VitamineQ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Θα βάλω μάλλον VGA switch box. Πάντως στα ίδια λεφτά δεν βλέπω κάτι αντιστοιχο. file mou afth edo http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=967238&tab=marketing exei kai 2 eksodous (kai dvi) kai exei peripou 30 euro parapano an th paragileis apo internet. Kai einai mia xara gia to xbox de tha antimetopiseis kanena provlhma. Tha pareis kai to vga kalodio gia to xbox + ena vysmataki gia na syndeseis kai ta hxeia tou pc, kai etsi tha pigeneis apo ta windows sto xbox me ena koumpaki Toulaxiston ego pou thn exo 3 mines tora me to xbox pano eimai apolyta efxaristimenos
kratistos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ με τον φίλο VitamineQ πολύ καλή οθόνη και αντίθεση 3000/1 έτσι ;;
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 pinaka, me to klasiko vga box, etimasou gia poli parasito stin eikona. ego otan eixa mia othoni me mia eisodo tin lisi tin eixa kanei me kvm switch.
dreaming123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Ενός φίλου μο το 360 ανοίγει το πορτάκι καθε 1-5sec... Του έχει παρουσιάσει κανενός τέτοιο πρόβλημα? Να το στείλει στην microsoft?
stavrossak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Άσχετο, αλλά στο Καρφουρ Αλίμου το Gears of War 10 ευρώ! Αξίζει όποιος δεν το έχει!
ReZonanZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Aπο σημερα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος xbox 360 premium.Το πηρα 350 ευρω,μαζι με 1 wired controller,gears of war,pro evo 6.Κατεβασα και κατι demo και μπορω να πω οτι εχασα την μπαλα με τα γραφικα...Ειδικα το lost planet και το graw.. Φυσικα το gears σπερνει Αληθεια το single στο gears ποσες ωρες κραταει περιπου;;
mixalisss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 analoga to level pou paizeis giro stia 12 ores krata alla se poronei toso pou to dokimazei se ola ta level mou exei meinei na to termatiso me to teleutaio..
izerman76 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Aπο σημερα ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος ενος xbox 360 premium.Το πηρα 350 ευρω,μαζι με 1 wired controller,gears of war,pro evo 6.Κατεβασα και κατι demo και μπορω να πω οτι εχασα την μπαλα με τα γραφικα...Ειδικα το lost planet και το graw..Φυσικα το gears σπερνει Αληθεια το single στο gears ποσες ωρες κραταει περιπου;; Φίλε μου είναι το premium με HDMI; Από ποιό μαγαζί το πήρες, γιατί ψάχνω κι εγώ να το πάρω και δεν το βρίσκω πουθενά. Για το gears έχω ακούσει ότι είναι 8-10 ώρες.
speedy23 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω το εχω παιξει 2 φορες co-op με τον κολλητο μου στο insane παντα και αλλλες 2 φορες μονος μου.Εννοειται οτι ακομα δεν το εχω βαρεθει.Ειναι καταπληκτικο game και στο multiplayer το ευχαριστιεσαι περισσοτερο. ΥΓ:Θελω να κατεβασω καποια demo και επειδη δεν εχω xbox live,μου συστησαν ενα site οπου κατεβαζεις με το γνωστο τροπο πια.Πως τα γραφω με το Nero μετα?Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα κλασσικα dvd?
NikosFE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια προσπαθω να ενεργοποιησω τον ενα μηνα δωρεαν που εχω και κολαει εκει που μου ζηταει το email, το βαζω και μου βγαζει αυτο το μηνυμα: Locale Not Supported Xboxlive is not currently available in the locale associatedwith this windows live ID. Please use different windows live ID. To email που εχω ειναι hotmail.
MiltoZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Εγω το εχω παιξει 2 φορες ψο-οπ με τον κολλητο μου στο insane παντα και αλλλες 2 φορες μονος μου.Εννοειται οτι ακομα δεν το εχω βαρεθει.Ειναι καταπληκτικο game και στο multiplayer το ευχαριστιεσαι περισσοτερο. ΥΓ:Θελω να κατεβασω καποια demo και επειδη δεν εχω xbox live,μου συστησαν ενα site οπου κατεβαζεις με το γνωστο τροπο πια.Πως τα γραφω με το Nero μετα?Μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα κλασσικα dvd? Αν έχεις γραμμή πάντως μπορείς απλά να ενεργοποιήσεις το live και με silver account να κατεβάσεις demos, δεν χρειάζεται να πληρώσεις gold.
Daredevil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 alla3e thn xwra sto profile sou sthn hotmail kai bale uk
Material_Defender_1032 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-49-en-15-live-70-26r5-43-bn.html Θα έχω πρόβλημα επειδή είναι asia? Επίσης κατέβασα την beta tou COD4...καλά γίνεται της ΠΟΡΝΗΣ! Δλδ έχω ψηθεί άγρια να το αγοράσω και να λυώνω!
NikosFE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 alla3e thn xwra sto profile sou sthn hotmail kai bale uk Ευχαρηστω Daredevil! Τωρα θα λιωσω!
ReZonanZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Φίλε μου είναι το premium με HDMI; Από ποιό μαγαζί το πήρες, γιατί ψάχνω κι εγώ να το πάρω και δεν το βρίσκω πουθενά. Για το gears έχω ακούσει ότι είναι 8-10 ώρες. Βασικα οχι δεν εχει hdmi,αυτη η εκδοση νομιζω θα ειναι διαθεσιμη αυριο στα μαγαζια.Το Πλαισιο λεει για 26 Σεπτεμβριου.Απο τον Γερμανο την πηρα εγω παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις