Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει πολύ πλάκα να σε βλέπω να γράφεις σεντόνια προσπαθώντας να αντιπαρατεθείς με οποιαδήποτε διαφορετική άποψη απο τη δική σου. Εϊσαι το ίδιο γραφικός είτε προσπαθείς να πείσεις κάποιο παιδί εδώ πέρα πως κακώς δεν βολεύται να παίζει fps με το joypad του 360 είτε θέλοντας ντε και καλα να αποδείξεις ότι σε ένα παιχνίδι οδήγησης το In car view είναι στοιχείο που δεν προσθέτει πόντους στην αίσθηση που αποκομίζει ο χρήστης απο τον εξομειωτή.

Ζώ και αναπνέω για την μέρα που κάποιος θα γράψει κάτι διαφορετικό απο αυτό που έχεις στο κολημμένο σου μυαλό για το 360 και εσύ απλά θα πείς "οκ, σέβομαι την άποψη σου αλλά διαφωνώ". Μέχρι τότε καλή επιτυχία στην αποστολή σου να ευθυγραμίσεις όλα τα μέλη του Insomnia με τα δικά σου πιστεύω.

PS

Μήπως θυμάσαι μια φορά απο τις άπειρες που έχεις οδηγήσει σε πίστα περίπου σε ποιο ύψος ήταν το οπτικό σου πεδίο? Επίσης προσπάθησε να θυμηθείς αν αυτό το στρογγυλό πράμα που όταν το γυρνάς στρίβουν οι ρόδες φαίνεται ή όχι κατά την οδήγηση. Όπως επίσης και αν ο οδηγός έχει οπτική αίσθηση των χεριών του (δεν λέω ότι κοιτάς τα χέρια σου όταν οδηγάς, απλά έχεις στο οπτικό σου πεδίο). Γιατί με αυτά που γράφεις, ή δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα οδήγηση ή έχεις κάνει καμια πατέντα και οδηγάς το αυτοκίνητο σου στην πίστα καθισμένος στο καπώ με ένα 360 joypad χέρι.

PS2

Στο pgr3 με ποια κάμερα παίζεις?

γραφικος ειναι αυτος που λεει <<το forza δεν ειναι καλος εξομοιωτης αφου δεν μου δειχνει το ταμπλω του αυτοκινητου>>

οσο για το τι κοιτας οταν οδηγεις σε μια πιστα... αμα μπεις καμια φορα στη ζωη σου, ελα εδω να το γραψεις μονος σου!

αλλα ακομα και στο δρομο οταν οδηγεις γρηγορα (μπας και βοηθηθεις να το οπτικοποιησεις)

ολη σου η προσοχη ειναι στραμμενη στο παρμπριζ και περα, στον ορατο οριζοντα.

βεβαια εσυ μας λες οτι χρειαζεται να κοιτας το τιμονι και τα χερια σου (!!!!)

τα οποια φυσικα -παρ'όλο που σαν simας παιζεις με τιμονιερα-

θες να τα βλεπεις και δευτερη φορα στην οθονη (το παρμπριζ σου),

κρυβοντας σου μαλιστα και πανω απο 30% (στην καλυτερη) του οπτικου σου πεδιου..

περιττο να πω πως μου φαινεται αυτο που διαβαζω....

ειναι απλα τα πραγματα, φτανει να ξερεις τι θελεις να κανεις:

αν θελεις να πας γρηγορα, τοτε αναγκαστικα θελεις το καλυτερο δυνατο οπτικο πεδιο.

και αμα εισαι και αντρακι, απαντα μου σε κατι για να τελειωνουμε με το θεμα...

εστω σου λενε:

α) παρε lfs με την καλυτερη cockpit camera ή

β) παρε lfs με τελεια μοντελοποιημενα bmw, audi, porsche, ferrari, lamborghini, tvr, pagani, mercedes, honda, toyota, κλπ κλπ και αληθινες πιστες,

τι διαλεγεις?

• Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλά, η περιβόητη in-car cam είναι περισσότερο θέμα συνήθειας παρά οτιδήποτε άλλο. Εγώ πχ. δεν μπορώ να παίξω αν δεν την έχω. Όταν όμως έπαιζα (μάλλον έλιωνα νυχθημερόν) το πρώτο Forza, ναι μεν μου κακοφαινόταν αλλά το άντεχα. Αργότερα μου έγινε συνήθεια σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορώ χωρίς αυτή την κάμερα. Όχι όμως ότι είχαμε in-car cam και στο χωριό μου!

Παρ' ολ' αυτά η ύπαρξη της in-car δεν συνεπάγεται ότι θα κάνεις και καλύτερους χρόνους, γιατί στην τελική ισχύει αυτό που λέει ο p3tran, ότι κυρίως κοιτάς την επόμενη στροφή, κάμποσα μέτρα μπροστά. Βοηθάει όμως πάρα πολύ στο immersion και στην αίσθηση που σου δίνει στην οδήγηση (αρκεί να σου δίνει παρόμοια αίσθηση και το ίδιο το αμάξι (physics), τo force feedback της τιμονιέρας κλπ).

