολυ χρηση..Για ολα τους εχω ικανους...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά τι ειν' τουτο????

Απο xbox-scene ---->

Halo 3 Disc Read Errors Rampant *Updated*

>> From kotaku.com:

A storm is brewing in both the Xbox and Bungie forums, where over a hundred posters have now verified that their copies of Halo 3 are causing disc read errors. lockups, and even the dreaded RRoD on their Xbox 360 consoles. From what I can glean from skimming through the 22 pages of replies to the original poster's problem, most of the people affected purchased the standard edition, though a few are reporting having the problem on both the standard and the LE version of the game.

Δημοσ.

Εϊναι μέγα σπάσιμο αυτό!

Αλλά έχουν εγγύηση τα παιχνίδια 3 μήνες!

Είναι σπάσιμο όμως...

Ωστόσο για τι ποσοστό μιλάμε 100 άτομα 200 ?

Μιλάμε έχουν πουληθεί 2εκ και συνεχίζει!

Δημοσ.

καλησπερα θελω να παρω το xbox360 και θελω να μαθω τι παιζει με τα online games? πως γινεται τι χρειαζετε.

καθως θελω να μου πειτε τι extra πρεπει να αγορασω ωστε να ειναι πληρης η κονσολα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...