Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sto 360 iparxei 2o cd kai kaneis kai setup? ligo paraksena mas ta les...thes na paikseis kai xbox live?? xmmm

-

Υπαρχει εκδοση νεοτερη του oblivion me 2 dvd που λεγεται oblivion game of the year.

Το δευτερο dvd το κανεις εγκατάσταση στο δισκο και δεν το χρειαζεσαι πλεον τρεχεις το παιχνιδι απο το πρωτο.

Το πακετο γραφει οτι πεζει στο xbox live ομως στο μενου δεν δινει τετοια επιλογη εκτος και αν ενεργοποιειται καπως αλλιως.

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

OK, έφτιαξα και το account [μου έδωσε και 1 μήνα τσαμπέ gold] και φυσικά κατέβασα πρώτα το demo του Ace Combat 6...

OMFG....

ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MULTI ΜΕ ΔΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! :D

Δημοσ.
το car marketplace....

photo από ένα "αυτοκινητάκι" από το download pack Που κυκλοφόρησε...

(δυστυχώς δεν έχω In car camera photo για τους πιο απαιτητικούς)

fhgjhgqp7.jpg

Δημοσ.
photo από ένα "αυτοκινητάκι" από το download pack Που κυκλοφόρησε...

(δυστυχώς δεν έχω In car camera photo για τους πιο απαιτητικούς)

fhgjhgqp7.jpg

Ηρθε και εδεσε,εκτος απο μεγαλος καμπερης εισαι και μεγαλος "καγκουρας":mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
OK, έφτιαξα και το account [μου έδωσε και 1 μήνα τσαμπέ gold] και φυσικά κατέβασα πρώτα το demo του Ace Combat 6...

OMFG....

ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ MULTI ΜΕ ΔΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!! :D

Κοίτα και με τι θα παίζουμε :D

http://www.engadget.com/2007/09/21/hori-ace-combat-joystick-for-xbox-360-on-display/

Δημοσ.
Ηρθε και εδεσε,εκτος απο μεγαλος καμπερης εισαι και μεγαλος "καγκουρας":mrgreen::mrgreen:

το καγκουρας ποτέ δεν το αρνήθηκα...το καμπέρης όμως!!!! ΕΓΩ?? 45 kills... τι άλλο να κάνω:mrgreen:

Δημοσ.
Υπαρχει εκδοση νεοτερη του oblivion me 2 dvd που λεγεται oblivion game of the year.

Το δευτερο dvd το κανεις εγκατάσταση στο δισκο και δεν το χρειαζεσαι πλεον τρεχεις το παιχνιδι απο το πρωτο.

Το πακετο γραφει οτι πεζει στο xbox live ομως στο μενου δεν δινει τετοια επιλογη εκτος και αν ενεργοποιειται καπως αλλιως.

Όλα τα παιχνίδια το γράφουν αυτό στο πακέτο με την έννοια ότι είναι συμβατά με τα features του xbox live. Το oblivion δεν έχει online.

Δημοσ.
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το 22" μονιτοράκι για το 360 και το pc

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168582

H τιμή ειναι καλή λέτε να έχω κανένα πρόβλημα με την ανάλυση ?

Κανένα σχόλιο για την οθόνη? Την έχει κανείς ?

Η οθόνη είναι αρκετά καλή,πρόβλημα με ανάλυση δεν θα έχεις αλλά έχει μόνο 15πινο πίσω και όχι dvi. Κοίτα μια που να έχει και τις 2 υποδοχές για να έχεις συγχρόνως pc και 360.

Δημοσ.
Η οθόνη είναι αρκετά καλή,πρόβλημα με ανάλυση δεν θα έχεις αλλά έχει μόνο 15πινο πίσω και όχι dvi. Κοίτα μια που να έχει και τις 2 υποδοχές για να έχεις συγχρόνως pc και 360.

Θα βάλω μάλλον VGA switch box.

Πάντως στα ίδια λεφτά δεν βλέπω κάτι αντιστοιχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...