Τα car licenses είναι μια πονεμένη ιστορία, προσωπικά όμως τη βρίσκω μάλλον αδιάφορη. Πιο σημαντικά κατ' εμέ είναι τα track licenses. Και στις δύο κατηγορίες το Forza είναι μακράν νο.1 αυτή τη στιγμή. Είναι ενδεικτικό όμως της ψυχολογίας των LFS-άδων, ότι σε σχετικά poll που γίνονται στο lfsforum.net η συντριπτική πλειοψηφία προτιμάει διαρκείς βελτιώσεις σε ρεαλισμό, damage model, γραφικά, ήχο κλπ παρά official car/track licenses.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι με το τελευταίο patch του LFS, υπάρχει η δυνατότητα σε διάφορους servers να "παίζουν" αποκλειστικά με την in-car. Και η αντίδραση ήταν μάλλον μεγάλη, υπήρχαν αρκετοί που -αν και φανατικοί simmers- προτιμούσαν άλλες κάμερες και δεν τους άρεσε η ιδέα ότι πρέπει να παίζουν ντε και σώνει "από μέσα".

Όπως είπα και πιο πάνω, γούστα είναι αυτά. Και οι δυο πλευρές έχουν τα επιχειρήματά τους και είναι σεβαστά.

Δημοσ.
Έχει πολύ πλάκα να σε βλέπω να γράφεις σεντόνια προσπαθώντας να αντιπαρατεθείς με οποιαδήποτε διαφορετική άποψη απο τη δική σου. Εϊσαι το ίδιο γραφικός είτε προσπαθείς να πείσεις κάποιο παιδί εδώ πέρα πως κακώς δεν βολεύται να παίζει fps με το joypad του 360 είτε θέλοντας ντε και καλα να αποδείξεις ότι σε ένα παιχνίδι οδήγησης το In car view είναι στοιχείο που δεν προσθέτει πόντους στην αίσθηση που αποκομίζει ο χρήστης απο τον εξομειωτή.

Ζώ και αναπνέω για την μέρα που κάποιος θα γράψει κάτι διαφορετικό απο αυτό που έχεις στο κολημμένο σου μυαλό για το 360 και εσύ απλά θα πείς "οκ, σέβομαι την άποψη σου αλλά διαφωνώ". Μέχρι τότε καλή επιτυχία στην αποστολή σου να ευθυγραμίσεις όλα τα μέλη του Insomnia με τα δικά σου πιστεύω.

Η αληθεια ειναι οτι δεν δεχεσαι την προσωπικη αποψη των αλλων και θελεις συνεχως ντε και καλα να τους βγαλεις οτι ειναι λαθος...Σεβασου μερικες φορες οτι ειναι γουστα αυτα. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ.

Οπως ΔΕΝ γουσταρεις εσυ κατι ετσι ΔΕΝ γουσταρει κ ο αλλος

Γιατί με αυτά που γράφεις, ή δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα οδήγηση ή έχεις κάνει καμια πατέντα και οδηγάς το αυτοκίνητο σου στην πίστα καθισμένος στο καπώ με ένα 360 joypad χέρι.

Σορρυ αλλα γελασα πολυ με αυτο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

37883.jpg

Δημοσ.

zeppos τελικα απο τους διαφωνουντες, μονο εσυ σκαμπαζεις απο οτι καταλαβα.. :D

και οπως σου ειπα, κατανοησα γιατι δεν εχεις απορροφηθει απο το forza2 πριν μου το πεις..

χωρις online, και με τη δυνατοτητα να βελτιωνεις τα αυτοκινητα σου, το θεμα συναγωνισμος τελειωνει πολυ γρηγορα για σενα.

για να εχεις challenge θα πρεπει να παιζεις 1-2 κατηγοριες κατω απο τους AI αντιπαλους, και παλι σχετικο ειναι.

ομως ολοκληρο το παιχνιδι ξεδιπλωνεται online,

με τα world leaderborads, τα tournaments,

το online career (το οποιο χρησιμοποιει το ELOT ranking system => constant challenge online),

το car marketplace, την δυνατοτητα download ghosts και car setups κλπ κλπ

εκει που θελω να διαφωνησω μαζι σου, ειναι στα car licences, που λες οτι δεν ειναι σημαντικα.

ειναι η μερα με τη νυχτα να οδηγεις ενα φανταστικο οχημα που δεν υπαρχει, απο το να οδηγεις ενα αυτοκινητο που παλιοτερα το ειχες σε αφισες στο δωματιο σου και το οδηγουσες με την φαντασια σου,

να το tunαρεις, και να βγαινεις online να δεις τι ψαρια πιανεις κοντρα σε πανω απο 500.000 (ναι) αλλους παιχτες.

