Material_Defender_1032 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Grmods δεν έχουν 12μηνες [μόλις τους κάλεσα], μόνη [αξιόπιστη] λύση το play... Τεσπά να σετάρω πρώτα το xκουτί και βλέπουμε
Freakster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ti leei to halo 3? Παιδια επαιξα halo 3, απατεωνια γενικα, ειχαμε φαει το ψεμα με τα βιντεακια....γραφικα χβοχ 1 απλος βαλανε hdr , και καποιους shaders....Textures low resolution....εμφανες προβλημα aa...Γενικα στον τομεα των γραφικων κυμαινεται σε μετρια επιπεδα,to οπλο φιαινεται σαν πλαστικο, εχει ενα καλο frame rate βεβαια με καποιες μικρο πτωσεις.... Καλα ειδικα η ζουγκλα στο πρωτο επιπεδο ειναι τραγικη κανει την ζουγκλα του FAR CRY ΝΑ δειχνει crysis ζουγκλα ....Τι κανανε τοσο καιρο...Ελεος...Καμια σχεση σε γραφικα με bioshock, darkness... το παιχνίδι σε γραφικά είναι ένα ρετουσαρισμένο HALO 2, αυτή είναι η αλήθεια…Απογοητεύτηκα σήμερα, next gen , μέγα παραμύθι, παίδες υπάρχουν καλύτερα παιχνίδι από αυτό στο 360 μην σπαταλήσετε τα λεφτά σας..Βαζω τον αδερφο μου τον καημενο για να δω και την αποψη του μπας και εγω δεν το εκρινα καλα, και τον αφινω να παιξει και του λεω απλως ότι είναι το halo 3 , με χαρα ερχεται και αυτος , και ξεκιναει να παιζει…Πρωτη του ερωτηση αυτό είναι που βλεπαμε στα βιντεακια kai του λεω ναι, kai μου λεει πλακα μου κανεις….Και του λεω γιατι το λες αυτό Και μου απανταει αυτό δείχνει σαν παιχνίδι 3ετιας….με χοντροκομμένα γραφικά και low textures …aa προβλημα... καλα οσο για το Α.Ι ...ο catman ειναι ainstein μπροστα τους...Ti να του πω οτι μας ειχε φλομωσει στο βιντεακι και τελικα μας ΠΑΣΑΡΕΙ ενα παιχνιδι ρετουσαρισμενο 3ετιας....Παρτε BIOSHOCK, DARKNESS....pragmatika yparxoyn poly kalytera paixnida apo auto....Πηρε και 10 ...ΕΛΕΟΣ... ψαχνω δικηγορο για να απαιτησω το 1 ευρω που ξοδεψα για το δισκακι....Ευτυχως εχω ενα φιλαρακι και μου ειπε πως ανετα θα το παρουμε το ευρω πισω απο την microsoft σαν ψυχικη οδυνη για την τοσο μεγαλη τζαμπα αναμονη....ΧΑΧΑΧΑ... εαν σου αρεσε η beta τοτε θα σου αρεσει και αυτο...Απλα εγω περιμενω περισσοτερα απο αυτην την κονσολα, και οχι να μου κανουν ενα απλο ρετουσαρισμα...Δεν ξερω...Ειχα μια τρελα να το παιξω και με ξενερωσε....ΗΑLO ειναι αυτο τι κανανε τοσο καιρο? δεν μπορω να καταλαβω....τεσπα παδια....τι να πω....εγω θεωρω πολυ νταβαντουρι για το τιποτα....Βεβαια ειναι αποψη μου....και ο καθενας κρινςει με βασει δικα του kritiria....Ποιο sony και πρασινα αλογα τσαμπουνατε μωρε...Απλα υπαρχουν πολυ καλυτερα παιχνιδια στο 360 απο αυτο....Το bioshock και darkness πολυ μπροστα....Ε ναι οντως οταν με ενα τρελο HYPE κανεις ενα 1.500.000 προπαραγγελιες για ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ρετουσαρισμενο 3ετιας ... ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ PGR 4 ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΞΕΝΕΡΩΣΑ.... HALO HISTORY - RAMBO TOU DIASTHMATOS .milame gia trelo bathos enas rambo me maska katharizei olous tous eksogioinous....Kala pws to skeftikan....A re to trelo hype sas exei baresei sto kefali....Parte kanena BIOSHOCK na kselampikaretai.... http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=4504&page=25 Ενα ειλικρινεστατο review.
IceMatrix Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Ονοματα δε λεμε, ανθρωπους δε θιγουμε, ειναι απο αλλο φορουμ παντως. Ενα ειλικρινεστατο review. prosexe giaiti prepei na ta les auta...mporei na sou kanoun minisi gia pneumatika dikaiomata (kai o dimiourgos tou review kai to site pou to filoksenei....) worldriver @ myxbox.gr = IQ pou skotwnei...
aggelos7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εχω μια κονσολα που εχει φαει ban. βρεθηκε στην κατοχη μου μια αλλη κονσολα η οποια ειναι καινουρια. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μπορω να μεταφερω τον σκληρο δισκο απο την παλια κονσολα στην καινουρια? θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα στο βαλε - βγαλε του σκληρου απο την μια κονσολα στην αλλη γιατι η μια θα πεζει τα αντιγραφα και η αλλη τα original.
IceMatrix Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 εχω μια κονσολα που εχει φαει ban. βρεθηκε στην κατοχη μου μια αλλη κονσολα η οποια ειναι καινουρια. Η ερωτηση μου ειναι η εξης:Μπορω να μεταφερω τον σκληρο δισκο απο την παλια κονσολα στην καινουρια? θα αντιμετωπισω κανενα προβλημα στο βαλε - βγαλε του σκληρου απο την μια κονσολα στην αλλη γιατι η μια θα πεζει τα αντιγραφα και η αλλη τα original. oxi tha eisai komple...
Freakster Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 prosexe giaiti prepei na ta les auta...mporei na sou kanoun minisi gia pneumatika dikaiomata (kai o dimiourgos tou review kai to site pou to filoksenei....)worldriver @ myxbox.gr = IQ pou skotwnei... Καλα δεν το ειχα σκεφτει ετσι :? τεσπα. fixed
MiltoZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Γράφει ο spown στο Myxbox.gr?¨ Αυτό το παιδί έχει ανάγκη να βρει βήμα για να τρολάρει. Το τρολάρισμα είναι σαν οξυγόνο γι αυτόν και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό.
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 δεν θα το ελεγα.γενικα και απο αλλα σχολια που διαβαζω το παιχνιδι στα γραφικα ειναι πολυ μετριο.κατι που το ειχα επισημανει και εγω παλιοτερα. αλλα απο gameplay και story δειχνει δυνατο,οποτε κατι ειναι και αυτο.
GabrielConnor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Το παιχνίδι στα γραφικά είναι πολύ μέτριο....Μααααααλιστα.... Δικαιολογήσε γιατί όπως λές δεν το είδες αλλά απλά μεταφέρεις ότι άκουσες. Βάλε και δες το λοιπόν. Και μετά έλα πες μου για τα γραφικά και τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φωτισμό της πρώτης πίστας (ναι Spown αυτή με τα γραφικά far cry και χειρότερα. Μπράβο, πέρασες σε νέο επίπεδο trolling) Killik do yourself a favor και βάλε να δεις την παιχνιδάρα. Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι πως το παιχνίδι έχει εμφανές aliasing.
KilliK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 ε κατσε να μου ρθει η collectors και θα σου πω
johnnypatras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι πως το παιχνίδι έχει εμφανές aliasing. Συμφωνώ. Μόνο εκεί μας τα χαλάει λίγο. Και μετά έλα πες μου για τα γραφικά και τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φωτισμό της πρώτης πίστας Και που'σαι ακόμα.... εκεί που καταστρέφεις τα Scarabs ή/και τα Covenant Ships να δεις τι γίνεται!!!!
IceMatrix Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι πως το παιχνίδι έχει εμφανές aliasing. δεν είναι aliasing είναι jaggies... το λέω just for the "γκικνες":-D Jaggies
GabrielConnor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2007 δεν είναι aliasing είναι jaggies...το λέω just for the "γκικνες":-D Jaggies Ναι μωρέ, αυτό Παλιό-geek:mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις