Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα βάλω μάλλον VGA switch box.

Πάντως στα ίδια λεφτά δεν βλέπω κάτι αντιστοιχο.

file mou afth edo

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=967238&tab=marketing exei kai 2 eksodous (kai dvi) kai exei peripou 30 euro parapano an th paragileis apo internet.

Kai einai mia xara gia to xbox de tha antimetopiseis kanena provlhma.

Tha pareis kai to vga kalodio gia to xbox + ena vysmataki gia na syndeseis kai ta hxeia tou pc, kai etsi tha pigeneis apo ta windows sto xbox me ena koumpaki :D

Toulaxiston ego pou thn exo 3 mines tora me to xbox pano eimai apolyta efxaristimenos

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aπο σημερα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος xbox 360 premium.Το πηρα 350 ευρω,μαζι με 1 wired controller,gears of war,pro evo 6.Κατεβασα και κατι demo και μπορω να πω οτι εχασα την μπαλα με τα γραφικα...Ειδικα το lost planet και το graw..:)

Φυσικα το gears σπερνει :-D

Αληθεια το single στο gears ποσες ωρες κραταει περιπου;;

Δημοσ.
Aπο σημερα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος xbox 360 premium.Το πηρα 350 ευρω,μαζι με 1 wired controller,gears of war,pro evo 6.Κατεβασα και κατι demo και μπορω να πω οτι εχασα την μπαλα με τα γραφικα...Ειδικα το lost planet και το graw..:)

Φυσικα το gears σπερνει :-D

Αληθεια το single στο gears ποσες ωρες κραταει περιπου;;

Φίλε μου είναι το premium με HDMI; Από ποιό μαγαζί το πήρες, γιατί ψάχνω κι εγώ να το πάρω και δεν το βρίσκω πουθενά.

Για το gears έχω ακούσει ότι είναι 8-10 ώρες.

Δημοσ.

Εγω το εχω παιξει 2 φορες co-op με τον κολλητο μου στο insane παντα και αλλλες 2 φορες μονος μου.Εννοειται οτι ακομα δεν το εχω βαρεθει.Ειναι καταπληκτικο game και στο multiplayer το ευχαριστιεσαι περισσοτερο.

ΥΓ:Θελω να κατεβασω καποια demo και επειδη δεν εχω xbox live,μου συστησαν ενα site οπου κατεβαζεις με το γνωστο τροπο πια.Πως τα γραφω με το Nero μετα?Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα κλασσικα dvd?

Δημοσ.

Παιδια προσπαθω να ενεργοποιησω τον ενα μηνα δωρεαν που εχω και κολαει εκει που μου ζηταει το email, το βαζω και μου βγαζει αυτο το μηνυμα:

Locale Not Supported

Xboxlive is not currently available in the locale

associatedwith this windows live ID. Please use

different windows live ID.

To email που εχω ειναι hotmail.

Δημοσ.
Εγω το εχω παιξει 2 φορες ψο-οπ με τον κολλητο μου στο insane παντα και αλλλες 2 φορες μονος μου.Εννοειται οτι ακομα δεν το εχω βαρεθει.Ειναι καταπληκτικο game και στο multiplayer το ευχαριστιεσαι περισσοτερο.

ΥΓ:Θελω να κατεβασω καποια demo και επειδη δεν εχω xbox live,μου συστησαν ενα site οπου κατεβαζεις με το γνωστο τροπο πια.Πως τα γραφω με το Nero μετα?Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα κλασσικα dvd?

Αν έχεις γραμμή πάντως μπορείς απλά να ενεργοποιήσεις το live και με silver account να κατεβάσεις demos, δεν χρειάζεται να πληρώσεις gold.

Δημοσ.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-49-en-15-live-70-26r5-43-bn.html

Θα έχω πρόβλημα επειδή είναι asia?

Επίσης κατέβασα την beta tou COD4...καλά γίνεται της ΠΟΡΝΗΣ!

Δλδ έχω ψηθεί άγρια να το αγοράσω και να λυώνω! :mrgreen:

Δημοσ.
Φίλε μου είναι το premium με HDMI; Από ποιό μαγαζί το πήρες, γιατί ψάχνω κι εγώ να το πάρω και δεν το βρίσκω πουθενά.

Για το gears έχω ακούσει ότι είναι 8-10 ώρες.

Βασικα οχι δεν εχει hdmi,αυτη η εκδοση νομιζω θα ειναι διαθεσιμη αυριο στα μαγαζια.Το Πλαισιο λεει για 26 Σεπτεμβριου.Απο τον Γερμανο την πηρα εγω παντως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...