αφου μιλας για immersion, για πες μου τι ειναι πιο immersive απο το να αγοραζεις ενα-ενα ολα τα υπεραυτοκινητα που υπαρχουν στον κοσμο, να τα βελτιωνεις, να τα ζωγραφιζεις, και να βγαινεις να κερδισεις τους παντες και τα παντα?

ακομα περισσοτερο, τι ειναι πιο ωραιο απο το να αγοραζεις στο forza το καθημερινο σου αυτοκινητο, δηλ. ενα peugeot ή ενα golf ή ακομα και ενα hyundai, και να το εξελισεις τοσο προσεχτικα ωστε να βγαινεις και να χτυπας στα ισα πορσικα και φερραρικα?

και φυσικα παντα εχουμε στο μυαλο μας οτι τα specs ολων των αυτοκινητων ειναι πιστα αντιγραφα της πραγματικοτητας.

η turn10 ασχοληθηκε αποκλειστικα με αυτο , και οχι με τα γραφικα.

αν δεν το ξερατε, τα γραφικα για ολα τα αυτοκινητα του forza δεν φτιαχτηκαν απο την turn10,

αλλα δωθηκαν εργολαβια σε τριτες εταιρειες.

μαλιστα για τα γραφικα απασχολειται μονον ο ενας πυρηνας της cpu, ενω οι αλλοι δυο πανε σε physics και ηχο.

η turn10 ασχοληθηκε μονο με την τεχνολογια που ειναι απο κατω.

αλλιως, το forza2 θα εβγαινε μετα το 2010. ;)

το scope του forza ειναι απλως ασυγκριτο με οτιδηποτε αλλο υπαρχει.

πχ τις τελευταιες μερες ασχολουμαι με το να φτιαχνω αυτοκινητα που ειχα κολλημα οταν ημουνα πιτσιρικας.

αυτοκινητα που με τα σημερινα δεδομενα δεν λενε τιποτα σπουδαιο, ουτε εχουν καμια τυχη στην πιστα, αλλα παρ'ολα αυτα ειναι για μενα εικονικα οχηματα.

ειναι πολυ immersive λοιπον να πιανεις πχ μια countach -που με τα σημερινα δεδομενα ειναι αχρηστη για πιστα- και να την μετατρεπεις σε εργαλειο που ξεφτυλιζει υπερσυχρονες τετρακουνες στην tsukuba.

ή να παιρνεις μια ferrari 288 gto του '84 και να την μετατρεπεις σε enzo killer.

και επειδη μου αρεσουν τα visual aids, να:

m3-3.jpg

m3-1.jpg

golfd.jpg

cherun_s.jpg

che_stop_s.jpg

cops4_s.jpg

countach2.jpg

countach4.jpg

countach.jpg

myGTO4.jpg

myGTO5.jpg

myGTO3.jpg

myGTO1.jpg

1start.jpg

1proti_strofi3.jpg

italiancarscantgostraight.jpg

r2s.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα τα παίξω με το θέμα xlink...Plz δώστε μου μια απάντηση.Έχω καταφέρει να συνδέσω το xbox1 με το xlink και να παίξω κανονικότατα halo 2.Το ερώτημα είναι το εξής.Γίνεται απο το 360 να παίξω το aythentic halo 2 που έχω μέσο xlink???Κάνω ακριβώς την ίδια σύνδεση που έκανα όταν έβαλα το xbox1 αλλά δεν αναγνωρίζει το 360 με τίποτα...I'm going mad....:(:(:(:(:(

Δημοσ.

ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕ...Τα κατάφερα.Το βρηκε..Βρήκα τι μ@λ@κ@α έκανε το 360 στο xlink απο την Μ$..Άξιζε τον κόπο..

Δημοσ.

Na rotiso kati .An exei kapios to Oblivion game of the year an kseri as mou pei pos ginete na pekso sto xboxlive?

Ekana install to deftero cd alla de vlepo kamia diafora sto menu oute epilogi gia xboxlive.

Δημοσ.
Na rotiso kati .An exei kapios to Oblivion game of the year an kseri as mou pei pos ginete na pekso sto xboxlive?

Ekana install to deftero cd alla de vlepo kamia diafora sto menu oute epilogi gia xboxlive.

sto 360 iparxei 2o cd kai kaneis kai setup? ligo paraksena mas ta les...thes na paikseis kai xbox live?? xmmm

Πάω να κάνω εγγραφή στο live αλλά κολλάει στο windows live ενω βάζω τα κανονικά email και κωδικό τι μπορεί να φταίει?

to mail pou vazeis mporei na exei dilothei me xwra ellada...thelei na einai dilomeno se xwra pou ipostirizetai apo to xblive dokimase agglia i ftiakse ena neo mail account ...

oxi giati einai apo ameriki kai i amerikanikoi pontoi kai kodikoi den "mpainoun" se europaiko profil...-ektos an exeis ftiaksei amerikaniko profil-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...